Beste iPhone 5s-saker i 2020 [Passer til iPhone SE]: Alle typer iPhone 5s-saker du trenger

Siden iPhone SE er ganske lik form som iPhone 5 og iPhone 5s, forventes det at de fleste tilfeller designet for iPhone 5 / 5s skal passe til iPhone SE. Vi har selvfølgelig en egen liste over saker som kun er dedikert for iPhone SE.

Et par ting å merke seg: LED-blitsen er pilleformet, så ethvert etui eller skjermbeskyttelse som er designet spesielt for en sirkulær LED-blits, kan komme i veien. To: alle tilfeller som dekker hjemmeknappen, vil ikke gjøre det på grunn av Touch ID.

De store merkevarene har allerede satt opp iPhone 5s etui på nettsteder. Det er ikke vanskelig å velge en kvalitetskasse når du velger merket - det er bare de billige iPhone 5s-tilfellene der du må bekymre deg for kvaliteten, for det meste.

Vi valgte noen av de beste sakene for iPhone 5 / 5s og iPhone SE fra merker som vi spesielt liker: Case-Mate for et profesjonelt utseende, Spigen for variasjon, Incipio for kreativitet, Otterbox for den ultimate sikkerhet og mye mer.

Beste iPhone SE, iPhone 5s og 5 tilfeller i 2019

#1. Nesten der

Knapt Det kommer med massevis av fargealternativer, så dette er en av de perfekte erstatningene for Apples helt egne iPhone SE / 5s skinnvesker. Knapt Det er veldig tynt, står opp til navnet sitt.

Pris: $ 25.00 [$ 4.93 på Amazon i skrivende stund dette.]

Kjøp det fra Amzon.com

# 2. Incipio- fjær

Feather er en av de kuleste iPhone SE / 5s-sakene i markedet. Fjæren er tilgjengelig i fjorten farger, og har et ultra-lett rammeverk (Plextonium) som gjør det virkelig lett. Lett å pakke rundt og et stort nivå av beskyttelse.

Pris: $ 29.99 [$ 6.99 på Amazon mens vi skriver dette.]

Kjøp det fra Amazon.com

# 3. Watson

Watson er for øyeblikket den beste lommebok / foliovesken av høy kvalitet som passer perfekt til din iPhone 5s. Som med en folio-sak, kan du få kredittkortene og kontantene dine staset bort i de tre sporene som følger med.

Pris: $ 44.99 [$ 7.03 i skrivende stund dette.]

Kjøp det fra Amazon.com

# 4. Otterbox Defender Series

Den sterkeste i serien, Defender Series er designet for iPhone SE, 5s og 5, men med hjemmeknappen er tilgjengelig, sørger Otterbox for at Defender-rustningskassen passer perfekt til iPhone 5s også. Hvis du er en haiker og du har iPhone 5s, er dette en må-ha-sak.

Pris: 49, 95 dollar [7, 99 dollar på Amazon mens vi skriver dette.]

Kjøp det fra Amazon.com

# 5. OtterBox Reflex Series

Reflexen er sannsynligvis de mest lette sakene fra Otterbox sin serie. Alt det har er en skjermbeskytter og et ytre lag av polykarbonat. Perfekt for alle som leter etter den ultimate beskyttelsen uten den bulk som følger med.

Pris: $ 34.95 [$ 15 på Amazon i skrivende stund dette.]

Kjøp det fra Amazon.com

Så hvilken du likte mest fra listen over? Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i en kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar