Beste Apple Watch-påminnelsesapper fra 2020: Hold små ting i sjakk

Glemmer du ofte å fullføre oppgavene dine i tide? Hvorfor ikke prøve ut en effektiv Apple Watch-påminnelsesapp for å holde oversikt over alle dine oppgaver og få sanntidsvarsler om når de må fullføres.

Etter å ha gjennomgått flere alternativer og analysert funksjonen deres, har jeg notert noen av de beste påminnelsesappene for watchOS. Enten du vil spore utgiftene dine, håndtere oppgavene dine smart eller administrere kommende arrangementer, kan disse appene hjelpe deg med å gjøre jobben din uten å brekke svette.

I tillegg kan du synkronisere dataene dine over enhetene for å få tilgang til informasjonen fra noen av enhetene dine. Dykk inn for å finne ut mer om disse appene og hvordan de kan hjelpe deg med å ta kontroll over oppgavene dine!

Beste påminnelsesapper for Apple Watch i 2019

#1. Mint

Mint har alle funksjonene som lar deg ha perfekt kontroll over utgiftene og spare mer. Når du kommer i gang, plasserer det alle investeringene, bankkontoer, kredittkort og regninger på ett sted for å sikre at du kan holde en oversikt over dem mer praktisk.

Sjekk ut hva du bruker og finn ut områdene der du kan spare mer penger. Det lar deg også følge med på kredittscore for å gi deg et bedre perspektiv. Den sender deg til å betale fakturering påminnelser, slik at du aldri kommer for sent.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Produktiv - Habit Tracker

Den beste måten å bli mer produktiv på er å kvitte seg med alle de dårlige vanene og omfavne de gode. Og denne appen lar deg gjøre akkurat det.

Du kan bruke den til å lage en lang liste over doser og prøve ditt beste for å fullføre dem perfekt til tiden. Med de tilpassede påminnelsene vil du få rettidige varsler slik at ingenting blir utelatt. I tillegg tilbyr den også nyttige tips for å holde deg på sporet eller forbedre ytelsen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Oppgaveliste og oppgaver av Any.do

På tide å bli mer proaktive og utføre alle oppgavene dine perfekt og til tiden. Denne appen fra "Any.Do" tilbyr en komplett løsning, slik at du kan angi så mange påminnelser du vil og følge med på dem med letthet.

Enten du vil ta kontroll over oppgavene dine eller de kommende begivenhetene, kan denne appen la deg administrere dem effektivt. En viktig funksjon ved denne appen er at du kan synkronisere påminnelsene dine med flere apper som kalender-appen, Google-kalenderen, Facebook-hendelser, Outlook-kalenderen og mer. Dermed får du tilgang til viktig informasjon fra hvilken som helst av enheten din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Todoist

"Todoist" kan fjerne alt stresset ditt fra å organisere og styre oppgaver. Med denne appen kan du legge til oppgaven og administrere den komfortabelt.

Hold en fane over alle oppgavene dine for å sikre at de blir utført jevnt og i tide. Ta en titt på oppgaven og prioriter dem for uken eller måneden etter behov. Sørg for å tildele forfallsdato til oppgaven din for å få den gjort før fristen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. hip: Bursdagspåminnelsesapp

Hva skjer når bursdagen til nære venner og kjære kommer i nærheten? Vel, vi ønsker å planlegge på forhånd for å tilby en stor overraskelse for dem.

Med denne bursdagspåminnelsesappen får du rettidig varsel om bursdagene til vennene dine. Dermed kan du spille den store dagen perfekt og også dusje kjærlighetens verden før noen andre.

Enda bedre, vil du også synkronisere denne appen med din Facebook-konto, kontakter og til og med kalender for å dra full nytte av.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Evernote

"Evernote" er en av de fineste notatappene. Ved hjelp av funksjoner av høy kvalitet kan du enkelt lage oppgavelister, sjekklister og bærbare datamaskiner. Den lar deg ta notater i flere formater som tekst, bilder, videoer, lyd, nettklipping, PDF-er og skisser.

På Apple Watch-enheten din er det bare å diktere notater, så blir de raskt transkribert. Se alle de nyopprettede og oppdaterte notatene dine på klokken. Du kan også diktere søk. Angi påminnelser for å sikre at du ikke glemmer å utføre en viktig oppgave. (Du vil lese: de beste Evernote-alternativene, og best notater for apper for iPhone og iPad.)

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. 24me Smart personlig assistent

Synes du det er litt upraktisk å håndtere alle oppgavene dine? Gi denne appen en sjanse til å hjelpe deg med å gjøre arbeidet ditt i tide.

Enten du vil planlegge effektivt for de kommende arrangementene, notere tanker eller styre oppgavene dine, kan det levere varene. En bemerkelsesverdig funksjon er at den fungerer sømløst med flere kalenderapper, inkludert Google Kalender, Microsoft Outlook, Microsoft Exchange, Yahoo! Kalender og Apple Kalender slik at det er mer praktisk for deg å spore de kommende hendelsene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. I dag Habit tracker

På tide å ta kontroll over alle oppgavene dine! I dag kan Habit tracker være svært nyttig når du holder synkronisering med alt som er viktig for deg.

Og med påminnelser i sanntid sørger appen for at hver enkelt av oppgavene dine er fullført i tankene. Takket være tilpasningsverktøyet kan du holde oppgavene dine i riktig rekkefølge for rask tilgang.

Du vil få bedre innsikt som kan spille en viktig rolle i å forbedre den generelle ytelsen. Dessuten tilbyr appen også merker for å motivere deg til å sette 100%.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Fantastisk 2

“Fantastical 2” er sannsynligvis den mest elskede kalender- og påminnelsesappen for iOS. Du kan øyeblikkelig se alle hendelsene og daterte påminnelsene på hovedlisten. Du vil kunne legge til påminnelser fra Påminnelsesliste eller hendelsesskjerm. Angi enkelt datoer, klokkeslett og geofences (når du skal nå et bestemt sted og når du skal forlate).

Bare trykk på en hendelse eller påminnelse for å vise, redigere, vise, duplisere, flytte eller til og med dele den. Du kan også bruke diktat for å raskt sette påminnelser. Appen lar deg se på Facebook-hendelsene dine også.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 10. 2Do - Påminnelser og personlig planlegger

“2Do” gjør det ekstremt praktisk å lage oppgavelister og administrere viktige oppgaver. Du kan integrere e-postadressen din med den for å sende e-post til alle oppgavene du må utføre før den fastsatte tiden.

Det lar deg også automatisere som IFTTT for å legge til påminnelser i listen. Du kan legge til notater, vedlegg og flere alarmer med oppgavene dine. Den lar deg tilordne flere varsler til alle oppgaver. Bruk passord for å beskytte en hvilken som helst liste eller hele appen.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Pakk sammen

Dra den optimale fordelen med disse utrolig nyttige appene for å utføre oppgavene dine i god tid før fristen, og glem aldri å gjøre noen viktige ting. For bedre resultat, legg til kommentarer og notater for å huske de essensielle tingene. Mangler noe av toppappen din fra denne listen? Gi oss beskjed om det i kommentarene.

For raskt å få tilgang til alle våre topphistorier, last ned iGeeksBlog-appen og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar