De beste yoga-appene for iPhone og iPad for å mestre yoga i 2020

Yoga tilbyr både internt og eksternt utbytte. Mens den evige freden beroliger sjelen, styrker de punktlige treningene det fysiske. Det er hemmeligheten bak at en ekte yogi alltid er full av energi og optimisme! På jakt etter guider for å hjelpe deg med å oppnå evig lykke? Du må ikke se lenger enn disse toppene iPhone Yoga-appene.

Gjennom verdifulle innspill og detaljert innsikt holder de deg opplyst. Du kan følge de enkle instruksjonene for å gjøre yoga riktig. Med nyttige videoer som tilbys, kan du finne de riktige måtene å gjennomføre hver øvelse på. Dykk rett i oppdag mer!

Beste yoga-apper for iPhone og iPad i 2019

#1. Down Dog

Få ny yogapraksis hver dag når du setter opp yogamatten. Den har mer enn 30 000 forskjellige konfigurasjoner, som lar deg lage en perfekt yogaplan som passer din komfort. Appen starter fra nybegynnerversjonen, og gir 3-dagers introduksjon til Yoga. Det vil tillate kroppen din å tilpasse seg praksisen.

Etter hvert flytter du til trening på forhånd, alt i hjemmet ditt og til ditt passende tidspunkt. Ikke mer unnskyldning for snø eller regn, gjør Yoga når som helst og hvor som helst. Gitt funksjonene appen tilbyr, er det absolutt ikke gratis. Du kan laste ned den gratis, men du må abonnere for å låse opp andre funksjoner.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og Apple Watch

Pris: Gratis (Pro-medlemskap: $ 29.99)

nedlasting

# 2. Daglig Yoga

Daily Yoga har lenge vært en av de mest populære yoga-appene for iOS. Det som denne appen står i god stand er instruksjonene som er enkle å følge. Du kan bruke den til å bli godt kjent med alt det grunnleggende om yoga de første to ukene.

Med mer enn 500 asanas og over 200 guidede klasser, er det en komplett pakke for deg å lære og mestre yoga. Appen tilbyr over 50 planlagte planer med fokus på flere viktige ting som vektkontroll, kroppsskulptør, glødende hud, styrke og fleksibilitet og mer. Dessuten kan du delta i toppcoachers workshops for å bli kjent med alle de avgjørende tingene.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Pocket Yoga

Jeg vurderer “Pocket Yoga” veldig høyt som en enorm nyttig helse-app. Det gir viktig tale- og visuell instruksjon som sikrer at du trener riktig.

Sjekk ut de mange 200 posisjonsbildene og prøv ditt beste for å følge hver holdning plettfritt. Det finnes også en ordbok med poseringer med beskrivelser og fordeler ved hver positur.

Ettersom appen er integrert med Health-appen, kan du spore treningsøktene, hjerterytmen og forbrente kaloriene.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 4. Bare yogafri

“Simply Yoga” er ganske pent. Appen tilbyr et bredt spekter av treningsøkter som du kan velge ut fra ditt mål eller rutine. Videoer viser hvordan du utfører hver positur riktig.

Med lydinstruksjonen for hele økten, lar den deg aldri gå ut av veien. Du kan lage tilpassede rutiner i henhold til dine spesifikke krav. En viktig funksjon i denne appen er støtte for flere språk, inkludert engelsk, arabisk, katalansk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk og mer.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Lotus

Hvis du er nybegynner, vil jeg anbefale deg å ikke gå glipp av “Lotus.” Denne appen kan skilte med den største yogakilden, som er designet for alle nivåer. Du kan delta i over 100 yoga- og meditasjonskurs.

Dessuten lar den deg også planlegge klasse i en kalender og får en påminnelse om å aldri glemme å gjøre det. Bla gjennom de 450 poseringene med klare instruksjoner og lær hvordan du gjør dem. Det viser også fordelen og forsiktigheten for hver positur.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Yogaia: Yoga & meditasjon

Hvis du ser alvorlig på Yoga og er klar til å betale månedlig abonnement, er Yogaia den rette appen for deg. Det tilbyr 24/7 tilgang til innspilte yogatimer som du kan se og øve hjemme. I tillegg til det kan du også bestille klassen din, skru på kamera og få personlig veiledning.

Du kan også delta på live yoga-klasser, i ditt eget hjem. Bortsett fra yoga, kan du også velge mellom pilates, meditasjon, HIIT og mer. Det er en gratis prøveversjon tilgjengelig, men da kan du vurdere å abonnere på forskjellige tilgjengelige alternativer.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple TV

Pris: Gratis (Yogaia-abonnement12: $ 119.99)

nedlasting

# 7. Yoga for nybegynnere | Mind + Body

I det øyeblikket du åpner det, er du rett i virksomheten. Du får presentert en lang liste med kategorier. Den første er Beginner Yoga. Bla nedover, så ser du forskjellige andre typer som Butt Toner, Core Blast, Fat Burner, Inner Peace, Sun Salutation, Yoga for ABS, og mer.

For hver kategori kan du se tiden det tar, og også antall kalorier. Videoene er raske å laste siden de spilles av via YouTube. Det er også en kalender for å holde rede på alt. Totalt sett er denne gratis appen enkel og grei. Må prøve for nybegynnere.

Kompatibilitet: iPhone, iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. BetterMe: Yoga for vekttap

Fra trening til daglig matguide, gjør BetterMe-appen til et godt valg. Du finner også hvordan du koker eller mikrobølgeovn det daglige kostholdet det anbefaler. Du kan angi daglige påminnelser i henhold til rutinen din.

Appen har en haug med programmer som Yoga for barn, Yoga for par, Graviditetsyoga, Stress Relief Yoga, og mye mer.

Appen er oppblåsningsfri og ser fin ut. En seksjon som heter 'Tips' har forskjellige anbefalinger. Inne i 'Tips' er det et avsnitt med tittelen 'Yoga Wisdom' som har mange vakre sitat av liv og råd fra hellige Vedaer, Upnishads og gamle tekster. Alt er gyllent her.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

nedlasting

# 9. Yogaverktøy fra Sadhguru

Sadhguru, grunnla Isha Foundation, en ideell organisasjon som tilbyr yogaprogrammer over hele verden. Han er en globalt meget kjent og respektert åndelig person. Nå er det to apper fra Sadhguru der du kan lære og praktisere Yoga gratis. Yogaverktøy fra Sadhguru er aktuelle og veldig enkle å bruke og lære.

Apps første skjerm har rundt syv kategorier som Yoga for helse, Yoga for suksess, Yoga for fred, Yoga for Joy og så videre. Klikk på en av disse, så ser du en video på rundt 12, 15 minutter. Appen er grei. Selv et barn kan bruke dette. Det er ingen pålogging, ingen betalinger eller pop-up. Bare en ren app!

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Sadhguru

Hvis du sammen med Yoga du ønsker å vite om og ta del i forskjellige yogaprogrammer i ditt område eller lese om relaterte årsaker, kan du laste ned denne andre appen fra Sadhguru. Ikke bekymre deg, en levende seksjon for Yoga er også på den første skjermen for denne appen.

Jeg vil anbefale deg å laste ned og se disse appene fra Sadhguru. Du vil finne nok innhold der, og begge appene er gratis å bruke, lære og forbedre.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. Yoga for nybegynnere Vekttap

Det maksimale innholdet i denne appen ligger bak en paywall. Du kan imidlertid laste ned og få en gratis forhåndsvisning og se om det fungerer for deg eller ikke. Det gir deg også en gratis prøveperiode på 7 dager, og hvis du ikke liker tilbudene denne appen har, kan du avbryte den.

Helsetips og yogaposisjoner av appene er gratis og nyttige. Videoene er korte og med berikende skriftlige beskrivelser. Yoga for nybegynnere har en rekke yogaplaner, yogaposisjoner, meditasjonsguider og mer.

Kompatibilitet: iPhone, iPad

Pris: Gratis (LIFETIME Premium-medlemskap: $ 9.99)

nedlasting

# 12. Yogaposer

Enhver app, ja, gjentar jeg, enhver app kan ikke bli enklere enn dette. Start appen, så ser du et super rent og rolig rutenett med forskjellige yogaposisjoner. Disse poseringene er sortert i tre kategorier - Type, AZ og Nivå.

Nå, hvis du klikker på en hvilken som helst positur, vil du fortelle deg instruksjonene om hvordan du gjør det asana (holdning). Det er også en video som viser deg hvordan du gjør det. Videoen har en hvit bakgrunn som virker perfekt. Du kan også favorisere alle poser du ønsker å gjøre hver dag. Appen er helt gratis.

Kompatibilitet: iPhone, iPad

Pris: Gratis

nedlasting

#1. 3. Shilpa Shetty

En hyggelig app med både gratis og betalt informasjon gjør den til en av de beste Yoga-appene å prøve. Shilpa Shetty er en kjent indisk skuespiller. I denne appen hennes tilbyr hun videoer av høy kvalitet, instruksjoner, ernæringsplaner, øvelser, oppskrifter, programmer og mer. Appen er ren og behagelig.

I de fleste videoene guider skuespillerinnen deg gjennom yogaposisjonene (asanas). Det er ernæringsplaner for vekttap, post-graviditet, menn over 40, etc.

Siden du kan sjekke denne appen uten å betale eller logge på, anbefaler jeg på det sterkeste at du laster ned denne og prøver den ut.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og Apple Watch

Pris: Gratis (Årsplan: $ 49.99)

nedlasting

Det var alt folkens!

Hva er din favoritt?

Så, hvilken av appene ovenfor har du valgt å bli kvitt stress og oppnå absolutt fred? Det ville være flott å kjenne valget ditt i kommentarfeltet nedenfor.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

  • Beste meditasjonsapps for iPhone og iPad
  • Beste Runner-apper for iPhone og iPad
  • Beste helseapper for iPhone og iPad
  • Beste vekttap-apper for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Last ned iOS-appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av de nyeste appoppdateringene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar