Beste 9,7-tommers iPad [2018] Læretuier: Uformelig klasse utsmykket med imponerende design

Premium skinnvesker er de mest definitive dressene for iOS-enhetene mine. De med det toppmoderne utførelse og uforlignelig klasse sjarmerer meg ingen ende. Forguder du dem også? Hvis ja, vil du virkelig beundre denne oppsamlingen av de beste iPad-lærene fra 9, 7-i.

Disse lærdekslene er designet for folk som elsker den utøvende profilen. Enten det er å lage en passende fyrstikk eller tilby Ønsket skjold fra fall, har de alle basene dekket. Gå over for å oppdage mer om de 10 beste lærvesker til 9, 7-tommers iPad 2018 (også 6. gen-iPad).

#1. Dingrich

Dingrich ser virkelig beundringsverdig ut med rik håndverk. Det ekte skinnet forsterker både design og holdbarhet. Jevn tekstur i lær skaper mer sjarm til profilen, samtidig som den gir forbedret grep for å forhindre at nettbrettet glir ut av hendene dine.

Stand-funksjonen fungerer ganske bra når du lar deg se filmer i de ønskede vinklene. Og den magnetiske lukkingen lukker ikke bare sakene jevnlig, men støtter også auto-sleep / wake-funksjon for å forhindre unødvendig batteriforbruk. Til slutt har du bare to fargealternativer: svart og brunt.

USP: Rikt håndverk

Sjekk ut på Amazon

# 2. Hulorry

Hulorry er designet for å være en utøvende folio-sak, som du gjerne vil ha med på kontoret eller møtet med høyt profil. Myk PU-skinn utvendig og mikrofiber interiør gir det nok kraft til å beskytte iPad-en din mot mindre dråper og riper. Det anti-skli ytre skallet tilbyr bedre for å forhindre glidning.

Du kan justere det innebygde stativet for å plassere nettbrettet i ønsket vinkel for en mer komfortabel håndfri samtale. Og ja, det er også flere spor som lar deg holde kort inne. Siden utklippene er veldig presise, vil du ikke møte noen veisperring mens du bruker enheten.

USP: Utøvende design

Sjekk ut på Amazon

# 3. KAVAJ

KAVAJ stiller ut både klasse og eleganse. Når det gjelder utførelse, er det satt en gullstandard. Ekte skinn i skinn toppet av håndlaget design gir det et autoritativt utseende.

Du kan stole på denne folio-saken for å overleve mindre fall. Myk flanell sikrer at berøringsskjermen har den nødvendige beskyttelsen mot skraping. Takket være den magnetiske lukkingen, slås den automatisk av og på skjermen for å forlenge batteriets levetid. Når det gjelder farger, kommer KAVAJ bare i to alternativer: svart og brunt.

USP: Ekte skinn i skinn

Sjekk ut på Amazon

# 4. Icarercase Vintage Series

Absolutt klasse! Det er slik du kan beskrive "Icarercase Vintage Series" -saker. Det vakkert laget av kuskinn og har en elegant profil. Med den formtilpassede designen ser iPad veldig imponerende ut med denne saken.

Høflighet av mikrofiberinteriør, riper er ikke i stand til å ødelegge berøringsskjermen. Det er også en standfunksjon for å livliggjøre både skriving og videotid. Ettersom utklippene er presise, vil du kunne få tilgang til alle funksjonene på enheten din uten hikke!

USP: Klassisk design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Bear Motion

Hvis du setter pris på retro design, vil Bear Motion øyeblikkelig appellere til din smak! Den folio saken er laget av kuskinn og ser kompakt ut. Det tilfører ikke mye bulk til iPad-en uten at det går ut over beskyttelsen.

Den sklisikre overflaten føles behagelig i håndflaten og forhindrer også at enheten glir - perfekt for folk som har butterfingers! Til slutt kommer Bear Motion folioveske i fire flotte farger: svart, brun, lilla og den stadig sjarmerende rosa.

USP: Retro design

Sjekk ut på Amazon

# 6. DTTO

DTTOs praktiske design er verdt å ta alvorlig vurdering. Bortsett fra å la deg forbedre både mediaopplevelsen og skriveopplevelsen med flere vinkler, lar den deg også bære kort. Dessuten kan du også oppbevare din Apple Pencil i den innebygde holderen.

Kombinasjonen av syntetisk (eksteriør) skinn og mikrofiber (interiør) tilbyr kanskje ikke forsvar mot ekle dråper, men det er godt nok til å gi en god kamp mot lavintensitetsfall. Å ja, du har fire forbedrende fargevarianter å velge mellom: sort, brunt, rødt og blått.

USP: Kortspor

Sjekk ut på Amazon

# 7. Ztotop

Med suave design betyr Ztotop forretning! Det som gjør det så kult, er 360-graders rotasjon. Det betyr at du komfortabelt kan plassere iPad-en både vertikalt og horisontalt for å skrive ut e-postmeldinger eller se morsomme videoer mer praktisk.

Når det gjelder beskyttelse, er denne foliovesken pålitelig for å absorbere støt og også holde skraping borte. Med Apple blyantholder og kortspor ombord, tar den vare på alle dine grunnleggende behov. Det er ikke alt, Ztotop kommer i fire varme farger: svart, brun, marineblå og rød.

USP: 360-graders rotasjon

Sjekk ut på Amazon

# 8. BoriYuan

En folio-sak som er så luksuriøs som BoriYuan fortjener et skudd på iPad-en din! Det er skåret ut av naturlig skinn og har et vintage design. Myk skinntekstur beriker utseendet ytterligere.

Bortsett fra imponerende design, kan saken tilby pålitelig beskyttelse mot dråper. Du kan doble den opp for å ha sømløs skriving og liggende visningsvinkler. Videre er BoriYuan tilgjengelig i tre farger: svart, brun og lilla.

USP: Vintage design

Sjekk ut på Amazon

# 9. Spigen

Hvis du er villig til å ha en rimelig syntetisk skinnveske som kan gi et langt løp til dyre dekker av ekte lær, vil Spigen folio etui være et smart valg. Den har et raffinert design som gir iPad-en din et formelt utseende. For å tilby den nødvendige beskyttelsen mot ujevnheter, har den PC-skall.

Den har også en stor lomme slik at du kan holde kontanter og kort trygt. Inkludering av magnetisk lukking gir mer sikkerhet for verdisakene dine. Til slutt er det bare to farger å velge mellom: svart og brunt.

USP: En stor lomme for kort og kontanter

Sjekk ut på Amazon

# 10. ESR

ESR er kanskje ikke en premium skinnveske, men når det kommer til funksjonalitet er det nesten alt å vinne deg over. Vesken har det ytre skallet i syntetisk skinn og har et mykt mikrofiberinteriør. For alle som er sofistikerte, kan det motstå påvirkning og også bekjempe en riper.

Den har en stor lomme for lagring av kontanter, kort og også noen dokumenter. Den innebygde holderen lar deg sikre Apple-blyanten din på en sikker måte. Dessuten kommer ESR folioveske i tre farger: svart, blå og brun.

USP: Flere synsvinkler

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Din favoritt skinnveske

Nå som du har utforsket de øverste skinnetuene, kan du fortelle oss om den som kommer til å pare seg sammen med din iPad. I tillegg, fortell oss også om sakene vi har gått glipp av.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Beste 9, 7-tommers iPad 2018-tilfeller
  • Beste 9, 7-tommers iPad 2018 tastaturetui
  • Beste 9, 7-tommers iPad 2018 Folio Vesker
  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-tilfeller

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike topptilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar