De beste Apple Watch-kalkulatorappene fra 2020: Få matematikk rett selv når du er på farten

På grunn av den lille skjermstørrelsen er beregning absolutt ikke en praktisk oppgave på Apple Watch. Men det betyr ikke, du kan slippe å beregne på klokken som anses for å være en ikonisk bærbar enhet. Siden klokken forblir på håndleddet, vil du definitivt gjerne fortsette med matematikkene selv når du er på farten. Unødvendig å ta iPhone ut av lommen, hvis du kan spore beregningen rett fra håndleddets komfort!

Hva med å ta en tur på noen av de beste kalkulatorappene for Apple Watch? Fra å la deg løse dine vanskelige matematikk til å hjelpe deg med å konvertere valutaer raskt, er disse kalkulatorappene svært avanserte med tanke på funksjonalitet. La oss dykke fremover for å ta en titt!

De beste kalkulatorappene for Apple Watch i 2019

#1. Kalkulatoren gratis

Ved å kombinere standard og vitenskapelig kalkulator er den designet for å gjøre beregningen rask. Alle beregningene lagres automatisk slik at du får tilgang til dem senere. Avhengig av behovet ditt, kan du enkelt kopiere og videresende beregningene.

Det er et alternativ å skjule beregningene for mer privatliv. Den har også en innebygd valutakalkulator. Med mer enn 50 attraktive temaer tilgjengelig, vil du også kunne finpusse utseendet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Kalkulator%

Kalkulator% er ikke funksjonsrik som noen av konkurrentene. Når det gjelder å gi rask beregningsopplevelse, er det imidlertid uten sidestykke.

Med det elegante brukergrensesnittet forbedrer det din beregningshastighet og gjør det mer praktisk. Du vil ikke ha noe problem med å få matematikken din rett på den lille skjermen på klokken med den oppdaterte funksjonaliteten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Calbot 2

Calbot 2 er en ganske smart kalkulator og enhetskonverteringsapp. Du kan konvertere beregningene dine med over 500 enheter i 22 forskjellige kategorier.

Beregningen lagres automatisk på historikkbåndet, som du kan få tilgang til senere. Favoritt en beregning for å få rask tilgang til resultatet via Favoritt-tasten. Det gir også øyeblikkelig tilgang til vitenskapelige konstanter som Pi, atommasse, etc. Den tilpassede animasjonen og lydeffektene krydder ting litt for en kul opplevelse.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Kalkulator + Scientific Calc

“Calculator + Scientific Cal” har et rent brukergrensesnitt som gjør beregningen til en glatt seilopplevelse. Kalkulatoren har støtte for en rekke vitenskapelige funksjoner og viser både ligningen og resultatet på samme tid.

Du kan enkelt gå frem og tilbake for å redigere. Støtten for brøk, prosent og håndskrift gjør det til en veldig effektiv kalkulator. Imidlertid er det største høydepunktet av denne appen kompatibiliteten med flere språk, inkludert engelsk, arabisk, katalansk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, gresk, hebraisk, ungarsk, indonesisk, italiensk og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Inflasjonskalkulator

Har du noen gang tenkt på hva som kan være den totale kostnaden for et herskapshus som ble laget for flere år siden eller noen annen ting fra fortiden - hvis det ble laget eller kjøpt i dag? Hvis ja, kan du prøve inflasjonsberegner-appen for å vite det umiddelbart. Den lar deg beregne verdien av dollaren fra 1800 til 2017. Den har støtte fra 18 internasjonale valutaer inkludert amerikansk dollar, britisk pund, japansk yen, euro og mer

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 6. PCalc

PCalc er den desidert kraftigste kalkulator-appen ikke bare for Apple Watch, men også for iPhone. Takket være den prisverdige funksjonaliteten, anses den for å være et yndet valg blant ingeniører, studenter og forskere.

Viktige funksjoner som flerbelinjedisplay og flere angre og gjøre om forenkler beregningsoppgaven. Dessuten støtter den heksadesimale, oktale og binære beregninger. Den fungerer også som en meget kompetent enhetskonverterer.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 7. CALC Smart

"CALC Smart" er det du bør bruke for å gjøre beregningen problemfri. Du kan øyeblikkelig få tilgang til mer enn 60 matematikkfunksjoner, konstanter og symboler bare ved å sveipe til venstre eller høyre. Dessuten lar det deg lage dine egne matematikkfunksjoner.

Kalkulator-appene lagrer automatisk beregningene dine slik at du kan henvise dem senere. Du kan konvertere resultatet i mer enn 21 kategorier inkludert valuta. Det er mange temaer som lar deg få litt moro inn i stykket.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 8. Xmart kalkulator

"Xmart Calculator" er en ganske enkel kalkulator for Apple Watch. Den har flere vitenskapelige funksjoner som gjør det veldig nyttig for studentene. Den lagrer alle beregningene dine, som du kan bruke på nytt senere. Dessuten kan du søke i beregningshistorikken via Spotlight og til og med kunne dele resultatet med vennene dine via Facebook, Twitter.

Pris: $ 5.99

nedlasting

# 9. Kalkulator HD + Pro

Basert på brukervennlige funksjoner, kan “Calculator HD + Pro” være det beste alternativet for å gjøre matematikken riktig. Den støtter flere angre for å la deg beregne med den nødvendige friheten.

Det er en høyre- eller venstrehåndsmodus som gjør beregningsjobben utrolig enkel. Du kan raskt bytte mellom mellomrom. Den lar deg skrive ut via AirPrint. Enda bedre, det støtter også Bluetooth-tastatur.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 10. DayCalc - Notatkalkulator

DayCalc har både vitenskapelige og standard kalkulatorer. Den rene utformingen gjør beregningsprosessen enkel. Det er mer enn 30 vitenskapelige operasjoner, som gjør det veldig nyttig for ingeniører.

Du kan legge til notater i historikken for å enkelt huske viktige ting. Med de 20 flotte temaene tilgjengelige, vil du kunne gi den en ansiktsløftning umiddelbart.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Bunnlinjen

Avtalt, beregning på den lille skjermen på klokken er ikke så behagelig som på iPhone. Imidlertid hjelper disse kalkulator-appene deg til å omgå den ulempen i stor grad.

Hvilken av disse kalkulator-appene har fått en plass på Apple Watch? Gi oss beskjed om det i kommentarfeltet og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topplister over Apple Watch-apper. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar