6 funksjoner jeg vil se på mine fremtidige iPhones

Fantasi er kilden til all kunst og vitenskap. Det var menneskets fantasi som tok oss så langt, fra huler til slott og steiner til smarttelefoner. Mens vi lever i nuet, tenker vi på fremtiden. Sinnet vårt maler vakre drømmer, og deretter oppfyller vi drømmene med alle verktøy - manuelle eller smarte - til vår disposisjon.

Når det gjelder en smarttelefon, fører fantasien oss til å forestille oss en verden, som er mest behagelig for oss. Behovet for en smarttelefon er stort sett basert på problemene vi møter i livet vårt, og vi ser opp til den smarttelefonen som den endelige løsningen. Det er imidlertid ingenting galt i å forvente mirakler fra smarttelefonprodusenter.

Apple har introdusert mange revolusjonerende funksjoner i sitt ledende produkt - iPhone. For ti år tilbake, som visste at ansiktet vårt ville bli et passord for å låse opp telefonen. Vi hadde knapt en ide om at fingeravtrykkene våre kan brukes andre steder, utenfor rettsmedisinske laboratorier.

Teknologi har brutt mange stereotyper. Med fantasifulle hjerner og våre intellektuelle evner, har vi gjort umulig til mulig. De siste mange årene har Apple forsket mye på å forbedre produktlinjen og tjenestene. Selskapet har registrert mange patenter på produkter, som nå er i et veldig begynnende stadium. Basert på alt dette kan vi forestille oss eller gjette at Apples fremtidige iPhones vil ha visse funksjoner.

Men ikke alt som er nevnt her er basert på patenter eller FoU som foregår i Apples laboratorium. Vi liker å leke med fantasien. Fagfolk og eksperter gjør leksene sine, og amatører venter på inspirasjon. Vi har gjort begge deler. Vi har gjort noen lekser, og vi ventet på inspirasjon også. Men husk at lekser er repeterende, og det kan derfor være noen ideer som allerede er registrert et sted på denne virtuelle eller virkelige verdenen. Mens inspirasjon bringer nye ideer; du kan synes ideene er rare, men de kan realiseres i nærmeste fremtid.

Funksjoner jeg forventer at Apple vil inkludere i mine fremtidige iPhones

En erklæring er nødvendig her. Vi følger kanskje ikke vår redaksjonelle tittel ord for ord; så hvis du finner noen av forventningene våre relatert til iPhone-tilbehør (laget av Apple), ikke bli overrasket eller sjokkert.

To av forventningene våre kan høres ut som om de er basert på science fiction, men så forestilte ikke sci-fi en reise til månen i god tid før Mr. Armstrong satte foten på det runde objektet i 1969? Enhver forventning kan ikke stamme fra vår kunnskap om konkret mobilteknologi. Vi bør overlate noe til fantasien vår. Tross alt har banebrytende teknologier sitt grunnlag lagt på det fruktbare fantasifeltet. La oss starte med de helsesentriske funksjonene.

Blodtrykkovervåking i armbånd

Bildekreditt: TechnologyReview.com

Da Apple inngav patent på en bærbar blodtrykksmåler, begynte eksperter å tro at Apple kan rulle denne enheten til sitt kommende smartur. Hvis Apple kan pakke denne mansjetten i sin fremtidige Apple Watch, kan selskapet også designe et armbånd som kan måle blodtrykket til brukeren.

Dette armbåndet kan utstyres med Bluetooth-teknologi, slik at brukeren kan lagre avlesningene direkte på sin tilkoblede iPhone.

Apple har allerede ventet på å produsere mange tilbehør til enhetene sine. Siden selskapet understreker viktigheten av helse, kan et armbånd med funksjonen for overvåking av blodtrykk være et betydelig gjennombrudd for Apple. Dessuten øker antall mennesker som lider av blodtrykk; derfor ville Apples inntreden i denne sektoren være fornuftig.

Blodsukkerovervåking

One Drop Chrome selger allerede sitt blodsukkerovervåkningssett i Apple-butikken. Dette fikk meg til å forestille meg hvorfor ikke Apple kan installere en teknologi som kan måle blodsukker i fremtidens iPhoner. Dette kan være en langsiktig fantasi da det ikke er innlevert patent fra selskapet som antyder bloggere til å tenke på denne linjen. Men som nevnt tidligere, mange viktige oppfinnelser og funn hadde sine røtter i science fiction.

Apple kan begynne å jobbe i denne linjen og kan komme med en blodsukkerovervåkingsfunksjon sannsynligvis etter fem eller ti år. For dette formålet kan ikke Apple kvitte seg med lynhavnen da det ryktes at selskapet planlegger å produsere iPhoner uten lynhavner.

iPhones kompatibilitet med Apple blyant

Da Apple lanserte sin første iPhone i 2007, spurte Steve Jobs retorisk: “Hvem vil ha en pekepenn?” Med et underforstått svar “Ingen.” I dag er det imidlertid behov for en pekepenn. Brukerne har begynt å sette pris på pennen med store smarttelefoner som gjør vellykkede veier i vår livsstil. Saken er poenget med Samsungs smarttelefoner fra Note-serien. Siden Apple planlegger å komme med store iPhoner, kan selskapet holde disse phablets kompatible med Apples blyant.

Denne iPen vil gjøre det mulig for brukere å utforske fremtidens enhet mer effektivt. Når brukeren ønsker å bruke iPen, skal han / hun kunne deaktivere 3D Touch på iPhone, som på iPen, kan det hende at brukeren ikke bestemmer 3D Touch-følsomheten.

Ultra-bærbar og sammenleggbar design

Bildekreditt: MacObserver.com

Selv om jeg har gledet meg til å ta et skudd på den ultra-store iPhone med den enorme skjermen for både større enn livets spill og fantastisk medievisning, har min lille lomme alltid funnet det litt upraktisk å bære enheten. Selv håndflaten føler seg ikke alltid hjemme mens du holder smarttelefonen.

For ikke å snakke om en og annen famling og de uønskede slip-ups som fortsetter å hjemsøke meg om mulig skade. Verre er at den skyrocketing prisen på iPhone reparasjonsdeler nesten ikke gir pusterom. Så hva er veien ut av dette problemet?

Sannheten skal sies, ryktene om den sammenleggbare iPhonen har pågått ganske lenge. Dessuten har flere andre smarttelefonleverandører som Samsung, LG og Huawei alle angivelig hoppet på båndtvangen for å produsere sammenleggbare enheter i løpet av de neste årene.

Men hold på, den sammenleggbare designen som har dominert fantasien min, er litt annerledes enn det ryktene fabrikker sier om fremtidens smarttelefoner! Vel, jeg vil at iPhone-en skal ha et papirtynt design som enkelt kan dobbelt- eller tredobbelt foldes, slik at jeg kan skli enheten i den enda bitte lommen.

Med den utrolig lette profilen kan jeg holde iPhone mer komfortabel og ville ikke bekymre meg for tilfeldige dråper. Det elastiske og støtdempende designet vil gi forbedret grep og også forhindre brudd.

Jeg vet at mange av dere kanskje tenker på hvilken type materialer som kan gi form til denne futuristiske iPhone. Jeg vil ikke dykke i det og overlate det til fantasien til smarttelefonleverandører.

Trådløs lading med lang rekkevidde

Bildekreditt: wccftech.com

Igjen har ideen om den trådløse langdistanseladingen blåst varmt og kaldt i lang tid. Faktisk ble Apple sagt å gjøre den klar for iPhone X, men måtte slippe den midtveis på grunn av tekniske problemer.

Jeg ville lyve hvis jeg sa at jeg ikke likte komforten med trådløs lading. Den viktigste grunnen til at jeg føler meg litt nærmere den trådløse ladeteknologien, er at jeg hater å være omgitt av ledninger og ikke liker å se skrivebordet bli rotet av kabler og adaptere. Imidlertid synes jeg det trådløse Qi-ladesystemet er ganske greenhorn. For å si det mildt, det tilbyr ikke en effektiv ladeløsning.

Så, hva kan vise veien videre til den eksisterende trådløse ladeteknologien? Det er poenget!

Jeg vil at den trådløse ladematen eller stativet skal ha Bluetooth og koble til iPhone trådløst. Og når de har blitt sammenkoblet, bør ladingen begynne.

I det øyeblikket din iPhone går inn i Bluetooth-serien (rundt 10 meter), får du et varsel som ber deg om å begynne å lade enheten. Bare trykk på "OK" -knappen og se magien skje! Ikke mer å slippe iPhonen på ladematten og vente på at den blir saftig!

Gutt, jeg vet at det ser ut til å være litt langsiktig på dette stadiet. Men det er verdt å drømme til det bedre, er det ikke? Før du klarer med trådløse ladere tilgjengelig i markedet.

Stemme-ID

Bildekreditt: wccftech.com

Apples gullstandard “Face ID” er flott, og jeg har funnet den opp til merket. Imidlertid ville jeg mer enn gjerne ha “Voice ID” også.

Lurer du på hvordan Voice Unlock kan fungere eller hvordan det kan være et verdig tillegg?

Takket være Siri gjenkjenner iPhone-en allerede stemmen din. Og derfor ville det ikke være en stor utfordring for iOS-enheten å kunne låses opp ved å identifisere eierens stemme.

Når jeg snakker om det ville være verdt eller ikke, tror jeg mange mennesker vil gi det tommelen opp. Se for deg denne situasjonen: du tar en lur i sengen din. Plutselig ber ektefellen din deg om å låse opp iPhone for å la den lille gutten din spille sitt favorittspill. Ville det ikke være mer praktisk bare å snakke en hemmelig kode for å låse opp iPhone i stedet for å se på skjermen? Jeg ville ha foretrukket å ha denne funksjonaliteten.

Har du noen jokertegn? Del dem med oss!

Funksjonene nevnt over er bare toppen av isfjellet, da det kan være mange flere varme tilsetninger. Har kjørt noen kule funksjoner i tankene dine, som du gjerne vil gå på iPhone. Ta det gjerne ned nedenfor i kommentarene:

Hvis du har hatt glede av å lese denne artikkelen, kan det være lurt å ta en titt på disse historiene:

  • iPhone X Plus Funksjoner: Rumour Roundup
  • iPhones er billigere enn Android-telefoner: Her er grunnen
  • 7 ting Apple kan gjøre med de store kontantene
  • iOS 12 vs. Android Pie
  • Apple Market Cap større enn mange andre selskaper satt sammen

Ønsker å ta igjen flere slike artikler? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

Kilde for topptekst: NeuroGadget.net