Beste 9,7-tommers iPad 2018 herdet glass skjermbeskytter: Mest pålitelige forsvarere for berøringsskjermen

Berøringsskjermen er den mest delikate delen av iPad-en, og derfor må den gis den største forsiktighet og beskyttelse for å forbli i toppgir. En robust skjermbeskyttelse er det du trenger å velge for å holde skjermen beskyttet mot riper og støt. Dessuten lar ikke skjermbeskytteren støv og olje bygge på skjermen; og dermed holder den perfekt. Gjennom å gi beskyttelse den ypperste prioriteten, har vi samlet de beste 9, 7-tommers iPad-herdet glassskjermbeskyttere.

Bortsett fra å være motstandsdyktige mot sprekker, hindrer disse skjermbeskyttelsene også blått lys fra å skade vondt i øynene. Klar til å velge en til nettbrettet ditt? Hopp over for å finne ut mer om de 10 beste skjermvaktene for den sjette gen iPad!

Beste skjermbeskyttere for 9, 7-tommers iPad

#1. Anker

Enkelt sagt er Anker en av de fineste skjermvaktene for iPad. Laget av herdet glass av høy kvalitet og har 9H hardhet for å motstå enda ekkel riper. Med det oleofobe belegget forhindrer det også at fingeravtrykk og flekker ødelegger følsomheten.

96% gjennomsiktighet sikrer at du får en flott seeropplevelse. De nøyaktige utklippene hjelper den å bli installert perfekt. Anker skjermbeskytter er dessuten støttet av livstidsgaranti.

USP: Helt kvalitets herdet glass

Sjekk ut på Amazon

# 2. GARUNK

GARUNK kommer med ekte berøringsfølsomhet for å forbedre din 3D Touch-opplevelse. En annen bemerkelsesverdig kvalitet på denne skjermbeskyttelsen er muligheten til å levere opptil 99% klarhet. Det betyr at du får en mer forbedret seeropplevelse.

Styrket av industristandardhardhet kan skjermbeskytteren kjempe til og med en skarp riper. Takket være presise laserskjæringer og avrundede kanter, kan du enkelt installere det på berøringsskjermen. Dessuten absorberer det også blått lys for å beskytte øynene dine.

USP: Ekte berøringsfølsomhet

Sjekk ut på Amazon

# 3. JETech

Når det gjelder å tilby maksimal beskyttelse mot slitasje, er JETech uten sidestykke. Topp herdet glass er forsterket av 9H-hardhet for å forsvare berøringsskjermen mot enhver skraping. Med høy gjennomsiktighet øker det visningsopplevelsen din.

Når du er veldig lydhør overfor berøring og trykk, lar den deg bruke enheten din uten hikke. For å sikre at følsomheten forblir intakt lenge, holder den fingeravtrykket og flekken i god avstand. Dessuten kommer JETech i dobbeltpakker til bare én pris!

USP: Høy åpenhet

Sjekk ut på Amazon

# 4. Ailun

Ailun er en fin herdet glassskjermbeskytter som tilbyr det essensielle skjoldet til iPad-berøringsskjermen. Kvaliteten som gjør det til en pålitelig forsvarer for skjermen, er muligheten til å bekjempe den jevn skarpe ripa. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for at skjermen blir skadet av stygg skraping.

Det er helt boblefritt. Derfor vil du ikke ha en smertefull tid mens du installerer skjermbeskyttelsen på skjermen. Oleofobt belegg sikrer at støv og skitt forblir i sjakk; og dermed holder berøringsfølsomheten levende lenge. Enda bedre, Ailun er tilgjengelig i to pakker.

USP: Anti-fingeravtrykk

Sjekk ut på Amazon

# 5. RUBAN

RUBAN er pakket sammen med alle kvalitetene som kreves for å være et langsiktig skjold for din iPad-berøringsskjerm, og er en av de mest pålitelige skjermbeskyttelsene i markedet. Blant flere imponerende kvaliteter som jeg har funnet veldig betydelig, er 99% HD-klarhet. Med tillatelse av krystallklarhet, vil du ha forbedret medieopplevelse.

Det føles ganske glatt å ta på. På grunn av det oleofobe antifingeravtrykkbelegget, mister det aldri følsomheten. Det er ikke alt; RUBAN kommer også i doble pakker.

USP: Oleofobisk anti-fingeravtrykkbelegg

Sjekk ut på Amazon

# 6. TANTEK

TANTEK tilbyr en mye nødvendig beskyttelse mot berøringsskjermen mot knust. Som et resultat kommer berøringsskjermen uskadd selv fra et stygt fall. Hvis du har butterflyere, er det akkurat dette du ønsker å være igjen på den tryggere siden av bekken.

Når det gjelder følsomhet, har jeg funnet skjermbeskyttelsen opp til merket. Det gir også bedre klarhet og blokkerer blått lys i tillegg for å beskytte øynene. Å ja, du får den i to pakker.

USP: Anti-blending

Sjekk ut på Amazon

# 7. amFilm

Når det gjelder å produsere skjermbeskyttere av ypperste klasse, er “amFilm” et pålitelig navn. Det som gjør denne skjermforsvareren til et bedre alternativ er et slagfast design.

0, 33 tykkelsen sammen med flere beskyttelseslag gjør en svært pålitelig beskytter. Siden det også holder flekk og skitt i sjakk, vil du alltid finne det glatt og følsomt. Dessuten har herdet glass av topp kvalitet maksimal gjennomsiktighet og holder også blending unna for å forbedre visningen.

USP: Flere beskyttelseslag

Sjekk ut på Amazon

# 8. OMOTON

Etter å ha fått fire og en halv stjerner av mer enn 1000 kundeanmeldelser, har OMOTON definerende egenskaper. Fra alle aspekter er det på nivå med de aller beste. Funksjonen som har fått øynene opp for denne skjermbeskyttelsen er HD-klarhet som utrolig forbedret visningen.

Hydrofob oleofob skjermbelegg gir et kompromissløst skjold mot svette og oljerester. Berøringsskjermen mister derfor ikke følsomheten. I tillegg støttes OMOTON livstidsgaranti som øker pålitelighetsfaktoren ytterligere.

USP: ripesikker

Sjekk ut på Amazon

# 9. SMAPP

SMAPP er velsignet med 2, 5D runde kanter, og gir beskyttelse mot berøringsskjermen. Med de presise utklippene passer den perfekt på skjermen uten å være til hinder for frontkameraet. Til tross for at den bare har en tykkelse på 0, 3 mm, har den styrken til å slå ned brutalt knust og også motstå skraping.

Det gir opp til tydeligheten av merket, og svarer også til hver av dine trykk, berøring og glid jevnt. Evnen til å fjerne skitt og oljerester gjør det til en ideell beskyttelse for hver skjerm. Videre får du livstidsgaranti på SMAPP.

USP: 2, 5D runde kanter

Sjekk ut på Amazon

# 10. SPARIN

SPARIN er et av de ledende merkene for iPhone og iPad skjermbeskyttere. Denne herdet glassskjermbeskytteren er laget for iPad 9.7. Kompatibel med Apple Pencil, beskytter denne High Definition-skjermbeskyttelsen din iPad-skjermen mot riper. Bortsett fra riper er iPad-berøringsskjermen din beskyttet mot skitt og skitt.

Sparin's skjermbeskyttelse har 0, 3 mm tykkelse; dette holder sensitiviteten til Apple Pencil intakt, og du kan skrive med større presisjon og respons. Sparin har brukt luftutmattende lim for å gjøre installasjonen enkel da glasset automatisk fester seg til skjermen.

USP: Mer holdbar

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er din favorittforsvarer?

Nå er det på tide å gi oss beskjed om skjermbeskytteren som har bestått testen din. Og ja, ikke glem å fortelle oss om den fortjente varden som vi har gått glipp av å ta med på denne listen.

Du vil også ta en titt på disse innleggene:

  • Beste 9, 7-tommers iPad-deksler
  • Beste 9, 7-tommers iPad-tastaturetui
  • Beste 9, 7-tommers iPad Folio-deksler
  • Beste 9, 7-tommers iPad-lærvesker

Likte du å utforske tilbehøret? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike tilbehørslister for iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar