Beste iPhone-fotoapper i 2020 for å få tak i nå

IPhone har blitt en inngangsport for de som alltid har hatt interesse for fotografering. Å ture rundt en DSLR er ikke lenger det eneste merket til en fotograf. Et annet hakk i mediet er en anstendig fotoredigerer som kan gjøre alle de fancy tingene et høyteknologisk kamera kan gjøre.

Alt det utmerkede kan gjøres i håndflaten mens du venter på tur. Vi må selvfølgelig sile gjennom utallige fotoapper for å finne crème de la crème. Så la oss hoppe på listen over iPhone-fotoapper.

De beste iPhone-fotoappsene fra 2019 for å få tak i nå

#1. Instagram

En klassiker, av en grunn, det er enkel. Nå er det ikke så mange funksjoner sammenlignet med andre på denne listen, men for de uformelle fotografer eller for de som vil ta babysteg, er dette en god start. Det er mange filtre å bruke fra, og du kan nå justere intensiteten deres.

Du kan også justere lysstyrken på bildene dine, kontrast, vippeskift, toner og kan skarpe et bilde. Instagram har koblet opp redigeringsfunksjonene sine for å følge med konkurrentene, og det er ikke dårlige ting.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. VSCO KAM

VSCO stammer fra Visual Supply Co. I løpet av starten tilbød de forhåndsinnstillinger for Lightroom og Aperture, for å etterligne det klassiske utseendet til Fuji og Kodak-utskrifter, sammenflettede trykk og digital fotografering. Spol frem til i dag, og de har laget en topp av linjefoto-appen som er strømlinjeformet med et elegant grensesnitt. De tilbyr et stort utvalg av filtre som etterligner utseendet til gamle utskrifter, til skarp, minimalistisk fotografering. Brukeren kan redigere og justere bildene sine enkelt.

Med VSCO kan du justere fokus, lysstyrkenivå, størrelse og stort sett alle de grunnleggende redigeringsverktøyene. Det som gjør VSCO fremtredende er filtrene og subtiliteten deres. Du må leke litt med appen for å forstå verktøyene, men når du først gjør det, kan du aldri gå tilbake.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. B612

Med en rekke imponerende filtre og øyeblikkelige effekter, “B612” lar deg transformere bildene dine umiddelbart. Så hvis du liker å gi bildene dine glamorøse eller elegante utseende, kan du huske denne appen.

En viktig funksjon i denne appen er det enorme biblioteket med over 15 000 klistremerker. Dermed har du god frihet til å style bildene dine og gi dem ønsket utseende.

Tegneeffektene kan gjøre at bildene dine skiller seg ut og enkelt fanger øyeboller. I tillegg kan du velge mellom noen kule melodier og avspillingshastigheter for å lage fine musikkvideoer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. BLEKNET

Faded, som VSCO Cam, er stolt av filtrene, men den har også en rekke funksjoner. Du kan legge til bilder, farger og mønstre med blandingsmodus.

Det er 12 justeringsfunksjoner på pro-nivå. Når du åpner appens kamera, har den separate fokus- og eksponeringspunkter, samt levende manuell eksponering. Selvfølgelig er det mange filtre og ettervirkninger på hjertets innhold.

Fades-grensesnittet er veldig, veldig likt VSCO Cam-grensesnittet. De har den samme minimalistiske følelsen også.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Snapseed

Snapseed har et fantastisk grensesnitt som er sveipebasert. Den har også en funksjon som lar deg uklare visse deler av et bilde i stedet for helheten. Med sveipende rektangler nederst på skjermen kan du justere lysstyrken, kontrasten og fargen. Grensesnittet, som en helhet, er veldig enkelt å bruke.

Du har også muligheten til forskjellige filtre og ettervirkninger for å slå bildet ditt og muligheten til å bruke en vippeskift, som er et alternativ som sees på dyre kameralinser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. ProCamera 8

Uansett hva er fotograferingsnivået ditt, kan du bruke ProCamera på iPhone eller iPad. Denne appen er laget for klasse og masse; det er en go-to-app du kan bruke til hverdagslige anledninger. Og når du trenger å vise dine profesjonelle ferdigheter, kan du utforske dets multifunksjonelle funksjoner.

Uten å forstyrre iPhone-kameraet ditt, lar denne appen deg ta utmerkede snaps. En allsidig videoopptaksmodus er noe brukerne liker mest sammen med andre prod-nivå DSLR-kamerafunksjoner.

Pris: $ 7.99

nedlasting

# 7. CAMERA +

Lenge før Apple presset Camera + gjennom og brakte publikums stabilisering og eksponering. Den tilbyr manuell ISO, lukkerhastighetskontroll, fokus, hvitbalanse, alle disse funksjonene som forbedrer dine kunstneriske bestrebelser ytterligere.

Camera + 's grensesnitt er avhengig av fortrolighet og enkelhet og har samme følelse som iOS-grensesnittet. Dette gjør at læringskurven ikke blir så mye som en kurve, men en pukkel pluss at det er mange alternativer å bytte og tilpasse når det kommer til funksjoner.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 8. PROSHOT

ProShot tilbyr i sitt levende kamera lignende funksjoner som for en DSLR. Appen har et dobbeltvalgssystem i øverste høyre hjørne i kameramodus, der du kan endre modus med en sveip av tommelen. Nederst på skjermen er det en drivmodusvelger, der du kan endre fotograferingsmodus.

Det er også en manuell modus, for de som liker større kontroll over bildene sine, som inkluderer ISO, lukkerhastighet og hvitbalanse. ProShot kan også fange lysløyper med sin lette malingsfunksjon. Du kan få den abstrakte sammensetningen av bevegelige kjøretøy og uskarphet av lys, som er inkludert i deres live kamera.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 9. HÅNDBOK

Manuell ligner på å ha en DSLR komprimert på en telefon. Appen tilbyr Pro-innstillinger som ikke er eksisterende på iPhone-kameraappen. Du kan kontrollere lukkerhastighet, hvitbalanse, eksponering og fokus. Inkludert i appen er et histogram og fotokart i søkeren, for å fange det perfekte øyeblikket.

Denne kameraappen er for de manuelle justeringene, som liker å kontrollere alle aspekter av fotoprosessen. Det skader heller ikke at grensesnittet er rent og med litt spill rundt, vil funksjonene bli andre karakter.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 10. NIXPLAY

Nixplay-fotoappen er en utvidelse av deres digitale bilderammer, som er HD-fotoskjermer. Appen har et elegant, minimalistisk grensesnitt, der startskjermen gir deg muligheten til å ta et bilde eller velge fra kamerarollen. Etter at du har tatt et bilde eller valgt et, kan du legge til en overskrift og dele den med en gang.

Selvfølgelig kan du legge til filtre og gjøre justeringer på andre redigeringsapper, og vise kunsten din i en av rammene deres.

Pris: Gratis

nedlasting

Gå nå! Samle telefonen din, last ned appene dine, sikt og skyt. Knips bilder til tommelen blir nummen, men det vil være verdt det. Du blir akkurat som proffene.

Brittany Torano er en kreativ skribent og skriver innhold på vegne av de digitale fotorammeekspertene på Nixplay. På nedetiden hennes kan du se henne svømme i et basseng, løpe rundt i nabolaget hennes, eller henge seg opp i en kino med en bøtte popcorn. Du kan få kontakt med Brittany på LinkedIn.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar