Beste iPhone 7 Plus vanntette tilfeller i 2020: Break the Shackles to Swim Dieeper

Med IP67-sertifisering er iPhone 7 Plus en sprut, støv og vannavstøtende. Du kan senke iPhone i vann i opptil 30 minutter i en meters dybde. Det kan være bra nok for gjennomsnittlige brukere, men hva med de som elsker å måle havdybden?

Hvis du ikke vil begrense deg mens du får mest mulig ut av svømming og ønsker at iPhone skal være vitne til alle bevegelser og glede, må du gå for en overlegen vanntett sak. For å sikre at du ikke får noe mindre enn de aller beste, har vi valgt ti av mange verdige konkurrenter der ute. Dessuten er de kraftige nok til å knuse virkningen av jevn støt. La oss dykke fremover for å svømme over listen…!

Beste iPhone 7 Plus vanntette tilfeller i 2019

#1. OTBBA

Hvis du elsker å unne deg noen vannsport som dykking og snorkling, er denne vanntette OTBBA veske det beste dekselet til iPhone 7 Plus. Vesken har IP68 standard vanntett, slik at du kan dykke 10 fot under vann i to timer.

Vesken er nøyaktig tilpasset din iPhone 7 Plus, slik at du enkelt får tilgang til alle funksjonene, portene, kontrollene og knappene på telefonen. Multibeskyttelsesvesken kan tåle dråper fra høyden 6, 5 fot.

USP: Støtsikker design

Sjekk ut på Amazon

# 2. ORDTBY

ORDTBY har en vanntett assistanse på IP68-nivå for å beskytte din iPhone mot vann. Bortsett fra vann, kan denne saken også beskytte enheten mot snø, støt og støv. Denne saken veier bare 1, 7 unse, og derfor tilfører den ikke noe bulk eller vekt på iPhone-en din.

Selv om iPhone-en din er dekket med saken, kan du bruke finger-ID-funksjon, høyttaler, knapper, sensorer og kameraer. IPhone-beskyttelsen har null belastning. Ikke gå glipp av den innebygde skjermvakten.

USP: Innebygd skjermbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 3. Joto

En veske gir full beskyttelse til iPhone 7 Plus. Joto har designet en universell vanntett veske som lett kan imøtekomme din iPhone og gi beskyttelse mot vann rundt. Se på den snoren for å håndtere telefonen med et fast grep mens du er under vann.

Bortsett fra å være vanntett, er denne saken snøsikker og støvtett også. Du kan enkelt få tilgang til telefonens berøringsskjerm, ettersom saken er berøringsvennlig. Dette betyr at du kan sende tekst og e-post og utføre andre berøringsskjermfunksjoner.

USP: Berøringsvennlig

Sjekk ut på Amazon

# 4. Punkcase StudStar Series

Denne vanntette saken har et elegant utseende. Etter å ha blitt IP68-sertifisert, lar den deg glede deg over svømming uten å være bekymret for sikkerheten til din iPhone.

Det solide utsiden gjør det utrolig kraftig, noe som hjelper det å absorbere støt og stygt fall. Slank design ser ganske kul ut på phabletten. Innebygd skjermbeskytter gir HD-klarhet. Dessuten er StudStar vanntett veske tilgjengelig i syv vakre farger inkludert svart, lyseblått, rosa, etc.

USP: Holdbar konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 5. Lycase

Den rosa saken er spesialdesignet for kvinnelige forbrukere av iPhone 7 Plus. Saken oppfyller vanntette standarder for IP68-vurdering. Denne avanserte to-lags etui gir 360-graders beskyttelse da den oppfyller MIL-STD-810G-standarden.

Beskytt din iPhone 7 Plus fra den daglige slitasjen, da saken tilbyr 100% tetning. Den følsomme berøringsskjermen og alle sideknapper på saken gjør det enkelt å bruke.

USP: 360-graders beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 6. Fansteck

Vanntette tilfeller er normalt tykkere enn andre tilfeller. Fansteck har imidlertid gjort innovasjon her og produsert nesten 50% tynnere sak enn andre vanntette tilfeller. Dette betyr ikke at Fansteck har inngått kompromisser om sikkerhet; denne saken har IP68 vanntett standard.

Merket har gjennomført rundt 1000 tester for å sikre at det ikke er lekkasje eller vannskader i løpet av to timer 6, 6 fot under vann. Du kan ta HD-bilder og -videoer av høy kvalitet under vann, ettersom saken har et gjennomsiktig linsedeksel foran og bak.

USP: 50% tynnere enn andre tilfeller

Sjekk ut på Amazon

# 7. LifeProof

LifeProof er et ledende merke som produserer vanntett etui av høy kvalitet til iPhones. Denne vanntette saken er hentet fra FRE-serien med LifeProof. Denne 100% autentiske saken gir deg full tilgang til knapper og kontroller, slik at du kan lade og synkronisere gjennom USB-porten.

Sjekk den innebygde ripebeskyttelsen, som er praktisk talt usynlig for øynene og berøringen. Du kan senke iPhone 7 Plus to meter under vann i en time for å sjekke kapasiteten til denne saken. LifeProof gir deg ett års begrenset garanti.

USP: IP68-karakter for inntrengningsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 8. OUNNE

Hvis du er ute etter en vanntett veske i toppklasse til en relativt lav pris, bør du gi OUNNE et seriøst blikk. Saken har en ekstremt holdbar struktur som enkelt kan bekjempe virkningen av ekle støt. Beskyttende ytre skall gir også bedre grep, og sørg for at du føler deg komfortabel mens du holder iPhone i håndflaten.

Skjermbeskyttelse tilbyr krystallklarhet og forsvarer også skjermen mot riper. Bortsett fra gjennomsiktighet, er skjermbeskytteren veldig glatt å berøre. Derfor vil du ikke ha noe problem med å bruke 3D Touch på smarttelefonen. Når det gjelder knapper, er de enkle å betjene.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 9. NexCase

Det som fanger øyebollene mine i denne vanntette saken er den solide profilen. Laget av polykarbonat og TPU-materiale av høy kvalitet, er det usedvanlig holdbart.

Det doble konstruksjonslaget er robust nok til å absorbere støt og holde riper unna. Legg til den IP68 vanntette standarden, så har du en ganske god sak som er i stand til å kjempe mot alle slags hindringer som kommer. Videre kommer NexCase i fire flotte fargevarianter som sort, blått, hvitt og stadig nydelig rosa.

USP: Robust profil

Sjekk ut på Amazon

# 10. Effun

Denne vanntette vesken fra Effun har deg full dekking. Den er fullstendig forseglet og IP68-sertifisert. Derfor har du litt mer frihet til å få mest mulig ut av svømming.

Kombinasjonen av hardplast og silikonmateriale har styrket konstruksjonen for å overleve tilfeldige dråper. Med den responsive berøringsskjermen kan du bruke enheten uten problemer.

Dessuten kommer Effun i fire fargevarianter som rosa, hvit og vannblå. I tillegg støttes det av en begrenset levetidsgaranti.

USP: Fullstendig forseglet struktur

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Valget ditt?

Jeg antar at du har funnet en perfekt ledsager til din iPhone. Hvilken er det, og hva er egenskapene du har funnet søt i det?

Ikke gå glipp av disse innleggene også:

  • Beste iPhone 7 Plus lommebokvesker
  • Beste iPhone 7 Plus lærvesker
  • Beste iPhone 7 Plus Kickstand tilfeller
  • Beste iPhone 7 Plus slanke tilfeller

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.