Slik sletter du bilder importert til iPhone fra PC / Mac

En smarttelefon som en iPhone lokker deg åpenbart til å ta mange bilder av dine kjære. Men det er tider når du ønsker å overføre bilder fra din personlige datamaskin eller Mac til iPhone eller iPad. Så hva er problemet? Vel, tilsynelatende er det ingen bortsett fra at du ikke er i stand til å slette bilder importert til iPhone / iPad fra PC eller Mac. (Jeg kan se det røde ansiktet ditt nå.)

Mange iPhone-brukere har gitt uttrykk for dette og skrevet klager sint på dette. Men sannsynligvis betaler du prisen for å bruke en iPhone. Eller kanskje de ville at du skulle få mest mulig ut av iTunes. Faktum gjenstår fortsatt at du ikke (ja, rett og slett ikke kan) slette bildene dine fra iPhone hvis du har importert de vakre bildene fra datamaskinen din eller Mac.

Dette, selvfølgelig, opptar mye plass på din iPhone hvis du bruker en 16 GB brikke. Du må lure på om dette er umulig, det er ikke noe poeng i å skrive en hvordan du gjør dette.

Vel, det er en vei ut. Du kan slette bildene ved hjelp av iTunes, som du har importert bildene dine med. Det er faktisk en annen løsning, en bypass du kan si, for å slette bildene dine fra iPhone. Men først har jeg listet opp noen få trinn nedenfor som du kan slette bildene dine fra iPhone-en din.

Slik sletter du bilder importert til iPhone fra PC og Mac

Trinn 1. Koble iPhone til datamaskinen din med USB-kabel.

Steg 2. Start iTunes på datamaskinen din.

Trinn 3. Klikk på iPhone-ikonet.

Trinn 4. Klikk nå på Bilder.

(Synkroniser fotoboks vil bli merket av fordi du allerede har overført bilder på iPhone / iPad.)

Trinn 5. Fjern merket for Synkroniser bilder.

Trinn 6. Et popup-vindu ber deg om å fjerne bilder eller beholde bilder.

Trinn 7 Klikk på Fjern bilder.

Trinn 8. Klikk til slutt på Bruk-knappen nederst til høyre.

Dette vil slette hele fotomappen du har overført tidligere til iPhone / iPad.

Som nevnt over, er det en måte du kan omgå denne metoden fullstendig, og det er å lagre bildene dine i Dropbox fra nettet og lagre iPhone fra Dropbox-appen.

Når du har lastet ned bilder til iPhone, kan du slette det samme fra Dropbox-mappen for å få plass på kontoen din. Bilder som lastes ned fra Dropbox, fungerer som dine iPhone-bilder. Du kan redigere det samme og slette det også uten problemer.

Du kan smart bruke denne appen, da den gir deg nok plass til å lagre dine dokumenter, bilder og videoer. Alt du trenger.

Det er alt for nå!

Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar