Slik spiller du inn 4K-videoer på din iPhone 6 Plus, 6, 5s og 5

De siste aktørene i smarttelefonmarkedet er iPhone 6s og iPhone 6s Plus; Med deres inngang har de to telefonene skapt mye hullabaloo blant brukerne, spesielt med funksjonen til 4k videoskyting.

Som en vanlig bruker ville alle være interessert i å ta bilder av høy kvalitet og klikke på utmerkede bilder på iPhones. Men det er noen få som ikke vil like ideen om å oppgradere til iPhone 6s eller iPhone 6s Plus fra deres eksisterende iPhone 6 eller iPhone 6 Plus.

Bildekreditt: Apple.com

Slik spiller du inn 4K-video på din iPhone 6 Plus, 6, 5s og 5

Ideen om å filme 4k-videoer ville selvfølgelig fascinert mange brukere. Så her er en løsning. I stedet for å oppgradere til en dyrere iPhone, kan du laste ned noen få apper på iPhone-en og spille av 4k-videoer.

Disse appene vil øke videoopptakets oppløsning på din iPhone 6 eller 6 Plus og gi en høyere oppløsning som er nesten 4k.

#1. Vizzywig

Lastet med en rekke svært imponerende funksjoner, er Vizzywig et kraftverk. Med 4K-rammemodus lar appen deg vise hver eneste ramme av videoen din individuelt, og lar deg også spare for høyoppløselige fotobøker. Tilgjengeligheten av flere størrelsesforhold og bildefrekvenser sikrer at du har ønsket frihet til å spille inn fantastiske videoer.

Få mest mulig ut av automatisk zoom og manuelle kontroller for fokus så vel som eksponering for snap stunners. Du kan velge mellom et bredt spekter av redigeringsverktøy for å forbedre videoene dine.

Ikke gå glipp av Hollywood-stilens introer, titler og studiepoeng som kan gjøre filmene dine til å se iøynefallende. Å, du har også et antall skrifter og stiler å velge mellom.

Pris: 99.99 dollar

nedlasting

# 2. ProCam 5

Jeg har alltid vurdert “ProCam 5” veldig høyt takket være tilgjengeligheten av en rekke topp funksjoner som lar deg ta fascinerende bilder og videoer med letthet. Den støtter 4K Ultra HD - 3264 × 1836 oppskalert til 3840 × 2160 på iPhone 5s / iPad Air 2 og nyere.

Du kan bruke 48/50/60 fps 4K selv på din iPhone 5s. Finjuster eksponering, lukkerhastighet, ISO for å få fantastiske bilder. Det er også kontroller med hvitbalanse.

Det lar deg trekke ut stillbilder fra videoer også. Sa jeg, du har så mange som 17 linser som vignett, hvit vignett, fiskeøye og mer å eksperimentere?

Pris: $ 6.99

nedlasting

# 3. 8mm Vintage kamera

Hva med å fange vintage skole-film? "8mm Vintage Camera" lar deg snu klokken og lar deg ta retrospill. Du kan også legge til støv og riper, retrofarger, flimring, lette lekkasjer, og til og med risting for å sikre at klippene dine kan gi liv til minnene fra i går.

Bruk den beste effekten av sanntidseffekter for å ta ganske fine 4K-videoer. Det er syv linser inkludert super 8, klar, flimrende ramme, søkelys, lett lekkasje, fargefrie og klassisk for å få ønsket resultat.

Du kan bruke jitterknappen for å legge til rammeskak på 8 mm projektorer. Ved hjelp av lydbryter vil du også kunne legge til projektorlyd for morsommere.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

Det er ganske mye det!

Si din mening

Med appene nevnt over til disposisjon, vil du ikke ha noe problem med å knipse 4K-filmer. Gi meg beskjed om tilbakemeldinger og appen du har valgt til videoopptak!

Ta også en titt på disse innleggene:

  • De beste videoopptaksappene for iPhone og iPad
  • Beste apper som lager collage for iPhone og iPad
  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste fotofilterapper for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.