Slik deaktiverer du vibrasjon for vekkerklokke på iPhone

IPhone's vibrasjonsmotor er ganske kraftig. Når det er en ringetone, får du også et konstant vibrasjonsvarsel. Det er bra for ringetoner, men hva med vekkerklokker? Det er ikke behov for vibrasjoner i alarm.

Det er en måte å slå av vibrasjonen i klokke-appen. La oss grave ut hvordan du kan slå av vibrasjoner i alarm på iPhone.

Før iOS 9 var det bare en metode for å slå av vibrasjoner i iPhone-alarmen. Men nå har vi to alternativer. La oss starte med den siste som er introdusert i iOS 9.

Slik deaktiverer du vibrasjon på iPhone Alarm

Metode nr. 1

Trinn 1. Åpne klokke-appen på din iPhone.

Steg 2. Trykk på Alarm fra bunnen → Trykk på Rediger fra øverste venstre hjørne.

Trinn 3. Trykk på Alarm Time.

Trinn 4. Trykk på lyd.

Trinn 5. Trykk på Vibrasjon → Trykk på Ingen.

Så som jeg sa tidligere, denne metoden fungerer i iOS 9. La oss ta en titt på måten vi måtte bruke de første dagene.

Metode nr. 2

Trinn 1. Start innstilling.

Steg 2. Trykk på Lyder.

Trinn 3. Her har du to alternativer 1 - Vibrer på ring, 2 - Vibrer i stillhet . Deaktiver begge bryterne.

Du er ferdig! Nå vil du ikke lenger ha vibrasjoner. Selvfølgelig kan du få det tilbake ved å slå på vippene igjen.

Ja, du vil merke at dette også vil påvirke vibrasjonen under ringetoner. Ved å deaktivere vibrasjonsbryterne, får du verken vibrasjonsvarsler i ringetonen din eller i vekkerklokken. Skulle ønske Apple hadde en spesiell bryter bare for vekkerklokkers vibrasjonsmodus.

Som nevnt før, har iPhone en veldig sterk vibrasjonsmotor. Det har bare blitt enda bedre med tynnere rammer i iPhone 5 og 6. På noen overflater resulterer vibrasjonen i en støyende tone som ofte er irriterende.

Den lange, høye vibrasjonen kan irritere deg til tider. Jeg tenker på iPhonen din som er plassert på et trebord: vibrasjonen skaper virkelig en støyende tone på tre. Til tross for at de er nyttige funksjoner i perioder der iPhone-en din er i lommen, har vibrasjoner for vekkerklokke en tendens til å forstyrre deg slik at du føler deg ukomfortabel. Jeg håper at dette lille tipset hjelper deg med å unngå vibrasjoner i vekkerklokke.

Ikke glem å dele tilbakemeldingene dine i kommentarer, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar