Beste musikkspill for iPhone og iPad i 2020: Få på hodetelefonene dine til et musikalsk eventyr

Fusjon av suveren musikk og scintillerende spill er for dødelig til å bli ignorert! Det er grunnen til at de fleste av oss liker å bli underholdt mens vi sprer oss i favorittspillene våre. Etter å ha prøvd ut en rekke musikalske eventyr, har jeg bestemt meg for å lage en eliteliste - de beste musikkspillene for iPhone og iPad, som jeg er sikker på at du vil ha et sniktitt.

For å sikre at din forskjellige smak passer riktig, har jeg valgt ut en rekke forskjellige spill. Bortsett fra å være veldig interessante, er de ganske enkle å spille. Når du kommer i gang med dem, vil du føle deg som å fortsette og fortsette. Klar til å gå på topp 10 musikkspill for iOS? La oss dykke rett inn!

Beste musikkspill for iPhone og iPad i 2019

#1. SongPop 2 - Music Quiz

Hvis du tror du vet alt om musikk, så er dette spillet du bør prøve deg på. SongPop 2 har mer enn 100K ekte musikklipp, og jobben din er å identifisere artisten og tittelen så raskt du kan. Du kan også utfordre vennene dine eller andre musikkelskere over hele verden. Til slutt tilbyr spillet også daglig flerspillerturnering, så sørg for at du er klar for utfordringen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Klaverfliser 2

Denne er en absolutt perle høflighet av fantastisk rytme og imponerende brukergrensesnitt. Det er ganske enkelt å spille. Alt du trenger å gjøre er å peke på de svarte flisene i henhold til melodien; pass på at du ikke går glipp av noen.

Spillet består av forskjellige typer sanger som klassisk, bang, original som holder deg begeistret overalt. Med topp lyd, lar sangene aldri noe kjedsomhet krype opp. Det er en utfordringsmodus som setter ferdighetene dine på prøve. Møt flere utfordringer og få mye bonus for å være den ultimate spilleren!

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Ekte gitar

Hvis du er på jakt etter en gitarsimulator av topp kvalitet, bør du huske Real Guitar. Det som skiller seg ut for denne appen er det intuitive brukergrensesnittet og utmerket lydkvalitet.

Siden alle lydene er spilt inn fra live gitar, vil du ha en realistisk følelse. Du kan enkelt stramme, plukke og slå strengene for å spille akkordene sømløst. Med flere typer gitarer og flere tilgjengelige moduser er denne appen en komplett pakke for å underholde deg.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Ekte tromme

Elsker du å spille trommelen? Hvis ja, vil du virkelig glede deg til å gå på denne trommesimulator-appen. For å spille dette spillet trykker du bare på fingrene på trommelen.

Den inneholder 60 eksempler på rytmer og 24 backing-track sanger. Du kan også spille inn spillet for å holde en oversikt over fremdriften. Det kan skilte med lydkvalitet i studio og har karismaen til å glede deg til kjernen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Beat Fever

Beat Fever er et must-have valg for folk som har en stor smak for musikkspill. Konseptet med spillet kan være ganske enkelt, men du vil aldri synes det er kjedelig. Du må trykke på takten i sangen og komme over utfordringene for å ligge foran løpet.

Den inneholder sanger fra kjente artister som Sia, Zayn Malik, Pitbull, Zhu, MGMT, Kaskade, Macklemore og mer. Dessuten kan du også tilpasse karakteren din til å skille seg ut fra resten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. My Singing Monsters: Dawn of Fire

My Singing Monsters er en perle av et spill med et helt nyskapende konsept. Du må reise tilbake i tid da monstrene først brøt ut. Hvert monster har en unik stemme, så sørg for at du fortsetter å låse opp nye karakterer. Du kan også avle monstrene dine for å utvikle en unik med en ny stemme. Sett dem sammen for å lage ditt eget orkester. Det er en annen haug med funksjoner i dette spillet, så bare klikk på nedlastingslenken, for spillet er helt gratis.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Lost in Harmony

Lost in Harmony er et rennespill, men med fullstendig avhengighet av rytmer. Jobben din er å guide Kaito og Aya gjennom deres eventyrlige reise. Bortsett fra det, kan du også designe ditt eget nivå med hvilken som helst av sangene dine ved å bruke den innebygde nivåredigereren. Spillet er litt kostbart, men det er absolutt verdt hver krone. Lost in Harmony er et av de beste musikkspillene som er tilgjengelige i App Store for iPhone eller iPad.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Steve Reichs klappmusikk

Ingen musikkinstrumenter? Ikke noe problem, så lenge du kan klappe. Klappspillet vil hjelpe deg med å forbedre rytmen din, siden det inkluderer musikk som bare bruker klapper. Spillet tilbyr tre forskjellige vanskelighetsnivåer, så sørg for at du starter fra enkelt og deretter går videre til proffnivået. Konseptet er ganske ferskt og verdt å prøve. Og ja, delta i konkurransene, så kan du få en sjanse til å opptre live.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Groove Planet

Planeten Jorden vår har allerede blitt kjent med musikk; det er på tide å utvide horisonten til andre planeter. Det er temaet for Groove Planet-spillet. Du er ordfører og alt som skal bygges er ved å bruke musikknotene. Spillet har fantastisk grafikk, og det støtter også utfordrende andre spillere. Så kort sagt, du er ikke helt alene i løpet, mennesker over hele verden er din alvorlige konkurranse. Groove Planet er gratis å spille, men med valgfrie kjøp i appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. 123 Morsom barnemusikk

Hvis du er på jakt etter et fantastisk musikkspill for førskolebarn, bør du gi et spill et seriøst blikk på dette spillet. Den er designet for å oppmuntre barna til å lage musikk og utforske musikkens verden. Appen har 25 instrumenter som xylofon, trommer, gitarer, fløyter, saksofon, etc. å utforske.

Dette spillet har flere aktiviteter som kan forbedre barnas motoriske ferdigheter og kreativitet. Fargerik grafikk og livlige lyder gir mye moro inn i stykket.

Pris: Gratis

nedlasting

Valget ditt?

Hvilket av disse fantastiske musikkspillene har du valgt for spilletiden din? Det ville være fint å vite navnet sitt og hvilken type spill du liker å spille mye.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

  • Beste gitarapper for iPhone og iPad
  • Beste iPhone- og iPad-DJ-apper

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topp iOS-applister.

 

Legg Igjen Din Kommentar