Beste USB C-ladere for iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus å kjøpe i 2020

Som forventet har hurtigladning ankommet på iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus. Du må imidlertid bruke noen ekstra kroner på å lade enheten raskere. For å være mer presis, trenger du en USB C til Lynkabel og en USB C adapter. Vi har allerede samlet en lang liste over de øverste USB C til lynkablene, og nå er det på tide å samle noen av de beste USB C-ladere for iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus.

Alle disse USB C veggladere er svært effektive. De er i stand til å slå opp 50% batteri på enheten din på bare 30 minutter. Er du ikke en stor fan av veggladere? Ikke noe problem. Jeg har valgt et par nyttige USB C strømbanker også. Vil du vite mer om dem? La oss gå over!

Beste USB C-ladere for iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus i 2019

Rask tilgang:

 • USB C 60W vegglader med 5 port
 • LINKIM 65W USB-C strømadapter vegglader
 • Marchpower hurtiglader 18W plugg med lynkabel
 • AUKEY 30W USB C lader
 • UGREEN USB Type C 30W vegglader
 • RAVPower 36W dual USB C lader
 • CHOETECH 18W USB-lader
 • Anker USB Type C Vegglader
 • AUKEY USB C Power Bank
 • iMuto 30000mAh bærbar lader

#1. Anker USB C 60W vegglader med 5 port

Hvis du er ute etter en ekstremt effektiv vegglader, er Anker veien å gå. Den har fem porter; en USB C-port og fire USB-standardporter. PowerIQ-teknologi gjenkjenner raskt enheten din for å lade den med opp 2, 4A hastighet.

MultiProtect sikkerhetssystem beskytter enheten mot kortslutning og overstrøm. Slitesterk overflate av børstet aluminium gir mer styrke. Dessuten kommer denne svært holdbare laderen med 18 måneders garanti.

USP: MultiProtect sikkerhetssystem

Sjekk ut på Amazon

# 2. LINKIM 65W USB-C strømadapter vegglader

LINKIM kan også leve opp til forventningen på alle fronter. Det som står bra, er muligheten til å lade enheten din i rask hastighet (20V-3.25A). CE-, FCC- og RoHS-sertifiseringen gjør den veldig sikker og fullt kompetent.

Denne USB-C-laderen beskytter enheten din mot flere ting som over temperatur, overspenning, etc. Med den kompakte designen er den designet for å være ultraportabel, slik at du ikke har noe problem med å frakte den hvor som helst.

USP: Lynrask lading

Sjekk ut på Amazon

# 3. Marchpower hurtiglader 18W plugg med lynkabel

Marchpowers rimelige 18W Type C hurtiglader for din iPhone er Apple MFi-sertifisert. Den støtter hurtig lading opptil 3 ampere. Den kan lade iPhone XS opp til 50% på bare 30 minutter. Laderen støtter sikker lading og synkronisering. Det gjør du ved å bruke en intelligent brikke som automatisk oppdager og leverer den optimale ladekraften for tilkoblede enheter.

Det beskytter enhetene dine mot skader og sikrer tryggere lading over natten. Den beskytter din dyre iPhone fra overstrøm, overspenning, og tilbyr kortslutningsbeskyttelse. På toppen av alt inkluderer den en USB C til Lightning-kabel.

USP: Rimelig, trygt og leveres med en kabel

Sjekk ut på Amazon

# 4. AUKEY 30W USB C lader

Når det gjelder å tilby rask og effektiv ladeløsning, er AUKEY på nivå med de beste i bransjen. Muligheten til å tilby 30W kraftuttak gjør det til en robust lader. Doble USB-porter skal ta seg av dine normale ladebehov.

Innebygde sikringstiltak sørger for at enheten din har den mye påkrevde sikkerheten mot overlading og overstrøm. Kompakt design og sammenleggbar to-polet plugg gjør den til en ultra-bærbar. Til slutt kommer AUKEY med 24-måneders garanti.

USP: Sammenleggbar to-polet plugg

Sjekk ut på Amazon

# 5. UGREEN USB Type C 30W vegglader

Med en enorm strømleveranse på 30 W gir denne USB C-laderen fra UGREEN utrolig hurtig lading for din iPhone, iPad og andre enheter. Sikker lading med en intelligent brikke beskytter iPhone mot overstrøm, overspenning osv. Dette gjør det også egnet å lade telefonen din trygt over natten.

Denne typen C-lader er kompakt. Den er lett bærbar og lett.

USP: Minimal design

Sjekk ut på Amazon

# 6. RAVPower 36W dual USB C lader

Selv om RAVPower ikke er så kraftig som noen av rivalene, er den bare god nok til å få jobben din gjort med god effekt. 36W USB C strømadapter lader enheten din i rask hastighet og tilbyr også viktig beskyttelse mot vanlige trusler som lavspenning eller overspenning.

Laderen oppdager den tilkoblede enheten automatisk og slipper strøm deretter; ikke mer å bekymre deg for skadet enhet på grunn av overstrøm. Dessuten, med et lite fotavtrykk, er det ganske enkelt å bære. Til slutt kommer denne veggen i bare hvit farge.

USP: Liten og lett design

Sjekk ut på Amazon

# 7. CHOETECH 18W USB-lader

CHOETECH er en anstendig vegglader som skal oppfylle oppgaven din med god effekt. Muligheten til å levere 18W gjør det mulig å lade enheten din med god hastighet. Intelligent kretsdesign gjør det mulig for laderen å enkelt bekjempe de vanlige farene som overlading og holde enheten helt trygg mens du saftet enheten.

Med mindre fotavtrykk kan veggladeren komfortabelt gli i lommen. Dessuten øker den solide 18 måneders garantien sin pålitelighet ytterligere.

USP: 18W kraftlevering

Sjekk ut på Amazon

# 8. Anker USB Type C Vegglader

Selvfølgelig liker jeg Ankers PowerPort + mye, da det er en så formidabel lader. Men jeg synes også det mindre søsken “PowerPort Speed ​​1” er ganske bra. Hvis du er ute etter en lett vegglader til en relativt lavere pris, bør du ikke gå glipp av denne.

30W kraftutgang er greit å tilfredsstille etterspørselen. Og med multibeskyttelsesfunksjonen lar ikke laderen vanlige farer som kortslutning skade smarttelefonen din. PowerPort Speed ​​støttes dessuten av 18 måneders garanti.

USP: 30W kraftuttak

Sjekk ut på Amazon

Det er det!

Dette oppsummerer våre USB-C ladeadaptere. Vi vil fortsette å oppdatere dette innlegget med flere produkter. I mellomtiden, hva med å ta en titt på et par av de kraftigste USB C strømbankene for iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus?

Hvis du ikke vil ha USB C strømadaptere og ønsker å ha et bedre alternativ, spesielt når du er på farten, kan du ta en titt på disse USB C strømbankene.

Beste USB C strømbanker - 2019

#1. AUKEY USB C Power Bank

En bærbar lader med 10000mAh kapasitet er den perfekte følgesvennen til din iPhone. Det vil alltid holde enheten din saftig og klar til å gynge.

USB C-porten på denne er i stand til å lade strømbanken også bakover. Det slanke designet gjør det behagelig å holde og lett å bære. Innebygde sikkerhetsfunksjoner beskytter din iPhone mot overdreven strøm og overlading.

Bortsett fra USB C-utgang, har den også en standard USB-utgang som gjør den til en komplett pakke.

USP: To forskjellige typer port

Sjekk ut på Amazon

# 2. iMuto 30000mAh bærbar lader

Hvis du vil ha kolossale kraftbanker som kan tilby mye ekstra strøm til smarttelefonen, kan du gå til iMuto. Pakket med et enormt 30000mAh-batteri, er det akkurat det du trenger for å være bekymringsfri i løpet av din lange ferie.

LED-indikatorer gir deg beskjed om den gjenværende strømmen. Det tilbyr også nødvendig beskyttelse mot trusler som kortslutning og overlading. Takket være det bærbare designet, vil du føle deg komfortabel med å bære den.

Pris: $ 59.99 på Amazon.com

Sjekk ut på Amazon

Det er det!

Innpakking

Hvilken av disse laderne har du valgt til smarttelefonen? Gi oss beskjed om navnet og egenskapene du har likt i det.

Det kan være lurt å innhente disse innleggene:

 • Beste iPhone X, iPhone 8, 8 Plus billadere
 • Beste iPhone X, iPhone 8, 8 Plus bilmontering
 • Beste iPhone X, iPhone 8, 8 Plus Power Banks
 • Beste dokkingstasjoner for iPhone X, iPhone 8, 8 Plus

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å utforske flere slike topp iPhone tilbehørslister.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.

 

Legg Igjen Din Kommentar