Beste iPad Air 2-tilfeller i 2020: Ønskelig for ditt dyre Apple-kjøp

Den sjette generasjon iPad av Apple er endelig ute etter deg og er en gadget-freak, du må helt sikkert ha brakt den dyre gadgeten som tilhører den populære air-serien for deg innen kort tid. Vel, men nå må du ta vare på det dyre kjøpet ditt også, og hva er bedre enn å få den beste iPad Air 2-saken til å føle deg slapp mot riper eller utilsiktede fall?

Det er allerede et stort antall saker som nå er tilgjengelige i markedet, og det er best å velge den du synes vil se fin ut for din iPad Air 2. Saken du har valgt, må tjene formålet ditt for å beskytte den riper som er utsatt for karosseri av aluminium perfekt. Så her presenterer vi de beste iPad Air 2-sakene som er tilgjengelige til rimelige priser.

Beste iPad Air 2-tilfeller i 2019

#1. Poetisk iPad Air 2-veske

Poetic iPad Air 2-saken som tilhører SlimBook-serien er laget av PU-skinn og er derav vanntett og tilbyr en kjekk, jevn finish akkurat som naturlig skinn. Det myke interiøret som er bygget av mikrofibermateriale, gir et antiriper- og støvmiljø til din delikate iPad.

Den tynne iPad Air 2-saken er spesielt designet for Apple iPad Air 2 og er tilgjengelig i en rekke farger, inkludert trykte mønstre som sebra og leopard.

USP: Beskyttende polykarbonatrygg

Sjekk ut på Amazon

# 2. MoKo Shell Stand iPad Air 2 Veske

MoKo Shell Stand-saken har førsteklasses PU-skinn på utsiden for et elegant utseende og mikrofiber i interiøret for en jevn demping til din kostbare perle. Uten felg rundt skjermen kan du enkelt sveipe skjermen for å holde den støvfri.

Den smarte saken med et hardt skall sikrer beskyttelse mot tilfeldige dråper og passer som en hanske på iPad-en din. Det gir også enkel tilgang til alle portene og tilbyr et praktisk arbeidsmiljø.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Fintie iPad Air 2 Veske

Hvis du alltid er på farten og ønsker å ha et etui til din high-end-enhet som sikrer fullstendig beskyttelse til en rimelig pris, er Fintie iPad Air 2 etui det beste valget. Vesken har en unik snap-n-roll-design og har perfekte spor for å gi ønskelig stabilitet mens du arbeider både på landskapet og i portrettmodus. Vesken har et dobbelt lag hardt interiør for å beskytte enheten din.

Det utvendige lærskinnet gir det en rik følelse og utseende. Saken er også tilgjengelig i et utall av solide farger og iøynefallende trykte mønstre som blomster, prikker, kartdesign, etc.

USP: 360 graders roterende stativ

Sjekk ut på Amazon

# 4. Poetisk iPad Air 2-sak (Revolution Series)

Hvis det å tilby den kompromissløse beskyttelsen til iPad Air er hovedprioriteten din, kan Poetic Revolution være et ganske godt alternativ. Den har en robust profil som tåler nedslag raskt.

Alle hjørnene i saken er blitt befestet for å absorbere sjokk. Integrasjonen av myk TPU og hard PC har gjort den ekstremt holdbar.

Uttalte knapper er enkle å klikke på og gir taktil tilbakemelding. Til slutt kan du velge denne langvarige saken i tre farger som sort, hvitt og blått.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 5. KAVAJ iPad Air 2 Veske

Den elegante designervesken fra Kavaj er en virkelig verdsatt besittelse av din iPad Air 2 på grunn av sin slanke profil, høy kvalitet og ypperlig beskyttelsesevne. Vesken er laget av ekte lær, og fås i to klassiske farger - svart og cognac-brun.

Saken tilbyr også stand up-funksjon for å gjøre det enkelt å jobbe i både portrett og liggende stilling.

USP: Ekte skinn

Sjekk ut på Amazon

# 6. Otterbox Symmetry Series

Otterbox's Symmetry Series etuetter har et profesjonelt design. De gir din essensielle beskyttelse til iPad-en din uten å gå på akkord med elegansen.

Vesken er skåret ut av førsteklasses materiale og gir forbedret grep. Du kan rotere det innebygde stativet 360-grader for en mer komfortabel visnings- og skrivevinkel.

Med de nøyaktige utklippene får du problemfri tilgang til kamera, porter og høyttalere. Til slutt kommer tilfeller i Symmetry Series i flere fargealternativer.

USP: Holdbar konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 7. Soweiek

Hvis det klassiske designet er din greie, bør du ikke gå glipp av Soweiek. Vesken er vakkert utformet og passer godt rundt iPad-en. Det har et syntetisk lærutvendig som føles ganske fint å ta på.

Med det myke mikrofiberinteriøret tilbyr det tabletten den nødvendige pleien. Magnetstrimmel spiller en god rolle i å forlenge batteriets levetid.

Det er også en pekeholder som lar deg beholde den digitale pennen din på en sikker måte. Dessuten kan du velge denne saken i flere fargevarianter.

USP: Klassisk design

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Din favoritt?

Hvilken av de ovennevnte tilfellene kommer til å pare seg med iPad Air 2? Er det den som har et elegant design eller den som tilbyr fullstendig beskyttelse? La oss noe om valget ditt.

Ikke gå glipp av:

  • Beste 9, 7-tommers iPad Pro-tastaturetui
  • Beste 9, 7-tommers iPad Pro Folio-deksler
  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-tastaturetui

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste tilbehørene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar