Beste ordspill for iPhone og iPad i 2020: Styrke ordforrådet ditt mens du sprekker puslespill

Som barn var jeg begeistret av ordspill. Selv om jeg ikke spiller dem så mye som jeg pleide, er jeg fremdeles fascinert av magien som et ord-puslespill bringer opp. I dag har jeg bestemt meg for å gjenopplive mitt kjærlighetsforhold til conundrums ved å sammenstille de beste ordspillene for iPhone og iPad! Jeg håper du vil like dem like mye som jeg gjør.

Alle disse toppspill-spillene for iOS har pakket inn med hundrevis av utfordrende nivåer. Hvert nivå er grunnlagt for å skjerpe din vidd og også styrke ordforrådet ditt.

Bare i tilfelle, hvis du leter etter en liste over de beste ordspillene for offline, online eller nettleser som spiller, har DailyWritingTips en liste med 50 ordspill som er verdt å sjekke. Uten å kaste bort lenger tid, er det på tide å ringe vennene dine til å konkurrere med deg i kampen om intellektet.

Beste Word-spill for iPhone og iPad i 2019

#1. Word Connect

Jeg har alltid elsket å spille “Word Connect” som har fått fem stjerner av mer enn 529, 7K rangeringer. Drevet av Oxford-ordboken har spillet interessant spill. Den har 2, 896 nivåer klar for å gi intellektet ditt i en lang spinn.

Ettersom det ikke er noen tidsbegrensning, kan du gå i ditt eget tempo for å finne de skjulte ordene. Dessuten kan du spille dette klassiske ordspillspillet på flere språk, inkludert engelsk, arabisk, nederlandsk, fransk, hindi, indonesisk, italiensk, japansk, portugisisk, forenklet kinesisk, spansk og tradisjonell kinesisk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Wordscapes

“Wordscapes” er et ekstremt vanedannende puslespill, som du vil ha glede av å spille i flere timer. Ved å kombinere ordsøk og kryssord bringer det mye moro inn i stykket.

Med et stort bibliotek på over 3, 700 gåter, har spillet mye å holde deg hekta på. Alle spillene er smart laget for å sikre at du ikke blir lei. Så, knekk spillene med triksene og vinn mange mynter. Og hvis skatten noen gang går tom for mynter, kan du få dem gjennom kjøp i appen!

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Word Search Pro

Det som gjør “Word Search Pro” til en så stor hit for meg, er kategoriene på 50 ord. Det betyr at du har mye å utforske.

Det er fire vanskelighetsgrader som enkelt og hardt. Basert på din bekvemmelighet kan du velge et nivå du vil spille.

Spillet gir deg daglige utfordringer som du må knekke for å vinne poeng. For å sikre at nattetid ikke har negativ innvirkning på øynene, har det også nattmodus.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Word Crossy

Word Crossy har alltid vært fantastisk, og nummer # 2-rangeringen i tillegg, de fire og en halv stjernene av mer enn 4, 6 k er bare refleksjonen av det. Det er bygget rundt et enkelt link word-konsept.

Koble til forskjellige bokstaver for å få et fullstendig ord, og deretter må du fylle det inn i et kryssordemne. Det er mer enn 1400 nivåer, og hver av dem er designet for å både underholde deg, men også øke ordforrådet ditt. Når du går foran, øker vanskelighetsnivået for å sikre at du alltid har nye utfordringer å møte.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Word Cookies

Jeg vedder på at du ville ha uendelige timer med glede mens du spiller Word Cookies. Dette er i utgangspunktet et ordsøkende puslespill som holder deg på tærne og tvinger deg til å tenke annerledes for å sprekke conundrums.

Bruk alle vitsene dine til å finne skjulte ord med blandede bokstaver. Du må også oppdage avledede ord fra hovedord. Det er en rekke spennende nivåer å utfordre din intelligens.

Konseptmessig ser det ut til å være enkelt. Imidlertid lar det aldri kjedelig øyeblikk krype i spillet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Ord med venner

Jeg har hatt et langt løp med "Words With Friends." Og for å fortelle deg sannheten, har jeg elsket å spille dette spillet i det uendelige. Det er designet for å styrke ordforrådet ditt og også gjøre deg klokere.

Du kan ta del i ukentlige utfordringer for å vise frem ferdighetene dine og vinne mange temaemerker som belønning. Det er også en solo-modus for å la deg spille spillet i hemmelighet. Videre vil du kunne spille dette spillet på flere språk som spansk, fransk, tysk, italiensk, brasiliansk portugisisk og britisk engelsk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. WordWhizzle Search

WordWhizzle Search tilbyr hundrevis av nivånivåer å spille på. Spillet starter sakte med enkle gåter, men når du går foran øker det vanskelighetsgraden. Så selv om du ikke har det bra med å løse ordoppgaver, vil du gjerne ta en tur på spillene.

Utfordre vennene dine til å slå din høye poengsum. Ikke glem å samle mange belønninger for å forbedre omdømmet ditt som spiller. Og ja, la også alle andre vite hvor dominerende en spiller du er!

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Ordet sveip

"Word Swipe" er kanskje ikke så populært som mange av sine jevnaldrende, men det har nok til å være et fint tidspass! Spillet er klar for folk i alle aldre. Enten du er en fullvoksen mann eller fremdeles i tenårene, vil du ha det veldig fint med å søke skjulte ord.

Bare i tilfelle du noen gang blir sittende fast, kan du ta hjelp av hint-knappen for å komme deg ut av problemer. Husk at hvis du går tom for hint, må du kjøpe dem ved å bruke ekte mynter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Word Search Fargerike

Rangeret som det sjette mest populære ordspillet, er "Word Search Colourful" grunnet ikke bare å tilby massevis av moro, men også teste din sanne mettle. Du må finne skjulte ord blant blandede bokstaver.

Spillet har en massiv samling av puslespill, som har vært utrolig utformet og utfordrer intellektet ditt. Alle spillene har blitt delt inn i forskjellige kategorier som dyr, kropp, blomster, jobber, hus og mer. Med 8 attraktive temaer tilgjengelige, har du også muligheten til å bringe litt tilpasning til stykket.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. SpellTower

SpellTower tilbyr deg seks fantastiske moduser, uten trykk til rush-modus. I løpet av disse modusene vil appen øke trykket. Du må overvinne hver modus med dine evner til å bygge opp bokstaver. Bonusmodus er eksklusivt tilgjengelig for iPad Pro.

SpellTower, som er kjent i ledende medier over hele verden, er din beste følgesvenn for å styrke ordforrådet. Når du jobber vil appen øke antall fliser fra bunnen av enhetsskjermen. Bruk leksikologiske forstander og taktiske kunnskaper for å holde flisene nede.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Jeg regner med at; du har allerede plukket ut noen av ordspillene du vil spille. Kan jeg kjenne navnene og funksjonene du har funnet søte?

Ikke gå glipp av:

  • Beste nummerspill for iPhone og iPad
  • Beste AR-puslespill for iPhone og iPad
  • Beste puslespill for iPhone og iPad
  • Beste brettspill for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike topp iOS-spillelister.

 

Legg Igjen Din Kommentar