Beste iPhone SE-øretelefoner i 2020: Let Pure Music Pour in Your Ears

Selv om trådløse hodetelefoner er en mani i dag, er kablete øretelefoner her for å bli. De kablede hodetelefonene har en viss fordel i forhold til Bluetooth-hodesett. Som for eksempel trenger du ikke lade dem igjen og igjen, og de blir lett sammenkoblet - uten problemer. Med overlegen lydkvalitet og behagelig design i tankene, har jeg satt opp en elite-liste over de beste iPhone SE-øretelefonene.

Disse trendy hodetelefonene har mye å tilby deg med trendy design, en overlegen støydempende teknologi og mikrofon. Når du er svetteisolert, er ørestykkene utstyrt for å begeistre deg lenge. Les videre for å finne ut mer om disse topp 10 øretelefonene for iPhone SE!

Beste øretelefoner for iPhone SE i 2019

#1. Otium

Otium gir deg alt du ønsker å være på toppen av spillet ditt under en intens trening. Bluetooth-hodetelefonene har ergonomisk design, slik at du har maksimal komfort og øreproppene holder seg godt på sin plass.

Stereolyd drevet av tung bass får mest mulig ut av favorittlåtene dine. Du kan enkelt hoppe over, spille og sette sanger på pause. Med muligheten til å tilby 8 timer lang spilletid har hodetelefonene fått nok juice til å underholde deg grundig. Utover batterilevetiden kan du velge ut Otium i svarte og røde farger.

USP: Ergonomisk design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Sony

Når vi snakker om øretelefoner kan vi knapt savne Sony fra listen. Denne ekstra basshøretelefonene fra Sony er din perfekte musikkselskaper. Den rike bassen gir deg en forbedret musikkopplevelse.

Den har en 12 mm kuppeldriverenhet som leverer den kraftige dype og sterke bassen. Høretelefonene er kablet og har også integrert avspillingskontroller for mikrofon og smarttelefon for å spille av og sette musikken på pause. Ledningen er flisefri som har en flat ledning av Y-type med glidebryter.

USP: 12mm Dome Driver

Sjekk ut på Amazon

# 3. MXiiXM

I motsetning til andre øretelefoner, har MXiiXM laget avansert øreproppdesign for å gi ørene komfort. Du kan bruke disse øretelefonene i lange timer for å lytte til favorittmusikken din, podcaster, videoer og mer.

Laget av høykvalitets materiale, passer knoppene nøyaktig i ørene dine. Det ultralette designet gir deg en lang slitasjeopplevelse. I lange samtaler kan du stole på den innebygde mikrofonen som sikrer en rolig telefon. Ta raskt anrop og fjern bakgrunnsstøyen.

USP: Støyisolerte hodetelefoner

Sjekk ut på Amazon

# 4. ROVKING

ROVKING øretelefoner har en ergonomisk design som hjelper dem å passe perfekt i øret. Den innebygde mikrofonen gir fantastisk håndfri opplevelse. Du kan enkelt spille av / pause og hoppe over musikkspor ved å bruke fjernkontrollknappen.

Ørepropper er tilgjengelige i fire ørepyntestørrelser. Med altoppslukende lyd, gir hodetelefonene liv til musikkopplevelsen din. Til slutt kommer øretelefonene i fire farger - svart, blått, oransje og rødt.

USP: Sweatproof

Sjekk ut på Amazon

# 5. SENSO

Etter å ha mottatt fire stjerner av mer enn 27.600 kundevurderinger, er SENSO en av de sterkt Bluetooth-hodetelefonene på Amazon. Og den har kvaliteten for å rettferdiggjøre vurderingen.

Høretelefonene har et sporty design som ideelt sett kompletterer din strenge treningsøkt. Med ørekroken passer øreproppene tett i ørene. I tillegg, den myke silikongelen, får du den ultimative komforten mens du bruker øreproppene. Og opptil 8 timers batteritid, samt IPX-7 vanntett rangering, gjør SENSO til å være på for en utvidet musikkøkt under strandfesten.

USP: Myke ørepropper av silikon

Sjekk ut på Amazon

# 6. Mpow

Mpow har rett på pengene når det gjelder å gi deg ønsket å turboladetid på musikktiden din. IPX7 Vanntett Nano-belegg gjør det til en ideell folie for ditt eventyr. Den innebygde CSR-brikken spiller en viktig rolle i å levere suveren lyd.

Det leveres med et par minne-skum øre-tips og et ledningsklemme for mer stabilitet. Muligheten til å levere opptil 9 gjør Mpow til et fint alternativ for en utvidet musikkøkt. I tillegg støttes Mpow av en solid 18-måneders garanti.

USP: IPX7 Vanntett nano-belegg

Sjekk ut på Amazon

# 7. cosnic

kosniske øretelefoner har det sportslige utseendet. Det som gjør dem så spennende, er den ergonomiske designen som gir den nødvendige komforten å bruke øreproppene lenge. Siden de er svettebeskyttet IPX5, vil du ha glede av å bruke dem selv under den ekstreme treningen.

Lydsignaloverføring og sterk bassstereo gir flott lyd. Den hendige mikrofonen gir bedre lyd. Støykanselleringsteknologien er av topp kvalitet og blokkerer opptil 90% omgivelsesstøy.

USP: Forbedret bass

Sjekk ut på Amazon

# 8. Panasonic ErgoFit

Hvis lydkvaliteten sitter rett over alt annet på prioriteringslisten, bør du ikke gå glipp av Panasonic ErgoFit-øretelefoner. 9mm-drivere med neodym-magneter tilbyr en lydkvalitet av høy kvalitet som beriker musikktiden din. Ørepluggene er veldig myke og passer jevnt i øret.

Enda viktigere er at ørestykkene ikke kommer av selv under den strenge treningen. Den integrerte mikrofonen gir krystallklar lyd. Disse øretelefonene kommer i flere fargevarianter som svart, rosa, blå, hvit, lilla og mer.

USP: Ganske komfortable ørepropper

Sjekk ut på Amazon

# 9. SoundPEATS

SoundPEATS har både overlegen lydkvalitet og trendy design til din bedårende eiendel! Hemmeligheten bak den fantastiske lyden er APTX-kodeken og CSR8645 Bluetooth-brikkesett. En annen kvalitet som gjør det til et flott alternativ er muligheten til å vare opptil 8 timer.

Med den magnetiske designen kan du bruke hodetelefonene som et kjede når du ikke bruker det. IPX 6 gjør den fullstendig svettesikker og slår på for treningstiden. Enda bedre, SoundPEATS kommer i flere sjarmerende fargevalg som sort, blått, rødt og rosa.

USP: Aptx-kodek og CSR8645 Bluetooth-brikkesett

Sjekk ut på Amazon

# 10. Hussar

Hvordan kan du ignorere øretelefonene som har oppnådd høy rangering fra nesten 6000 kundevurderinger? Hussar kan lett bli din strålende musikkselskaper for alle årstider. Kvaliteten som gjør det så prisverdig, er den gode lydkvaliteten.

Med det avanserte støydempende systemet inkludert, blir ikke håndfrie anrop hindret av uønsket støy. Muligheten til å levere opptil ni timers spilletid gjør det til et hett potensial for folk som elsker å høre på musikk trådløst.

Åååååå, den har også IPX-7 vanntett rangering, slik at du har den ekstra puten mens du har ball på svømmebassenget.

USP: Krystallklar diskant

Sjekk ut på Amazon

Logger av

Hvilke øretelefoner har du plukket opp for å livne opp musikkopplevelsen din? Jeg vil gjerne vite navnet og kvaliteten som har imponert deg.

Det som skiller disse øretelefonene er den fantastiske lyden og den ergonomiske designen. Dessuten har de en mikrofon av høy kvalitet som gir krystallklar lyd.

Det kan være lurt å se på:

  • Beste iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hodetelefoner
  • Beste iPhone 7/7 Plus lynhøretelefoner
  • Beste iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-hodetelefoner

For å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar