Hvor laster du ned firmwarefiler (IPSW) for iPhone / iPad / iPod Touch [Ressurser]

Apple tilbyr firmwarefiler (IPSW) til utviklerne slik at de kan installere dem på sine registrerte enheter og teste applikasjonene sine. IPSW-filene har imidlertid vært mye mer nyttige for oppgradere / nedgradere som hopper mellom forskjellige iOS-versjoner på iPhone / iPad / iPod.

Det sies at med iTunes 11.1, lukker Apple ned tilpasset gjenoppretting (som betyr at du ikke kan bruke en tilpasset IPSW-fil / Shift + Restore), men selv om det skjer, vil det være andre metoder for å skyve en tilpasset IPSW-fil lastet ned fra Internett til iDevice. Men hvor får du firmwarefilene for iPhone, iPad, iPod Touch og Apple TV?

Det viser seg at det er mange ressurser for akkurat denne tingen. Her er noen av de pålitelige stedene der vi får IPSW-filene våre fra:

IPSWDownload / IPSWDownloader er sannsynligvis den eneste kilden du trenger for å laste ned IPSW-filer for iDevice. Du må velge enhet (eks., IPhone), modell (eks., 5s) og firmwareversjon (eks., 7.0). Klikk på Last ned og IPSW-filen skal begynne å laste ned automatisk.

iClarified har en stor liste over iPhone firmware-filer for alle iOS-versjoner, inkludert den siste fra skriving av dette, 7.0.2. Faktisk tilbyr flere andre teknologiske nettsteder som RedmondPie, iDownloadBlog og OSXDaily direkte nedlastingslenker for alle IPSW-filene.

Flere ressurser for å laste ned firmwarefiler (IPSW) for iPhone, iPad og iPod Touch:

  • Kilde

Det er bedre å foretrekke IPSWDownload.com fordi du ikke går seg vill i mengden av nedlastingslenker.

Husk at IPSW-filer er store. Mange av dem er omtrent 1 GB store og det kan ta tid å laste ned nettleseren. I Windows kan filene omdøpes ved nedlasting. Nettlesere endrer navn IPSW-filformat til et zip-format, men du kan endre det tilbake slik at iTunes gjenkjenner det når du bruker det.