Slik sletter du iCloud-kontoen i iOS 9 på iPhone eller iPad

Hvis du har laget en ny Apple ID eller bare ønsker å slette iCloud-kontoen din fra iPhone eller iPad, så har prosessen endret seg litt i iOS 9. Tidligere hadde vi gitt veiledningen for å slette iCloud-kontoen fra iOS 8.

Det er ikke mye av endringen i prosessen, men bare for å gjøre det enkelt for brukere har vi gitt en egen guide for iOS 9 brukere. Ta en titt på opplæringen gitt nedenfor.

Slik sletter du iCloud-konto fra iPhone eller iPad som kjører iOS 9

Trinn 1 . Åpne Innstillinger på iPhone → Trykk nå på iCloud .

Trinn 2 . Bla til slutten av menyen og trykk på " Logg ut ".

Trinn 3 . Etter at du trykker på alternativet, får du en popup-vindu med en advarsel. Bare trykk på " Logg ut " igjen.

Trinn 4 . Igjen vil du få en pop-up med en bekreftelsesmelding. Trykk på “ Slett fra min iPhone ”.

Trinn 6 . Dette er lite frustrerende, men du får en pop-up til. Denne meldingen spør deg om du vil beholde iCloud synkroniserte data på iPhone eller iPad. Du har to alternativer: “ Behold på min iPhone ” eller “ Slett fra min iPhone ”. Trykk på et av alternativene etter behov.

Trinn 7 Skriv inn passordet til Apple-ID-en din for å fortsette med prosessen.

Hvis du har valgt alternativet " Slett fra min iPhone " fra trinn 6, vil dataene du synkroniserte fra iCloud bli slettet fra din iPhone eller iPad. De samme dataene vil fremdeles være der på iCloud-stasjonen din som du enkelt kan gjenopprette igjen etter å ha lagt til iCloud-kontoen.

Følg oss på Facebook, Twitter og Google Plus for å få de siste oppdateringene på iPhone, iPad, Apple Watch og Mac.

 

Legg Igjen Din Kommentar