Beste Thesaurus-apper for iPhone og iPad i 2020: Forbedre det engelske vokabularet ditt

Å skrive er en uunngåelig del av alles liv, det være seg en enkel tekstmelding, en mail eller et essay; vi må alle takle det. Mens de fleste av oss er avhengige av at Google søker i det perfekte ordet, er det faktisk bedre å holde en av disse beste Thesaurus-appene for iPhone og iPad hendige for perfeksjon og presisjon når du skriver. For de som ikke har peiling på hva tesaurus er, så la meg fortelle deg at tesaurus er en slags ordreferansebok som har alle synonymer og antonymer for hvert enkelt ord.

Å bruke en tesaurus gjør mye for å øke ordforrådet ditt. Mens en ordbokapp hjelper deg å kjenne betydningen, opprinnelsen og uttalen til et ord; tesaurus-appen vil hjelpe deg med den formen av et ord som passer best i setningen.

10 beste iOS Thesaurus-apper i 2019

#1. Ordbok

Med den høyeste rangeringen i app store, er Dictionary-appen en fullastet ordbok og synonymordbok-app som lar deg få tilgang til den offline også. Denne appen inneholder definisjoner og synonymer fra de verdenskjente ordbøkene og tesaurusene Webster, American Heritage og Rogets synonymordbok.

Appen tilbyr gratis offline-tilgang til flere andre funksjoner som formspråk, ordtak, medisinsk ordbok sammen med dusinvis av oversettelsesalternativer og en ordbok for tusenårs lingo også. Hvis du leter etter ordforråd, er dette den beste appen for deg.

Pris: Gratis (abonnement - $ 1, 99)

nedlasting

# 2. Merriam-Webster ordbok

USAs mest respekterte og nyttige ordbok og ordbok for ord har også en iOS-app for enkelhets skyld. Jeg husker veldig tydelig at vi ble henvist til Webster-ordboken på skolen. Og jeg tror hver og en av oss har referert til Webster Dictionary minst en gang i livet.

Må jeg si at denne appen har en veldig uttømmende liste over ord sammen med definisjoner, betydninger, synonymer, antonymer og mye mer? Det er en universell app sammen med dagens ord og setninger konstruksjon eksempler. Webster har vært en pålitelig ordbok i mange år og er fortsatt det.

Pris: Gratis (abonnement - $ 1, 99)

nedlasting

# 3. Advanced Dictionary & Thesaurus

Med nye ord lagt til i ordforrådene våre hver dag, har denne appen de beste og mest omfattende ordene i engelsk språk. Denne appen består faktisk av hvert eneste element som trengs i en ordbok og synonymordbok og så mye mer. Sammen med definisjoner, synonymer og antonymer, har appen også et komplett utvalg av hypernymier, hyponymer og meronymer.

Advanced Dictionary-appen har definisjoner på over 140 000 med mer enn 250 000 lenker og 1, 4 millioner ord. Sammen med de forskjellige ordformene har appen også en massiv database med eksempler og illustrasjoner av hvordan et bestemt ord kan brukes i en setningsformasjon og hvordan det skal konstrueres og sorteres.

Pris: Gratis (abonnement - $ 0.99)

nedlasting

# 4. Engelsk synonymordbok

Med omfattende valg av ord og enkle søkealternativer, bør denne tesaurus-appen for iPhone være din app til ord. Bygg ordforrådet ditt, og finn de perfekte ordene for oppgaven din med denne appen, og imponer kollegene dine med ordene dine. Appen tilbyr en av de største samlingene av synonymer og antonymer sammen med uttalene deres.

Den inneholder ikke bare enkeltbegrep, men fraser og fullstendige muntlige ordtak. Ordtakene er ledsaget av stavekontroller og terminologier for profesjonelle forfattere. Appen er lastet med over 1 767 000 synonymer og 361 000 antonymer, alt fra 349 000 engelske ord med 25 000+ bilder for visuelle referanser.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 5. Konsis Oxford Dictionary

Trodde du virkelig at vi snakker om apper for ordbøker og synonymordbøker uten å ta med Oxford på listen vår? Helt klart ikke, Oxford-ordboken er som Steve Jobs for ordforrådet. Akkurat som Apple Inc., er ufullstendig uten bidrag fra Steve Jobs, er det engelske språkets verden ufullstendig uten en Oxford-ordbok.

Appise Oxford Dictionary-appen er de mest omfattende ordbokappene som er tilgjengelige for iPhones og iPads. Den har uttaler av forskjellige ord i amerikansk og britisk aksent sammen med noen få andre modifikasjoner. Du kan lære synonymer og definisjoner av ord ved å peke kameraet mot ordet og la søkeren gjøre jobben sin. Jeg vil ikke lyve hvis jeg vil si at jeg er litt tilbøyelig til denne appen i denne listen over apper.

Pris: $ 11.99

nedlasting

# 6. WordWeb Dictionary

Med over 285 000 ord, uttrykk og avledede former, 225 000 ord betydningsdefinisjoner, 70 000 brukseksempler og 85 000 tekstuttaler, er WordWeb Thesaurus-appen for iPhones ganske enkelt en av de beste der ute. Med WordWeb-appen vil du sikre deg et veldig positivt og imponerende inntrykk.

Den massive databasen med ord som denne appen har, er fordelaktig når du skriver formelle meldinger og e-poster eller skriver et essay. Appen støtter også en hastighetskontroll og foreslår riktig bruk av homofoner. Og det er også nyttig for folk som forbereder seg på stavebi, da det har detaljert opprinnelse og historie for ordene sammen med deres alternativer og motsetninger.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Dictionary.com

Dictionary.com er den ledende gratis engelske ordbokenappen for iPhone - med over 2 000 000 pålitelige definisjoner og synonymer, er Dictionary.com-appen designet og optimalisert for din iPhone. Hvis du ønsker å få tilgang til ordboken og synonymordbok offline, kan du gjøre det ved å laste ned den offline versjonen av appen også.

Dagens ord, lyduttaler, stemmesøk, ordtrender, grammatips, etc. er få av de mange funksjonene denne appen kommer med. Du kan også teste vokabularet ditt med quizfunksjonen, du må bare ta en quiz, og appen får tilgang til hvor utmerket eller dårlig ordforrådet ditt er.

Pris: Gratis (abonnement starter - $ 0, 99 til $ 3, 99)

nedlasting

# 8. Ordbok

Kom over et fascinerende nytt ord mens du leste en engelsk klassiker? Skriver du en artikkel og leter du etter et mer sofistikert synonym for et ganske enkelt ord? Fast på kryssordet ditt? Ordbok er her med alle svarene! Appen tilbyr ordalternativer sammen med stavekontroller og definisjoner og så mye mer.

Denne appen har et veldig brukervennlig brukergrensesnitt som gjør denne appen desto mer funksjonell å bruke. Det er rundt 147 000 ord med passende ordalternativer, antonymer, opphav og betydninger. Du kan også lagre og bokmerke ordene du synes er interessante eller de du bruker mest.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Oxford Learners Thesaurus

En annen av Oxford-ordbøkene er omtalt i denne listen, og det er ikke overraskende at den er det. Bortsett fra prispunktet som skiller de to appene; funksjonelt sett er begge appene helt forskjellige. Mens Concise Oxford Dictionary er en 360 ° -tausaus-app for nybegynnere (akkurat som navnet antyder).

Forstå forskjellene mellom lignende ord på skriftlig og muntlig engelsk, og finn de rette ordene for å si nøyaktig hva du mener. Gjør denne appen til din primære app for å forbedre kommandoen og ordforrådet ditt på språket. Hvert ord har et bredt spekter av 3-10 synonymer som du kan bruke i henhold til setningsformasjonen. Ikke bare det, men du kan også referere til eksemplene setninger gitt under hvert synonym for å forstå hvordan du bruker dette ordet i en setning.

Pris: $ 29.99

nedlasting

# 10. Pocket Thesaurus

Denne miniversjonen av Thesaurus-appen er nyttig for folk som ikke trenger å skrive uttømmende. Med over 90 000 ofte brukte ord, sikrer appen at du ikke blir forvirret med vanskelige og tunge ordformer av enklere ord. Det er den minste offline ordboken i App Store uten online avhengighet.

Den støtter den helt nye iOS 13-funksjonen til det mørke temaet, som jeg mener er veldig spennende. Den støtter også den avanserte funksjonen ved kryssordssøk, bokmerke, deling, etc.

Pris: Gratis

nedlasting

Logger av…

Vel, det var listen over de 10 beste Thesaurus-appene for iOS. Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor om noen av disse appene er blant favorittene dine.

Sjekk også ut disse innleggene:

  • Slik aktiverer du den nye tesaurusen i iOS 12 på iPhone og iPad
  • Beste iPhone- og iPad-apper for å lære sanskrit
  • Beste iPhone- og iPad-apper for å lære tysk, fransk og spansk
  • Beste japanske læringsapper for iPhone og iPad

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Og ikke glem å laste ned iOS-appen vår for flere slike app-round-ups.

 

Legg Igjen Din Kommentar