15 beste apper til iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max i 2020

IPhone 11-serien og iOS 13 er viktige milepæler i iPhones tiår lange levetid. De siste iPhones har maskinvare som er kraftigere enn nylige Macbooks. Med smartere automatisering og livskvalitetsforbedringer lar iOS 13 deg utnytte din nye iPhone bedre enn noen gang før.

Her skal vi se på de beste appene for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max. Disse appene kjører bra på iOS 13. De vil hjelpe deg å få mest mulig ut av din nye iPhone, enten det er for spill, produktivitet eller bare bla gjennom Reddit.

Beste apper for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max i 2019

  • Beste grafikkintensive spill for iPhone 11
  • Beste spill for iOS 13-kontrollerstøtte
  • Beste mørke modus-apper for iOS 13
  • Beste tilpassede kameraapper for iPhone 11-serien
  • Beste iOS 13 bakgrunnsbilde-app
  • Beste Apple-apper for iOS 13

Beste grafikkintensive spill for iPhone 11-serien

IPhone 11-serien har utrolig dyktig maskinvare. Det er en GPU i konsollklasse og en prosessor som er raskere enn den i mange Macbooks. Sammen utgjør disse de nye iPhone-lekedyrene. Disse intensive iOS 13-spillene lar din nye iPhone tøye bena.

#1. Asfalt 9

Det siste spillet i Asfalt-serien har forbedret kollisjonsfysikk og en hel rekke visuelle forbedringer. Overgangen til en fysisk basert materialegivere gjør at biloverflater ser fantastisk realistiske ut. Mens spillet er begrenset til 30 FPS på eldre iOS- og Android-enheter, kan iPhone XS- og iPhone 11-linjene kjøre på en silkemyk 60 FPS. Dette forvandler spillets håndtering.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 2. fortnite

Det var et mindre under da Fortnite kom bort til iOS fra konsollområdet, stort sett intakt. Dette er et faktisk konsollspill på PS4, Xbox One og Switch, overført. IPhone 11 og 11 Pro-serien har nok grafikkraft til å kjøre dette spillet også på 60 FPS. Eldre enheter har å gjøre med en 30 FPS-opplevelse. Dette betyr ikke bare at spillet går tregere. Med 30 FPS er det vanskeligere å kontrollere, noe som betyr at iPhone 11-eiere får et konkurransefortrinn.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

Beste spill for iOS 13-kontrollerstøtte

# 3. Block Fortress: Empires

Det siste spillet fra Foursaken er et Unity-motorbasert vidunder. Det utnytter nye teknologier som fysisk baserte materialer for å oppfinne den fremragende Block Fortress på nytt. Med alle grafiske effekter dukket opp, er dette en av de mest intensive titlene på App Store. Det er et av få spill som gjorde at min iPad Pro 2 ble forsinket. IPhone 11-seriens konsollklasse-maskinvare lar deg glede deg over dette spillets spektakulære bilder uten å brenne deg gjennom batteriet.

Konsollkontrollerstøtte var en av de største overraskelsene fra kunngjøringen om iOS 13. Den nyeste versjonen av iOS lar deg nå bruke konsollkontrollere som Xbox One-kontrolleren, i stedet for å bruke M-Fi-kontrollere av lavere kvalitet. Det er mange spill på App Store som er portert fra PC og konsoll. Mens berøringskontroller er tilstrekkelige, er det mye enklere å spille dem med de originale kontrollerne. La oss ta en titt:

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 4. Døde celler

Dette er en fantastisk god Metroidvania / roguelike. Det er et spill jeg har lagt ned betydelig tid på PC. IOS-konverteringen og berøringskontrollene er ærlig så gode som de kan være. Men dette er et spill som krever presis utførelse. Støtte for iOS 13-kontroller løfter Dead Cells iOS fra en ren nysgjerrighet til plattformen du velger for spillet.

Pris: $ 7.99

nedlasting

# 5. PUBG

PUBG er et sinnsykt konkurransedyktig spill, og alt som kan gi deg et konkurransefortrinn hjelper. Hardcore PUBG-spillere har tidligere måttet gjøre med den dårlige mobilkontrolleren. Nå, med konsollkontrollerstøtte, er sikting og opptak raskere og mer presis. Kontrollerstøtte i PUBG kan være forskjellen mellom også-kjørt og kyllingmiddag.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 6. Shadowgun Legends

Madfinger Games har en gjennomført historie på iOS. Dead Trigger var en av de tidligste visuelle stunners på plattformen og viste at mobil maskinvare kunne slå godt over vekten. Shadowgun Legends, deres nyeste arbeid har flott enkeltspiller- og flerspillerinnhold.

Det ble opprinnelig forbedret for Shield TV, en kontrollbasert konsoll. Mens berøringskontroller fungerer rimelig bra, er kontrollerstøtte en gave i PvP-matchups mot andre spillere.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

Beste mørke modus-apper for iOS 13

Dark Mode har vært en ønsket funksjon i ganske lang tid. Apples kom endelig på spillet med offisiell Dark Mode-støtte i iOS 13. Utviklere rusler for å implementere mørk modus i appene sine. Men disse to tredjepartsappene er foran kurven med store implementeringer av mørk modus.

# 7. Expedia

Reisebestillinger er noe du nesten alltid gjør om natten. Det er aldri nok tid på arbeidsdagen til å finne det valgte hotellet i Costa Rica. Naturligvis gjør dette Expedia til en fantastisk kandidat for mørk modus.

iOS 13 Brukere kan navigere i appens grensesnitt komfortabelt om natten. OLED-skjermene på iPhone 11 Pro-linjen gjengir sanne svarte, noe som gir en spesielt hyggelig opplevelse. Med iOS 13 Dark mode-oppdateringen kan du endelig bruke Expedia om natten, uten å miste søvnen fra belastningen på øynene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Apollo

Å lese gjennom Reddit er en nattlig vane for mange mennesker. Men et av de største problemene er at Reddit har et helt hvitt grensesnitt. Spesielt med lysstyrken skrudd opp, kan dette forårsake forferdelig øyenstrekk og til og med kvalme om natten. Heldigvis er Apollo en Reddit-klient som har blitt oppdatert for å utnytte Dark Mode. Med Dark Mode på plass er det ikke lenger en konstant kamp med blikket å rulle gjennom Reddit.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 9. Bazaart Photo Editor

Fotoredigerere er også en god kandidat for Dark Mode. Igjen, de fleste av oss legger mesteparten av sosiale medier ut om kvelden eller om natten. Å redigere bilder er en oppgave i seg selv. Men å gjøre det med et blendende grensesnitt gjør ting vanskeligere. Bazaart Photo Editors Dark Mode-grensesnitt er behagelig, subtil og lar deg gjøre arbeidet enkelt.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

Hvert år oppgraderer Apple kameramodulen på de nye iPhonene. I år har iPhone 11-linjen fått en spektakulær oppgradering til en trippel-sensorenhet. Mens aksje-kamera-appen er flott, er det alternativer som kan gi deg mer fleksibilitet. La oss sjekke ut disse.

Beste tilpassede kameraapper for iPhone 11-serien

# 10. halogen

Halide er en av de beste tilpassede kameraappene på markedet. Den bruker et unikt, enhåndsgrensesnitt som lar deg velge ut innstillinger uten å famle for mye på telefonen. Halide har omfattende tilpasningsalternativer, fra eksponeringshistogrammer til fokuseringstopp, og RAW-eksportstøtte. Med Halide vil profotografer kunne få mest mulig ut av iPhone 11 Pro-seriens kameramaskinvare.

Pris: $ 5.99

nedlasting

# 11. ProCamera

Dette er en app som gjør akkurat det den står på etiketten. Som Halide tilbyr det omfattende. Tilpasningsalternativer. Du kan veksle mellom automatisk og manuell fokus, justere eksponering og mye mer. Grensesnittet er ikke fullt så polert som Halide, men du får et vell av valgfrie funksjoner. ProCamera vil virkelig understreke “Pro” på din nye iPhone.

Pris: $ 7.99

nedlasting

Beste iOS 13 bakgrunnsbilde-app

Apple introduserte en rekke fantastiske nye tapeter med iOS 13. Hvis disse ikke er for din smak, har du alltid muligheten til å velge noe annet. La oss ta en titt på en flott Wallpaper-app som utvider iOS 13 bakgrunnshorisontene dine.

# 12. Kappboom

Kappboom er en langvarig tapetklassiker. Den har over 200 000 gratis bakgrunnsbilder du kan lese gjennom. Du kan tilpasse disse ytterligere med rammer og klotter. Selve bakgrunnene er høye og vil være pinskarpe på retina-skjermene til iPhone 11-serien.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

Beste Apple-apper for iOS 13

Apple lager noen av de beste appene på iOS, og de legger til ny funksjonalitet med hver iterasjon. La oss ta en titt på de beste Apple-førstepartsappene på iOS 13.

#1. 3. snarveier

Snarveier ble introdusert i iOS 12, men det er den nyeste versjonen i iOS 13 som virkelig lar deg ta automatisering til neste nivå. Arbeidsflyten og strukturen til snarveier har hatt en stor fornyelse. Det fungerer nå mye mer som et naturlig språk. Dette lar deg lage komplekse snarveier enklere enn noen gang. I tillegg har snarveier i iOS 13 en tettere integrasjon med HomeKit, noe som gir komplekse hjemmeautomatiseringsmuligheter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 14. iWork Suite

Viktigheten av iWork-suiten kan aldri undervurderes. Mens Apple pleide å belaste en heftig premie for produktivitetslinjen sin, har de gjort iWork helt fri for sent.

I iOS 13 får du all enkelhet og avvæpning av produktiviteten til Pages, Numbers og Keynote med enda større forfining. Støtte for Dark Mode er en stor forandring, og Pages ser slående ut på iPhone 11 Pro og Pro Max med sine OLED-skjermer.

Pris: Gratis

Last ned Last ned

# 15. Apple Maps

Kart har kommet langt fra den første iterasjonen. Det er nå en av de fremste mobile reiseløsningene. I iOS 13 blir kart enda bedre med Look Around og ETA-delingsfunksjonen. Look Around gir deg et panoramautsikt over de lokale omgivelsene på et kartpunkt. ETA-deling lar deg i mellomtiden dele din estimerte ETA med en kontakt. Dette betyr at hvis du kommer for sent på grunn av trafikk, kan du sørge for at vennene dine ikke bare tror at du er lat.

Pris: Gratis

nedlasting

Som vi snakker om iOS 13-apper. Jeg vil anbefale deg å sjekke ut disse nyttige instruksjonene for hvordan du installerer iOS 13 via iTunes eller OTA.

Du vil kanskje også lese disse:

  • Beste Apple CarPlay-apper for iPhone
  • De beste appene for skjult kamera detektor for iPhone og iPad
  • Beste Instagram-billedtekstapper for iPhone og iPad
  • Beste humørbrett-apper for iPhone og iPad

Har du noen tilbakemeldinger? Gi oss beskjed om at i kommentarene og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å utforske flere slike topp-app-lister. Sørg også for å laste ned appen din på din iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar