Slik bruker du dybdekontroll på iPhone Xs, Xs Max og iPhone XR

Apple introduserte portrettmodus på iPhone med 7 Plus. Og etter to år har tech-giganten forbedret funksjonen i iPhones i 2018 som tar Photography til neste nivå. For å levere mer realistisk bokeheffekt har Apple optimalisert kameraprogramvaren. Dette betyr at du kan få de beste bildene ved å bruke dybdekontroll på iPhone Xs / Xs Max og iPhone XR.

I fjor, i iPhone X, kunne brukerne bruke Portrait Mode i kameraappen. I år gjorde Apple en viktig forbedring. Nå kan du bruke dybdekontroll på iPhone Xs / Xs Max og iPhone XR mens du klikker på et bilde og til og med etter å ha tatt et bilde.

Slik bruker du portrettmodus Dybdekontroll på iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR for å redigere uskarphet i bakgrunnen

Hvis du er ny på enheten din og vil vite hva dybdekontroll kan gjøre, kan det justere styrken til uskarphet bak motivet som er tatt selv etter at du har tatt et bilde i stående modus.

Trinn 1. Start kameraappen på iPhone.

Du kan også bruke 3D Touch for å få opp Portrait Mode- alternativet på iPhone Xs / Xs Max.

Steg 2. Velg Portrettmodus fra karusellen som er gitt over utløserknappen → Trykk på knappen sett (f 5.0) øverst til høyre på telefonskjermen.

En mållinje vises nederst på bildet du vil ta. Dette er en dybdemålelinje, der bredere blenderåpning betyr mer uskarphet og mindre blenderåpning betyr mindre uskarphet.

Du kan skyve til høyre for å legge til mer uskarphet (mindre f-stop-verdi) eller skyve til venstre for å gi mindre uskarphet (større f-stop-verdi).

Trinn 4. Når du har justert uskarphetseffekten, trykker du på utløserknappen for å ta et motiv i portrettmodus.

I tilfelle du ikke er fornøyd med uskarphetseffektene, trenger du ikke ta et bilde en gang til. Følg trinnene nedenfor.

Trinn 5. Trykk på Rediger-knappen.

Igjen vil du se det dybdekontrollgrensesnittet, som lar deg redigere bildet.

Trinn 6. Når du har oppnådd en perfekt uskarphetseffekt, trykk på Ferdig.

Din ta ...

For iPhone-fotografer er dybdekontroll en viktig funksjon å bruke. Apple har forbedret dette, og det vil være andre forbedringer i den neste serien.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Hvordan bruke Dual SIM på iPhone Xs og Xs Max
  • Slik forbedrer du iOS 12-batterilevetid
  • Beste iPhone XR-tilfeller
  • Beste iPhone Xs Maks

Hva er din mening om dybdekontroll? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Ikke glem å laste ned appen vår for å lese mer informativt innhold.