Slik forbedrer du watchOS 3 Batterilevetid på Apple Watch

Med en rekke svært viktige funksjoner er watchOS 3 kjempefint. Det som har imponert meg mye om den siste watchOS er det svært brukervennlige brukergrensesnittet og syv ganger raskere hastighet. Dessuten har apper endelig fått det tiltrengte løftet for å kjøre jevnt på Watch.

Det eneste problemet, om noen, jeg møtte etter oppdatering til watchOS 3 var det raske batteriet. Heldigvis var jeg ikke alene om å ha støtt på dette raske batteriforbruksproblemet på klokken, da noen av vennene mine også har kjørt på det. Etter å ha møtt det samme problemet på tidligere versjoner av watchOS, tok det ikke mye tid for meg å fikse problemet med batteriet.

Hvis du også er på samme side og ønsker å forbedre batterilevetiden på Apple Watch, kan du prøve disse nyttige tipsene. (For å forbedre batterilevetiden på din iPhone som kjører iOS 10, sjekk ut dette innlegget.)

Forleng watchOS 3 Batterilevetid på Apple Watch

Slå av oppdatering av bakgrunnsappen

Apper fortsetter å oppdatere seg i bakgrunnen for å forbli på det aller beste i spillet. På grunn av det spiser de mye batteri av Apple Watch. Derfor er det bedre å slå av bakgrunnsoppdateringen.

Trinn 1. Start Watch-appen på iPhone → Kontroller at Min Watch-fane er valgt nederst → Trykk på Generelt.

Steg 2. Trykk på Oppdater bakgrunnsapp.

Trinn 3. Nå må du slå av bryteren ved siden av Oppdatering av bakgrunnsapp.

Du kan også la bare bestemte apper oppdatere i bakgrunnen. For å gjøre det er det bare å slå av bryteren ved siden av appen.

Fjern apper som du ikke trenger fra Dock

En av de største funksjonene i watchOS 3 er Dock. Det lar deg ikke bare få tilgang til noen av favorittappene dine raskt, men hjelper dem også å kjøre mye raskere. Hemmeligheten bak deres syv ganger raskere hastighet er at de fortsetter å løpe i bakgrunnen. Som et resultat forbruker de mer batteri. Det er derfor du må sørge for å beholde bare noen få apper i Dock. Heldigvis er det ganske greit å legge til, fjerne eller omorganisere apper i dock. Sjekk ut dette innlegget for å legge til, fjerne eller omorganisere apper i dock.

Slå av nødssos

watchOS 3 har en veldig nyttig funksjon som heter Emergency SOS. Når den er aktivert, lar den deg ringe nødetater bare ved å trykke og holde inne sideknappen på Apple Watch. Hvis du er bekymret for det raske forbruket av batteriet til den bærbare enheten, kan du slå det av. Selv om den er deaktivert, kan du trykke og holde inne sideknappen og deretter skyve Emergency SOS-glidebryteren.

Slå på strømreserven

Aktiver Power Reserve for å spare batteriet på klokken og la den vare lenge. Én ting du trenger å vite at den vil deaktivere alle funksjonene på den bærbare enheten, bortsett fra nåværende tid.

Trinn 1. Bare sveip opp klokken.

Steg 2. Trykk på batteriprosenten .

Trinn 3. Nå må du trykke på Power Reserve .

Trinn 4. Trykk på Fortsett .

For å deaktivere strømreservemodus, må du trykke og holde inne sideknappen.

Sjekk ut varsler

Et av de beste triksene mine for å spare batteri på klokken min, er å la bare utvalgte apper sende varsler. La derfor bare noen få apper sende deg varsler. Min klokke → Varsler.

Deaktiver automatisk appinstallasjon

Hvis du har aktivert Automatisk appinstallasjon på Apple Watch, vil iPhone-appene dine som også er kompatible med Watch, lastes ned automatisk på din bærbare enhet. Å slå av denne funksjonen kan hjelpe Watch-batteriet ditt å vare lenge.

Trinn 1. Trykk på Min klokke på iPhone → Generelt.

Steg 2. Deaktiver automatisk appinstallasjon.

Andre viktige tips:

Det er flere viktige funksjoner som du bare bør bruke når du trenger dem. Sørg derfor for å slå dem av når du ikke trenger dem.

Følgende er noen av de viktige funksjonene du trenger å bruke smart.

My Watch → General → Nightstand Mode / Handoff.

My Watch → Sounds & Haptics → Cover to Mute / Tap for å snakke tid.

Min klokke → Aktivitet → Standpåminnelser.

Min klokke → Personvern → Bevegelse og trening → Høringsfrekvens / sporingssporing.

Det er det!

Forhåpentligvis hjelper disse tipsene og triksene deg med å forlenge batterilevetiden på Apple Watch. Vet du noen viktige tips for å forbedre batteriet på den bærbare enheten? Vi ville være veldig glad for å kjenne dem.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.