Slik stopper Safari fra å forhåndslaste topptreff for å lagre båndbredde [iOS 7 Tips]

Hvis du bruker en begrenset dataplan, bør dette komme som et nyttig tips for å spare båndbredde.

Når du søker / skriver inn et nøkkelord i den enhetlige linjen i Safari (iOS 7), bør du se et "Top-Hit". Dette er det første resultatet av søket ditt (basert på hvilken søkemotor du har valgt). Safari har muligheten til å forhåndsvise resultater med topp treff, slik at når du trykker på dem, åpnes resultatkoblingene raskere.

Teknisk er dette en veldig nyttig funksjon når du søker. Et forhåndsinnlastet topp-hit nettsted lastes raskere og raskere. Og i mange tilfeller er dette veldig tidsbesparende. Når du leter etter generisk informasjon om filmer, tekniske definisjoner, merkevarebutikker og adresser, kan dette være veldig nyttig.

Slik stopper Safari fra å forhåndslaste topptreff for å lagre båndbredde i iOS 7

Men det er en pris å betale for den nifty-funksjonen. Hver gang du søker, uansett om du klikker på topptreffet eller ikke, blir det forhåndsinnlastet i bakgrunnen. Dette betyr at data blir spist opp. På en ubegrenset plan eller på Wi-fi er dette greit. Men på en begrenset dataplan kan det være dårlig. Og vi kommer til å slå av denne funksjonen.

For å forhindre at Safari forhåndslaster topptreffene, er det du trenger å gjøre:

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen.

Steg 2. Trykk på Safari.

Trinn 3. Nå trykker du på Smart søkefelt.

Trinn 4. Slå av bryteren som leser Preload Top Hit

Så enkelt som det. Det er ikke så ofte du klikker på det første Google- eller Bing-resultatet, men det kommer an på. Når det gjelder meg, er det absolutt verdt det å slå av Preload Top-Hit.

Innenfor Smart søkefeltet vil du også merke en annen bryter merket søkeforslag. Dette fungerer veldig likt hvordan Chrome's enhetlige søkefelt foreslår søkeord mens du skriver noen få bokstaver eller ord. Dette er et nyttig verktøy, og man kan anta at det tar langt mindre båndbredde enn forhåndsinnlastingsfunksjonen.

Det er alt, kompis!

Ønsker å ta igjen flere slike artikler? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar