Beste Bose-dokkingstasjoner for iPhone: Kos deg med musikk når det er best

Hvis du er glad i musikk og vil glede deg over den hele tiden og har en iPhone, bør du skaffe deg disse Lightning Docks. Disse bryggene er designet av Bose slik at du kan glede deg over musikk uansett hvor du er. Den fantastiske batterilevetiden gjør denne oppgaven enklere. De er laget for å gi favorittlisten til deg i løpet av sekunder.

Vi har plukket ut noen av lynnedgangene som lar deg glede deg over sanger med lyd av høy kvalitet. Disse bryggene, alt fra bærbare til å gi teaterkvalitet hjemme, er praktiske måter å få tilgang til hele spillelisten din.

Beste Bose-dokkingstasjoner for iPhone:

#1. SoundDock® Portable Digital Music System

SoundDock® Portable Digital Music System er en bærbar enhet. Systemet gir deg lydopplevelse av høy kvalitet når som helst og hvor som helst. Det har oppladbart batteri som gir 8 timers musikkopplevelse i enkeltlading. Systemet er kompatibelt med iPhone og iPod. Dette gir enkel opplevelse av deling av musikk. Den kjøpte pakken vil inneholde en bærepose, ekstra batteri, fjernkontroll og ledning. Du trenger en lyn-til-30-pinners adapter for iPhone 5 / 5S / 5c.

Pris: 299, 95 dollar

Kjøp det fra Bose.com eller Amazon

Les også: Beste iPhone 5 / 5s-dokkingstasjoner

# 2. SoundDock® Series ll Digital Music System

Systemet gir deg et teaterlignende preg i hjemmet ditt. Den er bygget for å gi deg ideell og uovertruffen musikk. Systemet kan kobles til andre enheter med 3, 5 mm ekstrainngang for å lytte til alle sangene du måtte ønske deg. En enkelt kostnad kan pågå i timevis. Du kan også holde den koblet til en strømkilde for en uavbrutt musikkopplevelse. Systemet har en fjernkontroll som lar deg justere volum, spille, spole fremover og spille av igjen; og administrere andre ting. Du trenger en lyn-til-30-pinners adapter for iPhone 5s / 5 / 5c.

Pris: 199, 95 dollar

Kjøp det fra Bose.com eller Amazon

# 3. SoundDock® Series III Digital Music System

SoundDock® Series lll digital music system er en oppgradert versjon av SoundDock® Series ll. Denne har lyndokken, slik at den passer til iPhone 5s / 5 / 5c (og iPod touch 5th gen) uten å ha adaptere. Det kommer med en fjernkontroll som lar deg kontrollere og kontrollere spillelisten din. Hvis du bruker 3, 5 mm ekstrainngang, kan du koble systemet til hvilken som helst enhet som en CD-spiller eller bærbar PC for å glede deg over favorittmusikken din. I tilfelle usikkerhet rundt batteriets sikkerhetskopi, kan du holde det koblet til en strømkilde mens du hører på musikk.

Pris: 249, 95 dollar

Kjøp det fra Bose.com eller Amazon

 

Legg Igjen Din Kommentar