Beste leksikonapper for iPhone og iPad i 2020

Før internett og nettsteder betydde leksikon for det meste å gå til biblioteket, plukke opp et virkelig tungt volum og bla gjennom en enorm mengde informasjon. Slik er det ikke i dag. Med tilgjengeligheten av disse beste leksikon-appene for iPhone og iPad, er alt du vil utforske rett på fingertuppa.

Så hvis du er på jakt etter en pålitelig kilde for forskningen din eller ønsker å forbedre kunnskapen din, kan disse leksikon-appene for iOS være svært nyttige. Avhengig av hva du er ute etter, kan du velge et passende alternativ for å gi oppdraget i riktig retning. La oss finne det ut!

Beste leksikonapper for iPhone og iPad i 2019

#1. Wikipedia

Som alle vet, er Wikipedia den desidert mest populære leksikon-appen. Med mer enn 39 millioner artikler på 300 forskjellige språk, er det laget for å være den beste kilden for din søken.

Utforskingsstrømmen gir deg tilgang til gazillion av svært undersøkte artikler og originale bilder. Når feeden regelmessig oppdateres, har du alltid noe nytt å lese. Enda bedre, det anbefaler også artikler for deg basert på din interesse.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. WikiArt

Med WikiArt har du enkel tilgang til enorme lagre av topp kunst tilgjengelig på nettet. Den har mer enn 110 000 kunstverk som dekker tidsperioden fra 13 til 21 århundrer fra 73 land. Over 2000 artister har bidratt til å berike kvaliteten og gjøre den til en av de mest pålitelige kildene. Den består av både offentlige verker og kunstverk som er beskyttet av lov om opphavsrett.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Encyclopedia of World Knowledge

Leter du etter å styrke din verdenskunnskap? “Encyclopedia of World Knowledge” kan være et utmerket valg for deg.

Appen gir deg rask tilgang til over 330 000 artikler, over 77 000 lyduttaler fra kjente kilder som McGraw-Hill, Harper-Collins, Columbia University Press, Cambridge University Press og mer.

Du vil også ha tilgang til mer enn 24 000 bilder. Legg merke til favorittartiklene dine for å finne dem enkelt. Videre kan du bruke stemmen din til å søke etter tingene du leter etter umiddelbart.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Minipedia

Wikipedia er den som kommer opp i tankene våre når vi tenker på et godt leksikon. Og Minipedia - Offline Wiki er definitivt den som skalerer høydene når det kommer til offlineversjoner av Wikipedia.

Minipedia gir deg tilgang til 10 000 artikler gratis. Du får også muligheten til å installere flere språk. Et flott grensesnitt sammen med noen gode tilpasningsmuligheter gjør det lettere å søke og lese.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Nysgjerrighet - bli smartere daglig

Nysgjerrighet som navnet antyder, vil tilfredsstille sulten din etter kunnskap. Appen publiserer fem nye eksklusive artikler og videoer i den forskjellige kategorien du kan konsumere. Bortsett fra det, tilbyr det også forskjellige gåter og quizer som du kan prøve å se hvor mye kunnskap du besitter.

Bortsett fra det kan du tilpasse kontoen din slik du trenger ved å velge emner du ønsker å lese. Du kan også lagre hvilken som helst artikkel du vil lese senere. Det beste er at den også har et søkealternativ, i tilfelle hvis du har noe spesifikt spørsmål. Til slutt er appen gratis med annonsestøtte, men du kan abonnere på å fjerne annonser.

Pris: Gratis (valgfritt kjøp i appen)

nedlasting

# 6. Wikipanion

Wikipedia er designet for å la deg søke, navigere og bruke Wikipedia mer praktisk. Den har flere søkemetoder, inkludert Google-søk, Wikipedia-søk, og forhåndsvisning av Smart fullføring.

Du har muligheten til å bokmerke ikke bare ethvert emne, men også en bestemt seksjon for å få tilgang til det litt enklere. Ettersom historikken er gruppert etter siste besøksdato, vil du kunne få tilgang til det tidligere leste innholdet umiddelbart. Den tabellbaserte kategorisurfing gir mer komfort i stykket.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Encyclopaedia Britannica

"Encyclopaedia Britannica" er forberedt på å være en stor fordel for elever. Den inneholder mer enn 80 000 artikler skrevet av kjente forfattere. Bidragsyterne består av mer enn 100 nobelprisvinnere sammen med fagguider som Bill Clinton, Tony Hawk, Desmond Tutu og mer.

De forskjellige diagrammer og diagrammer gir detaljert informasjon om ethvert emne. Med bruk av LinkMap kan du enkelt utforske hver artikkel. Den inneholder også spørrekonkurranser som ikke bare vil teste kunnskapen din om litteratur, popkultur, vitenskap, men også forbedre den.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Encyclopedia of Angels

Har du interesse av å kjenne englenes liv? Hvis ja, “Encyclopedia of Angels” må være det perfekte valget. Denne inneholder listen over alle berømte engler og hennes bilder som du kan bla gjennom århundret eller kronologisk liste.

Siden appen knytter seg direkte til andre webtjenester, vil du kunne utforske mer om de nydelige feene som drømmer deg. Du kan bokmerke hvilken som helst artikkel for å lese senere eller enkelt få tilgang til den.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 9. Animals Encyclopedia SMART Guide

Leter du etter å utforske dyrenes verden og finne autentisk informasjon om dem? Animals Encyclopedia kan være et strålende alternativ for deg. Det gir alle viktige fakta som klassifisering, vekt, bevaring, habitat, atferd, etc.

Med mer enn 2000 oppføringer i 18 forskjellige kategorier som fugler, pattedyr, fisk, insekter, gir det deg den komplette guiden om dyrenes liv. Det er mange spørrekonkurranser og gåter for å holde interessen i live. Hvis du finner noe som mangler i appen, kan du bidra til å rette den.

Pris: Gratis

nedlasting

Logger av

Dette er mine favoritt-leksikon-apper for iOS bare på grunn av kvaliteten de tilbyr. Enten du skriver omfattende undersøkelser eller ønsker å forbedre kunnskapen din, kan de være svært nyttige for å opplyse deg.

(Det kan også være lurt å lese: Beste apper for språkopplæring for iPhone, best å skrive apper for iPhone og iPad.)

Er det noen app du vil se på denne listen? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor og hold kontakten med via Facebook, Twitter og Instagram for å fortsette å lese flere slike topplister med iOS-apper.

Sørg også for å laste ned iGeeksBlog iPhone-appen på iDevices.