Hvordan slå sammen og fjerne dupliserte kontakter fra Mac og iCloud

Jeg sørger for å holde overflødige kontakter i sjakk, da de truer med å gjøre kontakter-appen fullstendig rot. Jeg holder rede på hele adresseboken for å sikre at unødvendige kontakter ikke sniker seg inn. Heldigvis er det en enkel måte å slå sammen og fjerne dupliserte kontakter på Mac og iCloud.

Synes adresseboken din også å være rot? Følg disse raske trinnene for å fjerne de uønskede tingene slik at Kontakter-appen ser fullstendig organisert ut. Bare sørg for at du har den siste sikkerhetskopien før du går til maratonopprydding!

Hvordan slå sammen og fjerne dupliserte kontakter på Mac-en

Trinn 1. Åpne Kontakter- appen på Mac-en.

Steg 2. Forsikre deg om at Alle kontakter er valgt i grupperuten til venstre.

Merk: Bare i tilfelle gruppevisningen er skjult, klikker du på Vis i menylinjen og velger Vis grupper.)

Trinn 3. Klikk deretter Kort og velg Se etter duplikater ...

Trinn 4. Neste opp vil en rullegardin dialog vises med det totale antallet duplikatkort som ble funnet. Disse duplikatkortene kan ha samme navn, men annen informasjon eller samme navn og samme informasjon.

Klikk på Slå sammen for å slå sammen duplikatkort og informasjon.

Du kan også bli kvitt de uønskede kontaktene fra iCloud. Det beste med denne metoden er at du enkelt kan velge flere kontakter og rengjøre dem med letthet. Fortsett å lese…

Slik fjerner du dupliserte iCloud-kontakter på PC og Mac

Trinn 1. Åpne en nettleser på din mobile enhet eller datamaskin og gå over til icloud.com → Nå må du logge deg på med iCloud-legitimasjonen.

Steg 2. Klikk deretter på Kontakter.

Trinn 3. Velg Alle kontakter i venstre hjørne av skjermen.

Trinn 4. Deretter holder du nede Kommando-tasten (⌘) og klikker på duplikatkortene du vil slette. Deretter må du klikke på tannhjulikonet i nedre venstre hjørne → Neste, du må klikke på Slett fra popup-menyen.

Trinn 5. Bekreft til slutt at du ønsker å bli kvitt de valgte kontaktene. Dette gjør du ved å klikke på Slett- alternativet i dialogruten.

Det er gjort!

Innpakking

Slik kan du sikre at adresseboken din aldri blir blandet sammen. Har du spørsmål? Kast det ned nedenunder i kommentarene.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Slik sletter du dupliserte kontakter fra iPhone
  • Beste kontaktleder iPhone-apper
  • Beste Oppgavebehandler-apper for Mac
  • Slik forbedrer du MacBook-batteriets levetid på macOS High Sierra

Fant du denne hurtigguiden nyttig? Last ned iOS-appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar