Slik fjerner du dybdeeffekt fra et bilde i iOS 11 på iPhone 7 Plus

Bortsett fra den ultra-store skjermen og overlegen ytelse, er den ene funksjonen som gjør iPhone 7 Plus virkelig fantastisk, Portrait Mode, som lar deg knipse bilder med dybdeeffekt. Kameramodus fremhever motivene ved å uskarpe bakgrunnen. Interessant kan du fjerne dybdeeffekt fra Portrait Mode-bilder i iOS 11 for å sjekke den uskarpe bakgrunnen litt tydeligere mens du redigerer skuddet.

Hvis du noen gang vil legge til dybdeeffekt på bildene, vil du gjøre det enkelt. For meg er det en enkel, men en gjennomtenkt forbedring i portrettmodus. Det gir deg litt mer fleksibilitet til å finjustere bildene som er tatt med den DSLR-lignende uskarphetseffekten.

Slik fjerner du dybdeeffekt fra portrettmodusfotoer på iPhone 7 Plus som kjører iOS 11

Trinn 1. Først av, åpner du Camera- appen på din iPhone → velg Portrait Mode → og ta deretter et fint bilde.

Du kan også åpne Bilder-appen og gå videre til bildet du har klikket med dybdeeffekten.

Steg 2. Deretter åpner du bildet du nettopp har tatt.

Trinn 3. Nå, trykk på Rediger- knappen nederst.

Trinn 4. Neste opp, trykk på dybdeknappen øverst i midten for å fjerne uskarphetseffekt fra bildet. Nå vil dybdeknappen bli hvit fra gul → Trykk til slutt på Ferdig nederst til høyre for å bekrefte endringen.

Slik legger du til dybdeeffekt på portrettmodusfoto på iPhone 7 Plus

Vil du legge til dybdeeffekten på bildene på nytt? Ikke noe problem. Det er like enkelt å bringe uskarphetseffekten tilbake til bildene.

Trinn 1. Åpne Bilder- appen på din iPhone.

Steg 2.velger du bildet du hadde klikket ved hjelp av portrettmodus.

Trinn 3. Deretter trykker du på Rediger- knappen nederst.

Trinn 4. Neste opp, trykk på Dybdeknappen øverst i midten. Knappen blir nå hvit til gul → Til slutt trykker du på Fullført i nedre høyre hjørne.

Pakk sammen

Hva synes du om denne pene forbedringen i portrettmodus? Er det mer endring du ønsker å se i den? Del dine tilbakemeldinger med oss.

Ønsker du å knipse bilder med dybdeeffekt på den ikke støttede iPhone-en din, som iPhone 7 eller iPhone 6s? Sjekk ut denne hurtigguiden for å få det til.

Se gjennom disse relaterte innleggene:

  • Slik stopper du portrettmodus fra å ta to bilder på iPhone 7 Plus
  • Slik bruker du portrettmodus på iPhone 7 Plus
  • Beste fotograferingsapper for iPhone 7 Plus

For å lese flere kule innlegg relatert til iPhone, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar