Billig, men verdt å kjøpe iPhone 5, 5s og iPhone SE tilfeller i 2020

Helt ærlig sett legger jeg ikke så mye merke til de tingene som hevdes å være billigst. Imidlertid har disse billige sakene for iPhone SE, 5s og 5 vært i stand til å arrestere øynene mine. For alle som er rimeligere enn mange av sine konkurrenter, er disse sakene verdt å ta alvorlig vurdering.

Disse dekslene er laget av kvalitetsmateriale og kan vare lenge. Med den trendy designen ser de ut på iPhone. Videre er de fleste av dem tilgjengelige i flere fargevarianter slik at du kan velge den ideelle følgesvennen til enheten din.

Billig, men verdt å kjøpe iPhone SE, 5s og 5 tilfeller i 2019

#1. Fogeek

Den første saken som jeg har inkludert i denne eksklusive listen er Fogeek, som er svært beskyttende og har et solid design. Laget av TPU- og PC-materiale av høy kvalitet, er forsvarsvesken robust nok til å tåle dråper. Det som gjør at den lett overlever fall er dobbeltlaget av foringsrøret som er i stand til å absorbere sjokk.

Hybridvesken har en Apple-logo utskåret på baksiden som forbedrer utseendet. Den kommer med en innebygd skjermbeskytter for å forsvare berøringsskjermen mot bunnen av.

USP: Støtsikker design

Sjekk ut på Amazon

# 2. COOLQO

Presentere din iPhone en ganske slank veske som kan gi en elegant match med den. Med alt dette har en lett design, kan denne PC-saken beskytte enheten din mot mindre fall. Den glatte overflaten føles fin å ta på og gir et godt grep som lar deg holde enheten komfortabelt.

De nøyaktige åpningene for porter og kamera gir problemfri tilgang til alle funksjonene på enheten din. Det er også en skjermbeskytter for å holde skjermen beskyttet. Til slutt er denne stilige saken for iPhone 5 tilgjengelig i tre farger som sort, rødt og rosegull.

USP: Slank utseende

Sjekk ut på Amazon

# 3. BENTOBEN

BENTOBEN-saken har både meget beskyttende og attraktiv design. Konstruksjonen av hard PC og silikonmateriale har gitt den styrken til å tåle sjokk. Befestede hjørner motstår slag og styrker strukturen ytterligere.

Det hybride harde PC-skallet og mykt silikon anti-ripemateriale gir det et slående utseende. Apple-logoutklipp sikrer at smarttelefonens merke kan skinne gjennom. Dekket knapper er lydhøre og enkle å trykke på.

USP: Beskyttende design

Sjekk ut på Amazon

# 4. LUOLNH

Hvis du er glad i fargerike design, kan LUOLNH raskt fange øynene. Den slanke og transparente designen ser vakker ut på iPhone.

Det høyverdige TPU-materialet gjør det ikke bare fleksibelt, men også slagfast. Den har hevet leppe for å holde skjermen beskyttet. Det er også en skrå kant for kameraet for å forsvare det mot riper.

På toppen av alt kommer LUOLNH i 13 fargealternativer med forskjellige design.

USP: Fargerik design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Pasonomi

Denne saken fra Pasonomi har et iøynefallende design. Det gir et formmessig utseende på enheten din. Sammensmeltingen av PC og TPU-materiale av høy kvalitet har styrket konstruksjonen.

Antiskli design gir bedre grep og den nødvendige komforten for å holde smarttelefonen. De nøyaktige åpningene for høyttalere, kamera og porter øker brukeropplevelsen. Dessuten kommer denne forbløffende saken i to fargekombinasjoner som svart / grått og svart / gull.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 6. Trianium Protak Series

En betydelig blanding av holdbarhet og stil, Trianium Protak Series er designet for alle årstider. Du kan bruke denne saken for å gi din pålitelige beskyttelse til din iPhone uten å legge til mye bulk.

Alle de fire hjørnene i denne saken har fått ekstra pute for å spre støt. Det er også en skrå kant for å motstå riper. Protak Series-kasser er dessuten tilgjengelig i fire attraktive farger med livstidsgaranti.

USP: Myk gummiert interiør

Sjekk ut på Amazon

# 7. CellEver

Det som står “CellEver” i god stand er den imponerende kompakte designen. Denne saken har doble konstruksjonslag for å overleve selv ekle støt.

Blandingen av hard PC og myk TPU har spilt en sentral rolle i å øke holdbarheten. Med den forhøyede kanten forhindrer den at riper skader berøringsskjermen.

De presise utklippene og taktile knappene gir deg enkel tilgang til portene og knappene. Til slutt får du syv attraktive farger for å velge den mest passende følgesvennen til iPhone.

USP: Støtdempende konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 8. RAYTOP

RAYTOP lommebokveske er laget for å være svært funksjonell. Det er laget av syntetisk skinn av topp kvalitet som føles ganske varmt å ta på. Det er tre spor inne for å la kredittkort eller debetkort være trygt.

Den magnetiske låsen lar deg feste og åpne saken. Håndstropp gjør det mer praktisk å ta med enheten. Videre er det også en kickstand-funksjon for å lyse opp videotiden din.

USP: Flere spor for kort

Sjekk ut på Amazon

# 9. Basse

“Basse” er ganske enkelt et fint deksel som ivaretar de fleste behov. Takket være det myke TPU-materialet er det ganske glatt og fleksibelt. Derfor kan du raskt installere og fjerne dekselet.

Med den gummierte overflaten får du forbedret griping som forhindrer at iPhone 5 glir. Knappene er lydhøre, mens alle utklippene er på stedet. Når det gjelder beskyttelse, kan du stole på at “Basse” motstår riper og også tåler mindre dråper.

USP: Anti-scratch

Sjekk ut på Amazon

# 10. OtterBox Defender Series-sak

OtterBox er kjent for å produsere en topp sag. Og denne saken fra Defender Series har alle egenskapene til å være et automatisk valg for smarttelefonen din. Enten det er beskyttelse eller bedårende design, det står høyt i alle aspekter.

Den støtdempende strukturen kombinert med luftdempede hjørner kan bekjempe virkningen av dråper med aplomb. Det harde polykarbonatet har styrket både strukturen og holdbarheten.

Den har et belteklipshylster slik at du ikke bare kan bære enheten din mer praktisk. Dessuten fungerer hylsteret også som en praktisk kickstand for å øke mediaopplevelsen din.

USP: Belt-klips hylster

Sjekk ut på Amazon

Valget ditt?

Alle disse sakene er kanskje ikke for dyre, men de har kvaliteten ikke bare for å passe en passende match med smarttelefonen, men tilbyr den også den nødvendige beskyttelsen. Så, hvilken har du valgt for din iPhone? Gi oss beskjed om navnet i kommentarene nedenfor.

Få med disse innleggene også:

  • Beste iPhone 5 / 5s / SE tilfeller
  • Beste iPhone 5 / 5s / SE lommebokvesker

For å lese flere slike topplister tilbehør til iPhone, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar