Beste transitt-apper for iPhone og iPad i 2020 for å holde rede på offentlig transport enkelt

Må du bruke offentlig transport regelmessig og ofte ikke klarer å fange ønsket tjeneste i tide? Hvis ja, hvorfor ikke ta hjelp av noen av de beste transitt-appene for iPhone og iPad for å holde oversikt over den estimerte ankomsttiden for busser og tog i nærheten, slik at du aldri kommer for sent.

Disse appene varsler deg om forsinkelser og gir også alternative ruter. Så du vil aldri sitte fast i trafikken. Avhengig av dine behov, kan du tilpasse dem til å vise info bare om dine foretrukne stopper eller ruter.

Dessuten kan de også komme godt med for å planlegge en spennende tur. For å gjøre oppgaven din med å finne det bedre alternativet i henhold til dine spesifikke krav enklere, har vi valgt ut noen av de høyt rangerte transitt-appene for iPhone. Så se på dem og last ned den som kan gjøre jobben gjort for deg!

De beste iPhone- og iPad-appene for overføring av 2019

#1. New York Subway MTA-kart

Det er det offisielle MTA-kartet over T-banen i New York og kommer med en enorm nyttig ruteplanlegger. Appen viser den nyeste informasjonen om offentlig transport og holder deg også varslet med rettidige varsler. I tillegg viser den en nedtellingsklokke for hver T-banestasjon.

Du kan også favorisere rutene dine for øyeblikkelig tilgang og få live Twitteroppdateringer fra den offisielle NYCT Subway-kontoen. Enda bedre, appen tilbyr også praktiske reisetips og informasjon til folk som reiser til New York for første gang. Derfor vil reisen din forbli en hyggelig opplevelse.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Gjennomreise

Appen som komfortabelt har toppet listen vår er “Transit.” Rangert som nummer 4 i kategorien navigasjon og har fått 4, 7 stjerner av 23, 6K-rangeringer, og den er veldig populær.

Appen er tilgjengelig i mer enn 125 byer over hele Nord-Amerika og Europa. Den viser ankomster i sanntid av tog og buss i nærheten, slik at du enkelt kan fange dem. Dessuten kan du sjekke transportkjøretøyet ditt som nærmer seg på et live-kart.

Finn ut tilgjengeligheten på biler og bestill dem med car2go. Og å, det er også et alternativ å finne alternativene for sykkelandel.

Du kan bruke nøyaktige data for å planlegge turen perfekt. I tillegg sender den deg varsler om forstyrrelser i tjenesten for å holde deg i loopen.

Kompatibilitet: bare iPhone

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Transit Stop: CTA Tracker

Hvis du ønsker å ha en app som kan gi prognoser for ankomsttid på buss og tog for Chicago Transit Authority (CTA) stopp, bør denne være ditt automatiske valg. Du kan se deres plassering og rutemønster på kartet. Hvis du må bruke et stopp regelmessig, kan du lagre det i appen slik at du vil se informasjonen umiddelbart.

CTA-rutetjenestevarsler sikrer at du ikke går glipp av å gå ombord på buss eller tog i tide. Det er også tilgjengelig for Apple Watch slik at du kan følge med på transittinfo rett fra håndleddet.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Moovit

Hvis du vil ha en enkel, men likevel ganske effektiv kollektivtransport-tracker, er "Moovit" veien å gå. Appen fungerer i mer enn 2700 byer i verden.

Den gir presis informasjon om offentlig transport om tog- og busstid, slik at du forblir i tråd med tiden din. Bare i tilfelle du kommer for sent eller vil komme deg til destinasjonen litt praktisk, kan du også bestille en bil fra Uber.

Med live-veibeskrivelsen fungerer appen som din personlige guide, og tilbyr også rettidig varsling for å holde deg varslet. For å utforske nærmiljøet med mer moro, kan du også bestille en personlig eller delt sykkel.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. TransLoc Rider

For å spore transitt kan du ikke gå galt med TransLoc Rider. Du kan følge med på ankomst og avgang av favorittbussene og togene dine. Bruk hurtigsøkfunksjonen for å finne ut bestemte ruter og stopp. Etter det, bli kjent med den beste måten å reise på.

Du vil også angi tilpassede varsler for å holde deg i takt med alt som betyr noe for deg. TransLoc Rider kan også hjelpe deg med å planlegge turen smart ved å la deg bruke informasjon om stopp, rute og plan.

Kompatibilitet: bare iPhone

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Google Kart

"Google Maps" er den desidert mest populære navigasjonsappen på plattformene. Med denne appen har du øyeblikkelig tilgang til kartet over over 220 land og territorier. Sjekk GPS-navigasjon, trafikk og transittinformasjon i sanntid for å pendle med letthet.

Du kan utforske det lokale nabolaget og finne ut det beste stedet å spise, drikke og besøke. Takket være den automatiske omdirigeringene i henhold til den levende trafikken og stengningene på veien, kan det spare mye tid.

Finn ut de kuleste stedene som er anbefalt av lokale eksperter, Google og utgivere. Få mest mulig ut av gateutsikten for å få et bedre innblikk i en by eller et kjent sted. Enda bedre, kan du laste ned kartene for å navigere fritt offline.

Kompatibilitet: iPhone og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Citymapper

Citymapper er en utmerket transitt-app med alle klokkene og fløytene som kreves for å navigere enkelt. Med nøyaktig informasjon om ankomst og avgang fra busser og tog, sikrer det at du forblir synkronisert og aldri kommer for sent.

Med tillatelse fra forstyrrelsesvarslene hjelper Citymapper deg med å planlegge bedre og nå din destinasjon til rett tid. Uber-integrasjon gjør det mye enklere for deg å bestille et kjøretøy.

Du vil også se sykkelrutingen og dele sykkelinfo. Videre støtter Citymapper flere språk som engelsk, nederlandsk, fransk, tysk, italiensk, japansk og mer.

Kompatibilitet: iPhone og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Total transitt

“Total Transit” kommer med en dyktig reiseplanleggingsfunksjon. Du kan bruke de syv-dagers rutetablene for å planlegge reisen din etter rutinen din. Se ruten i nærheten og finn ut de raskeste måtene å nå ønsket sted.

Og i tilfelle trafikkforsinkelser, viser appen de alternative rutene. Dermed vil du ikke sitte fast i trafikken. Enda bedre er det at du kan tilpasse ankomsthallen slik at du raskt får tilgang til ønsket informasjon.

Kompatibilitet: bare iPhone

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. ETA - Ankom i tide

Det jeg har funnet nevneverdig i ETA er det imponerende brukergrensesnittet. Dessuten gir det flere tilpasningsmuligheter. Så hvis du vil ha en app som du kan finjustere etter din spesifikke smak, bør det være et fint alternativ.

Med bare et øyeblikk får du tilgang til all viktig informasjon som reisetider, transport og veibeskrivelse. Du kan bruke widgeten I dag for å holde oversikt over transittinfo rett fra låseskjermen på smarttelefonen. I tillegg tilbyr appen også kalendersynkronisering og et kult temabibliotek (gjennom kjøp i appen) for å krydre ting.

Kompatibilitet: iPhone og Apple Watch

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 10. Calgary Transit

"Calgary Transit" er kanskje ikke så populær som mange av rivalene, men du kan stole på at denne appen oppfyller etterspørselen. Appen viser prognoser i sanntid om buss og tog. Dermed vil du kunne gjøre deg klar for reiseruten din perfekt.

Ikke glem å stjerners favorittene dine for rask tilgang. Ettersom appen fungerer til og med frakoblet, kan du bruke den til å se transittinfo til og med frakoblet. Enda viktigere er at du kan bla gjennom de kjente servicekonsulentene og kontakte dem.

Kompatibilitet: bare iPhone

Pris: Gratis

nedlasting

Der går du! Så dette er de beste transittappene våre som fungerer ganske bra på iOS-enheter.

Hva er din favoritt?

Forhåpentligvis vil reisen din bli en hyggelig opplevelse nå. Med nøyaktige data, rettidige varsler og nyttige tips, sørger disse appene for at du holder deg foran. Få det beste ut av dem til ikke bare å pendle smart, men også spare god tid!

Ikke gå glipp av følgende innlegg:

  • De beste Apple Maps-alternativene for iPhone
  • Slik tømmer du Google Maps søkehistorikk på iPhone, iPad og datamaskin
  • Hvordan lage en liste over steder i Google Maps på iPhone, Android og datamaskin
  • Slik deler du Live Location i iMessage via Apple Maps på iPhone

Hvilken er favoritt transitt-appen din til enhver tid, og hvorfor? Vi vil gjerne vite navnet sitt. Hvis du aldri vil gå glipp av de siste innleggene våre, kan du laste ned appen vår og holde kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar