Hvordan fjerne / skjule Facebook-kontakter på din iPhone

Så mye som jeg ønsker å integrere Facebook-kontaktene mine i iPhone-en, faller faktisk hele saken fra hverandre, blir en rot når jeg prøver. Du ender opp med å ha hundrevis av oppføringer i kontaktappen, for at det blir tøft å finne den rette.

For alle dere som prøvde å integrere Facebook-kontakter og nå tenker at det var en feil, slik kan du fjerne Facebook-kontakter fra å komme opp på iPhone / iPad-kontaktlistene.

Fjerne Facebook-kontakter fra iPhone

En av de enkleste måtene å fjerne eller skjule Facebook-kontaktene fra vises i kontaktene dine, er å slå av en bryter du finner i Facebook-innstillingene. Å gjøre dette:

  • Åpne Innstillinger- appen
  • Trykk på Facebook
  • Under "Tillat disse appene å bruke kontoen din", slår du av bryteren for kontakter

Gå tilbake til telefonappen → Kontakter og oppdater kontaktlisten. Alle disse Facebook-kontaktene burde være borte nå.

Skjul Facebook-kontakter fra å vises (grupper)

Så vi kommer til den neste metoden som vanligvis anses som et skritt bakover på grunn av implementeringen i iOS 7 (mer om det senere).

Du har disse gruppene du kan opprette og administrere. Det var veldig enkelt å kontrollere gruppene (og synligheten av dem på Kontakter-appen) med iOS 6. Med iOS 7 får det et par trinn ekstra.

  • Åpne Telefon-appen og trykk på kontakter
  • Nå trykker du på "Grupper" -koblingen øverst til høyre
  • Ser du en "Facebook-kontakter" -gruppe. Du må slå av dette. (Fjern merkingen)
  • Trykk først på Skjul alle kontakter. Trykk deretter på alle andre grupper du vil se. Ikke trykk på Facebook-gruppen. Det er det. (I iOS 6, tapping brukt for å veksle av / fjerne merkingen. Implementeringen er litt merkelig i iOS 7).

 

Legg Igjen Din Kommentar