Hvordan få værvarsler på din iPhone [First Alert Weather App]

Været spiller en viktig rolle i ditt rutinemessige liv, spesielt når du bor i et land som USA, der været er mye vantro. En vakker solrik morgen kan lett bli til en vind eller regn ettermiddag, og vaske ut planene dine for å treffe utendørs.

USAs klima er ekstremt mangfoldig; dessuten er hele nasjonen spredt over den enorme geografien, og hvis noen ønsker å reise fra det ene hjørnet til det andre, må man vurdere klimaendringer før man pakker reiseposene.

Få værvarsler på din iPhone med First Alert iPhone-app

Mens jeg utforsket appene for beste vær for iPhone og iPad, kom jeg over “First Alert.” Det er så mange ting som intuitivt brukergrensesnitt, enkelhet og brukervennlige funksjoner som jeg likte i denne appen. Etter å ha prøvd det i omtrent en uke, synes jeg det fortjener å ha et trygt sted på iOS-enheten din. Men hva er egenskapene som gjør at denne været-appen for iOS er ekstremt brukervennlig?

Hold oversikt over Weather Hourly / Daily

Det er så enkelt å holde en fane om stadig skiftende vær. Du kan spore den både hver time og hver dag ved å bruke denne pene appen. Ettersom det nåværende været blir oppdatert flere ganger i timen, vil du få de eksakte værforholdene.

Muligheten til å presentere nøyaktig vær hver time gjør det veldig nyttig. Den åpenbare fordelen med det ville være at du kan forberede deg bedre og unngå å bli fanget i dårlig vær.

Hold øye med alvorlig vær

Den 250 meter lange radaren med den høyeste oppløsningen gjør det mulig for deg å kontrollere det sterke været.

Du kan lett bli kjent med hvor dårlig vær er på vei. Derfor vil du være i stand til å planlegge ferien perfekt eller planlegge arrangementer deretter.

Legg til og lagre favorittstedene dine

Den andre svært viktige egenskapen til denne appen er at den lar deg legge til bestemte steder du ønsker varsler. Hvis du for eksempel bor i New York og ønsker å holde deg oppdatert om været i byen, vil appen være veldig nyttig når du skal gjøre det. For å gjøre det, åpner du First Alert på iOS-enheten din → trykk på menyknappen øverst i venstre hjørne → Administrer lokasjoner → Legg til plassering og angi deretter plasseringen.

Få alvorlige værvarsler

Den sender deg alvorlige værvarsler fra National Weather Service for å sikre at du forblir trygg i tilfelle dårlig vær. For å administrere varsler, åpner du appen → trykk på menyknappen øverst i venstre hjørne → trykk på Innstillinger-knappen → nå administrer varslene etter dine behov.

Pris: Gratis

nedlasting

Bunnlinjen

Det jeg liker veldig godt i First Alert er muligheten til å la deg spore været på et bestemt sted med letthet. Med varslene om alvorlig vær hjelper appen deg til å holde deg trygg i tilfelle ekstreme værforhold. Dessuten kan du enkelt overvåke timevis og daglig vær.

Hva synes du om denne appen? Gi oss beskjed om tilbakemeldingen din i kommentarfeltet nedenfor.

For å lese mer slik nyttig anmeldelse om iOS-apper, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar