Hvordan fjerne Mic Icon fra iPhone eller iPad Keyboard

Det er mange anledninger når iPhone-brukere stiller spørsmål som at mikrofonen ikke fungerer på iPhone-en, eller hvordan de kan stoppe apper med tilgang til mikrofonen på iPhone.

Men ingen har bedt om å fjerne mikrofonikonet fra tastaturet på iPhone. Det var bare en vill tanke som traff hjernen min nylig. Som de sier, nødvendigheten er moren til alle oppfinnelser, jeg måtte finne en løsning for å fjerne mikrofonikonet fra tastaturet fordi jeg tilfeldigvis trykket fingrene på mikrofonikonet mens jeg skrev meldinger.

Og her kommer løsningen. Hvis du har møtt et lignende problem (å treffe mikrofonikonet mens du skriver inn tekstmeldinger), kan du følge en enkel metode.

Slik deaktiverer du mikrofonikonet fra tastaturet på iPhone og iPad

Trinn 1. Start Innstillinger- appen på iPhone → Trykk på Generelt → Trykk på Tastatur.

Bla ned til bunnen, der du kan se et alternativ for Aktiver diktering.

Steg 2. Slå Aktiver diktering AV. En pop-up vil sveipe opp, som igjen ber deg om å slå av diktering; trykk på Slå av diktering.

Dette vil fjerne mikrofonikonet fra tastaturet. For å sjekke, gå tilbake til iMessages-appen og trykk på ikonet for oppretting av meldinger øverst til høyre. Her kan du se at mikrofonikonet er fjernet fra tastaturet på iPhone-en din.

For å bringe dette ikonet tilbake, følg den lignende prosedyren og slå på alternativet Aktiver diktering PÅ.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentarer. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar