De beste Apple Watch-appene fra 2020: En titt på den optimale spesialiteten

Oppriktig sagt var jeg litt skeptisk til hvordan utviklere ville optimalisere appene sine slik at de sømløst kunne kjøres på Apple Watch da den ble lansert i 2015. Imidlertid, etter å ha brukt smarturet i mer enn et par år, kan jeg bestemt si at all min tvil har forsvunnet til det bedre. Til tross for at de har de åpenbare begrensningene, er apper designet for å dra full nytte av den mest bedårende klokken av planeten. Selv om det finnes en rekke eksepsjonelt brukervennlige apper, er dette de beste Apple Watch-appene mine.

Jeg liker appene som er enkle å bruke selv på den lille skjermen på Watch. De som har pent UI sjarmerer meg veldig. For å sikre at alle mine behov blir ivaretatt fullt ut, bruker jeg en rekke apper - fra e-post, notat til apper for sosiale nettverk. Vil du fange dem alle? La oss bla gjennom de lange listene!

Beste Apple Watch-apper i 2019

#1. Instagram

Det er virkelig vanskelig å ikke ta med en app som Instagram som hersker hjertene til millioner av brukere over hele verden. Appen lar deg dele morsomme bilder og videoer med dine venner og kjære. Det er flere filtre som lar deg øyeblikkelig forandre utseendet til bildene dine.

Det lar deg også sende forsvinnende skudd. Dessuten kan du utforske mange fantastiske bilder og klipp som deles av et stadig voksende samfunn.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Facebook Messenger

Etter WhatsApp er Facebook Messenger den mest populære meldingsappen i verden. Det er ideelt optimalisert for Apple Watch slik at du kan kommunisere elegant med dine venner og kjære. Du vil finne ut hvem som er aktiv og raskt sende en hyggelig melding til ham / henne.

Du kan slå på sted for å gi vennene dine beskjed når du er i nærheten. I tilfelle du ikke vil bli forstyrret av uendelige varsler, deaktiver varsler.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. iTranslate Translator

Før du legger ut på utenlandsreisen, må du laste ned iTranslate på Apple Watch. Denne oversettelses- og ordboken-appen oversetter raskt tekst og nettsteder. Dessuten kan du starte tale-til-stemme-samtaler på mer enn 100 språk.

Det er ikke nødvendig å holde klokken koblet til et Wi-Fi-nettverk eller mobildata. Bruk frakoblet modus for å oversette taler når du er i utlandet. Du kan velge å lytte til oversettelser i mannlige eller kvinnelige stemmer; det er akkurat som Siri stemmepreferanser på din iPhone eller iPad. Når det ikke er tilgang til en språkoversetterenhet, er iTranslate et billigere alternativ.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Gnist

Hvis det å vise seg å være en kjedelig oppgave å administrere e-post, vil jeg anbefale deg å prøve ut Spark. Du kan raskt se gjennom alle viktige e-postmeldinger. Appen finner lett ut de mest brukte signaturene, slik at du kan velge den mest foretrukne uten å bruke mye tid.

Du kan aktivere smarte varsler for å motta varsler bare når du mottar en viktig melding. Appen lar deg også sende det tilpassede svaret på e-post. Videre er appen integrert med en rekke apper og tjenester som Google Drive, Dropbox, Box, OneDrive, Readability, Pocket, Evernote og OneNote.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Todoist

Hvis du ønsker å gjøre prosessen med å styre eller organisere oppgavene dine stressfri, gå for Todoist. Du kan enkelt tilordne oppgaver til samarbeidspartnerne dine og holde en oversikt over fremdriften.

Lag oppgavelister om alt du vil utføre perfekt, og få påminnelser om dem for å sikre at du er i stand til å fullføre dem før den fastsatte tiden. Du vil også dele listene dine med familie og venner. Enda viktigere er at appen støtter flere språk som engelsk, dansk, nederlandsk osv.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Evernote

Med Evernote vil du få den nødvendige bekvemmeligheten til hvordan du administrerer oppgavene dine og notater. Du kan øyeblikkelig lage do-lister, samarbeide med vennene dine og følge med på dem. Appen lar deg ta notater i en rekke formater som tekst, skisser, bilder, lyd, video, PDF-er, webutklipp, etc.

Hvis du vil legge til ekstra beskyttelse til notatene dine, kan du bruke passordet for å gi mer beskyttelse til ditt privatliv. Angi påminnelser slik at du ikke unnlater å utføre noen oppgave.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. GPS-spor

GPS-spor er laget for å la brukere spore veipunkter eller rute. Med flere brukervennlige funksjoner som gjeldende sporinformasjon, aktuell posisjonsinformasjon og gjeldende veipunktinformasjon, kan denne appen være praktisk for Apple Watch-brukere i å hjelpe dem med å spore steder raskt.

Du kan også lage ruter du kan følge manuelt. Takket være avspillingsfunksjonen kan du spille inn et hvilket som helst sted når det passer deg. Videre lar den deg legge til et veipunkt til din nåværende beliggenhet også.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 8. Clue - Period & Cycle Tracker

Clue er designet for jenter og kvinner da denne appen overvåker eggløsning og menstruasjonskalender. Du kan bruke denne Apple Watch-appen til å spore syklusen din, spå neste periode, se når du er mest fruktbar.

Hormonelle forandringer påvirker kroppen og sinnet ditt; dessuten kan det være endringer i energinivå og sug. Appen bruker vitenskap, teknologi og data for å gi deg riktig informasjon som vil forbedre helsen din og livet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. O & X Watch Edition

Hva med å spille O & X-spill på Apple Watch? Det er kanskje ikke oppsiktsvekkende og belastet med utfordringer, men du vil gjerne spille det med vennene dine. Du kan låse opp mange forskjellige brikker for å bevise din overlegenhet.

Du vil også sammenligne dine evner med vennene dine via Game Center toppliste. Siden den siste versjonen av spillet er uten annonser, vil du elske å ta en gang. Mens iPhone-utgaven er gratis, kommer Apple Watch-motparten på $ 0, 99.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 10. Easy Cooking Timer

Hvis du ikke er i stand til å holde deg i trinn med matlagingen, bør du gi denne appen en sjanse til å hjelpe deg å holde deg foran tiden. Appen lar deg gå inn i trinnene du vil følge for en bestemt prosess og den nøyaktige tiden du ønsker å tildele. Ta en titt på når måltidet ditt vil være klart og når du trenger å ta neste trinn. Lyd- og videovarsler sikrer at du ikke klarer å fullføre oppgaven i tide.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

Det er alt, kompis!

Din favoritt-app!

På tide å fortelle oss hvilke av disse appene som har funnet en trygg havn på Apple Watch. Det ville være veldig hyggelig å kjenne noen av dine favoritt watchOS-apper.

Har jeg savnet å ta med noen interessante apper på denne listen? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Jeg er sikker på at du også vil sjekke ut disse innleggene:

  • Beste helseapper for Apple Watch
  • Beste Apple Watch-kalkulator-apper
  • Slik bytter du mellom rutenett og ListView på Apple Watch

For raskt å få tilgang til flere slike topp Apple Watch-applister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.