Slik deaktiverer du historier i Facebook-feed på iPhone, iPad og Android

Facebook-historier er fine, men de appellerer kanskje ikke til alles smak. Hvis du ikke er en stor tilhenger av dem eller ønsker å holde dem borte fra strømmen din, kan du lese videre for å finne en smart måte å fjerne Facebook-feedhistoriene ikke bare på din iPhone eller iPad, men også Android-enhet.

Selv om appen for sosiale nettverk ikke tilbyr en perfekt måte å holde historiene i sjakk, er det tredjepartsapper som kan fylle tomrommet veldig bra. Vi har prøvd “Friendly for Facebook” for å fjerne historiene fra Facebook-feeden på iOS-enheten. Det er ganske enkelt og fungerer effektivt for å holde dem borte.

For Android-enheter har vi funnet "Sveip" som et pålitelig alternativ. Det er like enkelt, slik at du kan fjerne historiene uten problemer.

Slik fjerner du historier fra Facebook Feed på iPhone og iPad

Friendly for Facebook er tilgjengelig gratis og krever iOS 9 eller nyere. Du kan oppgradere til pro-versjonen ($ 1, 99) av denne sosiale nettverksappen for å bruke den uten annonser.

Trinn 1. Last ned Friendly for Facebook på iOS-enheten din og start den. Du må logge deg på med kontoen din.

Steg 2. Nå trykker du på tannhjulikonet øverst til høyre hjørne.

Trinn 3. Deretter trykker du på filtre.

Trinn 4. Slå på bryteren ved siden av Hide Stories.

Det er ganske mye det! Fra nå av vil du ikke se historier i nyhetsfeeden din. Senere, hvis du bestemmer deg for å bringe dem tilbake, følger du de samme trinnene ovenfor og deaktiverer bryteren ved siden av Skjul historier.

Denne appen har flere godbiter som Nattmodus og flere fargerike temaer slik at du kan bruke denne appen med moro. Dessuten lar det deg også bestille feed etter de nyeste. Så få mest mulig ut av dem for å forbedre opplevelsen din.

Slik fjerner du historier fra Facebook-feed på Android

Trinn 1. Last ned Sveip for Facebook-appen på Android-enheten din og start den. Logg deg på kontoen din nå.

Steg 2. Nå trykker du på tre prikker øverst til høyre → Innstillinger.

Trinn 3. Slå på bryteren ved siden av Skjul Facebook-historier.

Det er ganske mye det! Sveip for Facebook er funksjonsrikt og kan virkelig øke din brukeropplevelse. Du kan bruke PiP-modus for å se på videoer og også bla gjennom strømmen på en gang. Den lar deg sortere nyhetsstrømmen din etter de nyeste, og lagre også innleggene for å se dem senere.

Hvordan dempe spesifikke historier fra Facebook Feed

Facebook lar deg dempe en bestemt historie, som du ikke lenger vil følge.

Trinn 1. Åpne Facebook-appen på din mobile enhet.

Steg 2. Nå, finn historien du ønsker å dempe, og trykk på den.

Trinn 3. Deretter trykker du på tre prikker øverst til høyre.

Trinn 4. Neste opp, trykk på Demp “Navn” og trykk deretter på Demp i popup-en for å bekrefte.

Nå vil du ikke se oppdateringer til denne historien i strømmen din. Hvis du ønsker å ombestemme deg senere, trykker du på Legg til historie-knappen → tannhjulikon → Historier du har dempet →, finn en bestemt historie og trykk på Slå av igjen.

Pakk inn ...

Jeg antar at nyhetsfeeden din nå holder seg unna de unødvendige historiene. Bruk disse enkle metodene for å forbedre opplevelsen.

Du kan også se på disse guidene:

  • Facebook laster ikke på iPhone? Smarte tips for å fikse det
  • Hvordan lage 3D-bilder og legg dem ut på Facebook fra iPhone
  • Hvordan finne ut om Facebook-kontoen din har blitt hacket
  • Slik aktiverer du kommentarrangering for Facebook-innlegg på iPhone, iPad, Android og datamaskin

Hvis du vil få en sjanse, hvordan vil du forbedre Facebook-historiene for å gjøre dem mer brukervennlige? Del tilbakemeldingene dine og prøv iGB-appen vår, så velg kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar