Beste iPhone- og iPad-apper for å lære piano i 2020: Spill piano som en proff

Når du har riktig veiledning og det ideelle verktøyet, blir det å lære piano ikke bare ganske enkelt, men også morsomt. Men ikke alle har råd til å ha en personlig veileder og alle avanserte instrumenter.

Det er her de beste piano-læringsappene for iPhone eller iPad kommer inn i stykket. De er gratis tilgjengelig og tilbyr mange sanger å spille. Du kan velge mellom en rekke instrumenter som Piano Keyboard, Grand Piano, Organ og mer for å mestre kunsten.

Stort sett som en personlig veileder, holder de oversikt over fremgangen din og gir deg de nødvendige tilbakemeldingene. Dermed kan du enkelt finne ut hva som er områdene der du trenger å jobbe hardt og om du er på banen. Nok snakk, la oss få vite hva annet disse unike appene har i vente!

10 beste apper for læring av piano for iPhone og iPad i 2019

#1. Simply Piano av JoyTunes

Enten du er en proff eller noen som nettopp har begynt å lære piano, kan denne appen være et fantastisk valg. Det jeg liker mye med det er det store biblioteket med kule sanger som Imagine, Chandelier, All Of Me og Counting Stars. Dermed vil du ha mye moro mens du lærer piano på iOS-enheten din.

Appen inneholder kurs for flere musikalske smaker og spillenivåer. Med den superhendige leser notene lærer du det grunnleggende trinn for trinn. Dessuten har du også muligheten til å bremse sangene etter din bekvemmelighet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Piano

Når du vil øve på øving for å levere en fantastisk forestilling, kan en app som denne være veldig nyttig. Du kan bruke den til å spille inn musikken med letthet. Ettersom nøkkelstørrelsen er fullt justerbar, vil du kunne finjustere den etter din smak.

Det kommer med et nyttig bibliotek hvor du kan lagre alle innspillinger og dele dem med venner. Det er ikke alt, det har også et leketøypiano med lekne lyder for å underholde barna.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Klaverfliser 2

Det er flere grunner til at denne appen fortjener å bli gitt et seriøst blikk. Først og fremst har den mange sanger for å sikre at du alltid har gode spor å prøve deg på. Dessuten har det noen varme juleeksklusiver for å krydre festlige tider.

For det andre kan du spille inn sangene dine med verktøy som er enkle å lære. Og med lydene av høy kvalitet, vil de øyeblikkelig tiltrekke seg oppmerksomhet. Det beste med det er imidlertid spillmodus som tvinger deg til å gi dine 100%.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Piano - Spill magiske fliser

Denne appen kan hjelpe deg med å mestre akkorder og musikknotater med største letthet. Du kan bruke den praktiske elektriske tastatursimulatoren med de virtuelle musikkinstrumentene til å spille pianotastene på mange forskjellige måter.

Piano-tastaturet 88 fungerer pålitelig og tilbyr også litt tilpasning. Med tillatelse av de ni forskjellige pianotastaturene og musikkinstrumentene som Piano Keyboard, Grand Piano, Organ, Harpsichord og mer, vil du glede deg til å lære alle triksene.

Videre inneholder appen både populære og klassiske sanger slik at læring alltid forblir interessant.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Piano-app av Yokee

Når læring blir en gledelig opplevelse, ønsker du å gjøre det gang på gang. Og Yokee sin app er designet for å gjøre klaverlæring morsom.

Appen har et stort bibliotek med sanger på tvers av en rekke sjangre og temaer. Dermed er sjansen stor for at du alltid vil ha god musikk å spille.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er at den lar deg velge vanskelighetsnivået du ønsker. Så om du er nybegynner, mellomleder eller avansert, kan du øve på akkordene og lage fin musikk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Yousician gitar, piano og bass

Ser du etter personlig veileder som kan lede deg gjennom? Jeg vil anbefale deg å prøve Yousician Guitar.

Med denne appen vil du kunne lære ikke bare piano, men også gitar, sang og Ukulele. Det gir realistiske instrumenter for å mestre tusenvis av sanger.

Appen følger nøye med på hvordan du spiller sangene og gir øyeblikkelig tilbakemelding. Videre ser du trinnvise videoopplæringer for å finne ut hvordan du kan perfeksjonere ferdighetene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Magic Piano av Smule

Smules piano-app er fullt utstyrt og et must for folk som ønsker å ha et endeløst bibliotek med sanger. Pakket med et bibliotek på over 50 000 sanger, kan det uanstrengt passe enhver smak.

I tillegg legger appen ofte til nyhetssanger regelmessig, slik at du alltid har hete spor for å prøve. Med en innebygd komponist kan du lage kul musikk. Dessuten får du også sjansen til å kringkaste forestillingene dine slik at alle kan kjenne dine ferdigheter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Piano 3D - Real AR Piano App

Bortsett fra å være en fin app for læring av piano for iOS, er denne også en super kul musikkoppdagelsesverktøy. Appen lar deg velge mellom flere pianoinstrumenter. Og med et stort sangbibliotek kan du spille favorittlåtene dine etter ditt hjerte.

Den har en elegant musikkomponist som lar deg lage unike sanger. Dra nytte av multi-touch 88-tastaturet, det er en gledelig opplevelse å lage sanger. På toppen av alt gir de utvidede virkelighetseffektene mye moro i blandingen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Piano med sanger

Jeg synes denne iOS-piano-appen er ganske bra. Noe av det jeg liker mye med det er det svært intuitive grensesnittet. Dessuten har det tusenvis av sanger i katalogen. Så har du friheten til å spille sangene til en rekke kjente artister som Adele, Katy Perry, Ed Sheeran, Bruno Mars, Lady Gaga, Elton John, Shawn Mendes og mer.

Appen lar deg velge mellom fem instrumenter som flygel, cembalo, elektrisk tastatur, orgel og glockenspiel. Dessuten har den også 88 nøkler med pedal og metronom for å livne opp musikktiden din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Piano - ganske enkelt spilltastatur

Det som har fått meg til å ønske denne appen er det ganske pene grensesnittet som gjør det å spille og lære sanger utrolig grei. Appen hevder å ha tusenvis av sanger i biblioteket sitt. Og etter å ha gitt et langt snurr, må jeg si at samlingen har forskjellige å vinne deg.

Utover mange spor har den syv forskjellige tastaturer i tillegg til musikkinstrumenter Harpe, Electric Piano, Xylophone, Church Organ, Grand Piano, Vintage Piano og Cembalo. I tillegg har den også dobbelt rullbart tastatur for å livne opp pianotiden din!

Pris: Gratis

nedlasting

Det er ganske mye det!

Hva er ditt valg?

Forutsatt at du til slutt har oppdaget en topp piano-app for iOS-enheten din. Jeg føler meg så glad for å hjelpe deg med å finne perlen for deg. Så gå foran og mestre alle triksene for å bli en bedårende pianist.

Du vil kanskje også utforske disse innleggene:

  • Beste gitarapper for iPhone og iPad
  • Beste musikkapper for iPhone og iPad
  • Beste DJ-apper for iPhone og iPad
  • Beste musikkredigeringsapper for iPhone og iPad

Kan jeg forresten vite navnet på appen som har vunnet deg? Ikke glem å laste ned iOS-appen vår, og følg med på oss via Facebook, Twitter og Telegram for å sikre at du enkelt kan følge med på de nyeste appoppdateringene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar