Hvordan lage egendefinerte "Svar med tekst" -meldinger på samtaler på iPhone

Hver gang vi er på farten eller er for opptatt til å hente samtalen, foretrekker de fleste av oss å svare med en readymade-melding på iPhone. Det er gjort for å gi den som ringer beskjed om at vi ikke er i stand til å motta samtalen og vil svare på riktig tidspunkt.

Selv om iOS tilbyr flere forhåndsdefinerte alternativer for å svare, kan du velge å lage egendefinerte "Svar med tekst" -meldinger på iPhone for mer tilpasning. Jeg mener, du kan utarbeide litt mer profesjonell tekst for å sende til klienten din eller lage en kul melding for å svare på vennene dine eller kjære. La oss løpe gjennom de raske trinnene!

Slik legger du til tilpasset melding for “Svar med tekst” på iPhone

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iPhone.

Steg 2. Nå, bla ned og trykk på Telefon.

Trinn 3. Deretter trykker du på Svar med tekst.

Trinn 4. Neste opp, må du skrive inn den tilpassede meldingen, som du vil sende. Når du har skrevet inn teksten, avslutter du Telefon-appen.

Fremover vil du kunne velge dette alternativet under den innkommende samtalen. Bare trykk på Meldingsikonet under et innkommende anrop, og velg deretter meldingen du vil sende.

Bare tilfelle du ønsker å sende en annen melding, trykk på Tilpasset . Skriv deretter inn meldingen og send den som vanlig.

Det er alt du trenger!

Pakk inn ...

Denne funksjonen har eksistert på iOS lenge. Så selv om iPhone-en din har et gammelt operativsystem, er sjansen stor for at du vil kunne bruke den.

Ettersom den kan tilpasses helt, har du muligheten til å finjustere den slik at den passer bedre til dine behov. I tillegg tilbyr iOS også alternativene for å automatisk svare på telefonsamtaler og bytte mellom samtaler. I tilfelle du ikke vil at spamanrop skal bry deg, er det en måte å få det til også.

Du vil også ta en titt på følgende relaterte artikler:

  • Hvordan ringe gruppe FaceTime-samtaler i iOS 12 på iPhone og iPad
  • Slik registrerer du iPhone-anrop på Mac
  • Foreta sikre telefonsamtaler på din iPhone med Signal iPhone-app
  • Hvordan bytte mobiltelefon og FaceTime lydanrop mellom iPhone og Apple Watch

Hva er den nye funksjonen du vil se i Telefon-appen på iOS-enheten din? Gi oss beskjed om navnet og grunnen til at du vil legge det til. For å holde oversikt over de siste innleggene våre, ikke glem å prøve iOS-appen vår og følg oss på Telegram, Twitter og Facebook.

 

Legg Igjen Din Kommentar