Beste søvnsporings-iPhone-apper fra 2020 for optimale søvnsykluser og helse

Søvnsporing er interessant og ofte, en nyttig metode for å optimalisere søvnsyklusene og våkne og føles frisk. Dusinvis av sleep tracker-apper for iPhone er utviklet for å hjelpe deg med å spore søvnen din.

Det beste søvnsporingsoppsettet er det som involverer bærbar og en ledsager iOS-app. (selv om det beste oppsettet for sporing av søvn ikke er noe oppsett hvis du spør en orientalsk.) Det er noen veldig gode, søvnsporingsapper av høy kvalitet som lar deg spore ikke bare søvnen din, men også andre viktige ting som snorking, hjerterytme og mer. La oss ta turen over for å finne de beste søvnsporingsappene!

Beste Sleep Tracker iPhone- og iPad-apper i 2019

#1. Sovesyklus vekkerklokke

Kanskje er den mest omfattende, minimale og rimelige av alle søvnsporerne Sleep Cycle. Den bruker ikke noe ekstra bærbart; bare iPhone ved sengen din (slik at den kan spore bevegelsene dine mens du sover) er nok til at appen kan samle inn data gjennom hele søvnsyklusen.

Bruke avansert lydteknologi eller akselerometer; appen overvåker søvnen din. Over tid gir det deg innsikt i sovesyklusen din med interessante målinger som kvantifiserer hvor godt du har sovet.

Du kan se dyptgående statistikker og daglige grafer for å finne ut hvilken søvn du virkelig har. Dessuten vil du også bruke det innebygde kameraet til å måle hjertefrekvensen din nøyaktig.

For å dra nytte av alle funksjonene, må du oppgradere til premiumversjonen av Sleep Cycle $ 29.99 / årlig.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Fitbit

Hvis du bruker "Fitbit" -enheter, kan denne appen være et utmerket valg for deg. Du kan bruke den til å spore søvn, avstand, vekt og mer.

For bedre resultat, sett målet og bruk appen til å holde et øye med fremdriften. Underveis, dra nytte av nyttige tips for å forbli motiverte for å oppnå målet ditt.

Utover aktivitetssporing lar appen deg logge mat raskere ved hjelp av strekkodeskanneren. Sjekk måltidets historie og få også viktige ernæringsråd.

Enda bedre, Fitbit fungerer med mer enn 200 enheter slik at du kan overvåke resultatet med mer fleksibilitet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Pute

Pute har vært en topp sleep-tracker for iOS. Appen gir avansert søvnanalysealgoritme i henhold til de siste vitenskapelige funnene.

Du kan velge fra et omfattende bibliotek med våkne lyder. Hvis du ikke liker de tilgjengelige alternativene, har du friheten til å stille inn en sang som en alarm fra eget iTunes-bibliotek.

Den sporer både bevegelse så vel som lydmønstre i søvnen din og vekker deg opp til høyre. Dermed reiser du deg med et forfrisket sinn og fornyet energi.

Du kan spore humøret når du våkner, og legge til et passende notat etter hver økt. Videre tilbyr Pillow også tilpassede tips slik at du kan glede deg over drømmer som aldri før.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Sleepzy

Det jeg har funnet beundringsverdig med "Sleepzy" er det ganske imponerende brukergrensesnittet og pene tilpasningen. Appen fungerer effektivt for å spore søvnmønster og finne ut hemmeligheten bak de fantastiske drømmene.

Du kan bruke nyttige tips for å gjøre nødvendige endringer i hverdagen slik at du får best mulig søvn. Velg mellom et stort utvalg av avslappende lyder for å sovne.

Dessuten tilbyr appen også værmeldingen slik at du kan planlegge dagen perfekt. Til slutt, etter en ukes gratis prøveperiode, må du oppgradere til Sleepzy premium.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. SleepScore

Nevnt først på listen over Wircuteers beste søvnsporings-app, er SleepScore det beste valget ditt. Denne appen bruker verdens mest avanserte søvnsporingssystem, og derfor kan du forbedre søvnen din fra første dag. Du kan stole på appens vitenskapelig støttede råd for å forbedre søvnen din.

Etter syv netter med bruk vil SleepScore-algoritmer gi råd og innsikt til brukerne. Sleep Sanctuary er en bemerkelsesverdig funksjon, som måler og optimaliserer lys og lyd på soverommet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Sleep ++

Hvis du er ute etter en automatisk sleep tracker-app, er Sleep ++ verdt å prøve. Appen bruker Apple Watch for å overvåke søvnens varighet og kvalitet. Hver morgen presenterer den analysen som hjelper deg å gjøre nødvendige endringer i rutine og sovevaner.

Dessuten synkroniserer appen også dataene med Helse-appen, noe som gjør alle helsedata lett tilgjengelige når du trenger det. Det beste med appen er at den er helt gratis å laste ned og bruke. Imidlertid er det annonser i gratisversjonen, som du kan fjerne ved å gjøre et kjøp i appen.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 7. Sovetid

Enten det hjelper deg å sove bedre eller motivere deg til å oppnå målet ditt, har denne appen deg fullstendig dekket. Det tilbyr opptil 20 innebygde alarmer, og lar deg velge mellom tonn høykvalitetslyder. Du vil også bruke din favoritt-fredelige lyd for å sovne.

Appen har et omfattende søvnlaboratorium hvor du kan finne ut den faktiske tilstanden til søvnen din. Med de innsiktsfulle ukentlige og månedlige grafene viser det det virkelige bildet og hjelper deg å forbedre ytelsen.

Appen kommer med en øyeblikkelig hjertefrekvensintegrasjon slik at du kan sjekke pulsen. I tillegg kan du ta sikkerhetskopi av dataene dine til skyen og gjenopprette den til ønsket tid.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Sleep Genius

Sleep Genius er svært omtalt søvnsporingsapp i butikken. Denne betalte appen hjelper deg å kurere søvnløshet og andre søvnforstyrrelser. Med regelmessig bruk reduserer appen din dosering av sovepiller. Det er i utgangspunktet et lydprogram for å forbedre søvnen din.

Etter mange års research har utviklere av denne appen kommet med algoritmer som trigger hjernen din til å sove raskere, lengre og dypere.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 9. Beddit

Beddit er mer enn bare en enkel søvnspor. Du kan bruke denne appen til å overvåke mange viktige ting som hjerterytme, respirasjon, snorking, soveroms temperatur og fuktighet.

Med nyttige tips kan du finjustere rutinene dine for å få fredelig søvn. Finn ut hvilke aktiviteter som er relatert til god søvn, og prøv ditt beste for å bringe dem ut i livet.

Sjekk ut 7, 30 og 90-dagers trend for å finne ut hvor godt du går foran med de faste reglene. I tillegg jobber Beddit sømløst med Apple Health-appen slik at du kan registrere viktige data som hjerterytme og respirasjon.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Sleep Tracker + livsstil

Sleep Tracker + er usedvanlig allsidig og virkelig morsom å bruke. Med det kan du spore ikke bare søvnen din, men også mat, kalorier, utgifter, tid, vekt, oppgavelister og mer. Du vil også bruke den til å legge de dårlige vanene dine under mikrolensene og bli kvitt dem.

Den sikkerhetskopierer automatisk alle dataene dine til Google Drive og synkroniseres med iCloud. Dermed vil du kunne få tilgang til den fra hvilken som helst av enhetene dine.

Denne superhendige appen har støtte for flere språk som engelsk, fransk, tysk, japansk og mer. Så vil du kunne bruke det på favalspråket ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Bunnlinjen

Bruk disse søvnsporerne for å forbedre søvnen din, og la oss få vite hvilke av disse appene som har stått opp til dine markeringer. Gi oss beskjed om en av favorittappene dine mangler på listen.

Du kan også henvise til:

  • Beste helseapper for iPhone og iPad
  • Beste kaloritellerapper for iPhone og iPad
  • Beste yoga-apper for iPhone og iPad

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å prøve den iGeeksBlog iOS-appen på iDevice.