Beste iPad Mini 5-ermer i 2020: En komfortabel kokong til minitabletten

Helt siden iOS-brukere har byttet ut bærbare datamaskiner med smarte nettbrett, har det vært en kraftig økning i etterspørselen av saker, omslag og ermer. Med sin overlegne funksjonalitet og praktiske bruk er ermer populære blant iPad-eiere, som kan lagre andre ting sammen med en iPad. For en nylig utgitt iPad mini 5, kan du sjekke denne samlingen med ermer av høy kvalitet.

En ermet veske til din iPad iPad fra 2019 betyr en one-stop-løsning for å lagre din mobiltelefon, lommebok og annet smarttelefontilbehør som håndfri, Bluetooth-hodetelefoner, ladekabler, adaptere, Apple Pencil og mer. Av denne grunn foretrekker smarte brukere ermer for iPad-en fremfor andre tilfeller og omslag.

Beste ermer for iPad mini 5 i 2019

  • TomToc
  • MoKo (bærehylse)
  • MoKo (ermet veske)
  • inShang
  • UNIDOPRO
  • MoKo (polyesterveskehylse)

#1. Tomtoc

Garb et perfekt utseende med denne sofistikerte ermet vesken til din mini mini iPad i 2019. Tomtoc har designet to varianter for bedriftsprofilen din og to for et mer ubehagelig og ungdommelig utseende. Du kan bruke svarte og grå ermer på kontoret, og ta gressgrønt og blendende blått på college.

Få mest mulig ut av tilbehørslommer ved å oppbevare diverse gjenstander. For å beskytte din iPad mini har Tomtoc belagt tre lag: søppelbestandig polyesteroverflate, støtsikker svamp og myke foringsmaterialer.

USP: Trelags beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 2. MoKo bærehylse

MoKo er et av de kjente merkene innen iOS-tilbehør. Denne ermet vesken er designet for kvinner med kresne smak. Design og farger erklærer denne ermet som bæreveske for kvinner. Ermet med stropper er tilgjengelig i fire livlige farger: indigo, lilla, grønn og magenta.

For sikkerheten til enheten din har MoKo brukt holdbart neopren, som kan absorbere støt og holde sprut i sjakk. For rask tilgang til iPad mini 5 kan du bruke dobbel glidelåsstenging.

USP: Utvendig neopren

Sjekk ut på Amazon

# 3. MoKo ermet veske

Det er et rent gentleman valg! MoKo har målrettet en klasse mennesker som er besittende over iPad-mini-nettbrettene sine. Denne mørkegrå ermeposen skaper et kraftig inntrykk av holderne. Den doble lommedesignen til denne ermet er en bemerkelsesverdig egenskap; kan du lagre iPad mini i en lomme og oppbevare dine fornødenheter som iPhone, plastpenger og valutasedler i en annen lomme.

Denne filthylsen har syntetisk skinnkrok og lukke-lukking for å beskytte iPad-en. Dessuten absorberer premium-filten støt og gir omfattende beskyttelse til nettbrettet.

USP: Premium filt

Sjekk ut på Amazon

# 4. inShang

En vannavstøtende erme er den beste følgesvennen til minitabletten i alle årstider. inShang har designet denne ermet nøyaktig slik at din iPad mini komfortabelt kan sitte inne i vesken. Det ytre materialet i denne hylsen motstår vann og beskytter enheten mot utilsiktet søl.

Inne i ermet har InShang brukt et polsterskum av polyester skum og myk myk, som beskytter nettbrettet mot riper. Du kan raskt laste iPad mini i saken og ta den ut på en enkel måte.

USP: Vanntett utvendig

Sjekk ut på Amazon

# 5. UNIDOPRO

UNIDOPRO har laget denne antidamphylsen fra vanntett lerret stoff, som forhindrer vann i å skade din iPad iPad fra 2019. En klassisk stil på lerretmateriale gjør ermet fasjonabelt. Det myke stoffforet holder støvet i sjakk.

For å legge til flere verktøy i saken, er det ekstra lommer for å lagre iPhone, notisbok, kreditt- / debetkort, USB-kabel, hodetelefon, mus, Apple blyant, visittkort, strømbank og annet tilbehør.

USP: Dampresistent

Sjekk ut på Amazon

# 6. MoKo Polyester posesleeve

En slank og bærbar erme er min favoritt hele tiden. MoKo har mange års erfaring med å lage dette vakre ermet til din nye iPad mini. Du kan ta denne stilige ermet hvor som helst. Den lette profilen til denne ermet gjør den bærbar, fordi du kan legge den i reiseveske.

Fra MoKo kan du forvente førsteklasses materiale og utmerket design. Denne saken samsvarer med den dyktigheten som er forbundet med MoKo ettersom merkevaren har brukt polyester-materiale av høy kvalitet og flufffor. IPad mini-enheten din er helt sikker mot slitasje, støv og sprut.

USP: Tykk svamppute

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Pakk inn ...

Noe av det beste med en ermet er at du kan plassere iPad-en med en etui installert. Enten du bruker en lærveske, en klar etui, et kickstand-etui, en folio-etui eller et tastaturetui til iPad mini, kan du legge enheten din i ermet.

Relaterte innlegg:

  • Beste iPad Mini 5 herdet glass skjermbeskytter
  • Best Spot the Difference iPhone- og iPad-spill
  • Beste førstepersonsskytespill for iPad
  • Slik bruker du Ethernet på iPad for å surfe på nettet uten forstyrrelser

Hvilken av ermene vil du kjøpe til din iPad mini 2019? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din for å bla gjennom annet iPad mini-tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar