Indian Rail Info iPhone-app: En komplett jernbanestatusinformasjon i lommen

Det har aldri vært så enkelt å sjekke setets tilgjengelighet, pris, PNR-status, togkjøringsstatus osv. Personlig har jeg aldri gått utover det offisielle nettstedet Indian Railway, pnrstatus.co.in (spesielt for PNR-statussjekk) eller i beste fall IRCTC, for å se etter informasjon om jernbane. Selv om jeg har visst lenge at det er apper for dette formålet, er det ikke som at alle appene er gode.

Indian Rail Info kan kalles en komplett, samlet app for alle som leter etter informasjon om tog, PNR-statuser, avganger / ankomster og nesten alle andre data relatert til jernbanene. For en iPhone-bruker skal denne appen være på listen over must-haves.

De fleste apper bruker den vanlige PNR-statussjekkrutinen, og noen få apper er kraftige nok til å inkludere litt mer som å sjekke setetilgjengeligheten, eller prisene. Indian Rail Info pakker dem sammen til en enkelt app og gir deg et kraftig sett med funksjoner som du kan bruke.

Hvis du er en hyppig reisende, vil du sannsynligvis trenge en enklere utvei for å sjekke PNR-statusen til reservasjonen din. I andre tilfeller kan det være lurt å få jernbaneinformasjon som kjørestatus, ankomsttider, grunnleggende toginformasjon mellom to stasjoner osv., Uansett hvor du er. Å måtte komme hjem for å logge inn og finne informasjonen er så gammel.

Og Indian Rail Info App har som mål å gjøre alt det:

  • En av de største fordelene med appen er at den er tydelig fokusert. Appen lar deg:
  • Sjekk PNR-status
  • Regn ut setetilgjengeligheten fra en bestemt stasjon
  • Sjekk kjørestatus
  • Se etter seter i et bestemt tog (du må vite tognummeret)
  • Finn tog mellom stasjoner
  • Pris forespørsel
  • Få ankomst- og avgangsdata for en bestemt stasjon (i løpet av de neste 1 - 24 timene)

Det er ingen innstillinger for å konfigurere eller endre, og det hele er ganske enkelt og pent å bruke.

Ved hjelp av appen ble det klart at det var en eller to mindre fallgruver. For eksempel er presentasjonen av informasjon ikke akkurat pent. Data flyter over, slik at du også kan rulle horisontalt, og vi kan si at de ikke akkurat er formatert for å passe til mobiloppløsningen. Men siden dataene hentes fra Indian Railways, kan du ikke leke mye med det resulterende.

Appen viser de fleste store jernbanestasjoner i India, selv om det fremdeles etterlater en stor del. Min gjetning er imidlertid at folk som bruker appen ikke ville synes at dette er en stor hindring i det hele tatt.

Totalt sett er Indian Rail Info- appen ganske god app som vil komme godt med når du leter etter informasjon om tog og jernbane.

nedlasting

 

Legg Igjen Din Kommentar