Beste iPhone- og iPad-apper for å lære sanskrit i 2020: Forbedre dine sanskritlitteraturferdigheter

Sanskrit er kanskje det eldste språket i verden, og det har gitt fødsel til flertallet av alle språkene som snakkes i India i dag. Folk over hele kloden har alltid hatt lyst på å lære sanskrit, men det er veldig færre litteraturvitere som er igjen nå. Heldigvis har noen iOS-utviklere utviklet apper for å lære sanskritspråket fra iPhonene dine. Etter å ha gjennomgått mye endelig, fant vi ut noen av de beste iPhone- og iPad-appene for å lære sanskrit.

Mens universiteter har spesialiserte kurs på sanskrit, men de er ikke innenfor rekkevidden for alle. Men med iOS-apper for å lære sanskrit, har det blitt mye mer tilgjengelig og tilgjengelig for folk som ønsker å lære språket. For folk som ikke kjenner, mange av de levende språkene i dag er avledet eller enormt hentet fra sanskrit. For å bestemme dette gamle og vediske indiske språket, kan du ta hjelp fra appene nedenfor.

Beste iOS-app for å lære sanskrit i 2019

#1. Liberation Philology Sanskrit

Hvis du tar et kurs på sanskrit, men fortsatt trenger hjelp til å lære språket, er dette en destinasjon for deg. Siden sanskrit er et veldig sammensatt språk, vil du kreve all mulig hjelp du kan få, og denne appen gir deg akkurat det.

Uansett hvor og når du har litt ledig tid og har iPhone rundt deg, kan du slå av denne appen og ta opp flere valg. Hvis du tar disse testene, vil du hjelpe deg med å huske all informasjon relatert til språket.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 2. Lær sanskrit via videoer

Hvis du vurderer å bruke bare en av disse iOS-appene for å lære sanskrit, vil jeg anbefale deg å prøve denne appen. Akkurat som navnet antyder, lærer denne appen deg sanskrit ved hjelp av videoer og en AI-coach.

Appen har en integrert funksjon i AI-treneren for mer effektiv og interaktiv læring av sanskritspråk. For la oss alle være ærlige her, vi liker ikke alle enveis samtaler. Vi blir lei dem raskt, det samme skjer når vi lærer noe. Så etter min mening er dette den beste iOS-appen å lære sanskrit.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Letter2Sound (Sanskrit)

Du lærer kanskje å snakke et språk, men det er også viktig å kjenne og lære uttalelsene og lydene til språket. Du bør vite hvordan 'A' skal uttales på sanskrit, og det er hvordan denne appen vil være nyttig.

Lær uttalene og tonaliteten til hvert bestemt ord bokstaver med denne appen. Lær å danne en forbindelse mellom det som er skrevet og hvordan det høres ut som det er et viktig skritt mot å lære et språk.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 4. Language Curry - Snakk indisk

Hvis du er noen som er veldig fascinert og underholdt av den indiske kulturen og dens språk da, bør du ikke gi Language Curry en glipp. Language Curry er gratis å laste ned iOS-app som hjelper deg med å lære forskjellige indiske språk som sanskrit, hindi, etc.

Sammen med språkene lærer appen deg også mye om indisk kultur. Du lærer sanskrit med enkle og hendige flashcards, som vil hjelpe deg med å starte samtaler på sanskrit fra første dag. Du kan også samhandle med andre medelever og diskutere din fremgang og reise med denne appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Sanskrit ordbok

Uavhengig av kompetansenivå på et språk, vil du alltid trenge en ordbok. Sanskrit Dictionary er en premium ordbokapp som lar deg oversette fra sanskrit til engelsk. Hvis du har blitt en proff på Sanskrit, vil du gjerne vende den rundt vennene dine med de perfekte billedtekstene til Sanskrit på Instagram-innleggene dine.

Unngå å gjøre noen feil ved hjelp av denne appen, og bruk de eksakte ordene du prøver å si ved å søke etter synonymer eller andre varianter med denne Sanskrit Dictionary App. Bare husk at du må installere en Devanagari tastaturapp for å bruke denne appen optimalt.

Pris: $ 7.99

nedlasting

# 6. Chimky Trace Sanskrit Alphabets

Hvis du har lært det grunnleggende om sanskrit, må du gå videre til å lære å skrive språket. Selv om appen er for barn, er den nyttig for voksne som begynner å lære språket.

Appen vil guide deg og hjelpe deg med å skrive på sanskrit. Du må spore sammen med hvert alfabet av sanskrit språk i denne sanskrit læringsappen for iPhones. Årsaken til at det får deg til å spore hvert alfabet, er at du blir kjent med alfabetets form og kurver for å hjelpe deg med å skrive bedre.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Lær sanskrit

Hvis du er kjent med språkhistorien, enn du kanskje vet at sanskritspråket er utviklet fra Devanagari-skriptet. Og for folk som er interessert i å lære alle slags forskjellige former for indiske språk, er det å lære sanskrit det beste alternativet for dem.

Med denne iPhone-appen kan du lære å lese, skrive og uttale sanskrit. Så det er en 360˚-app for å lære sanskrit, hva er fangsten du kanskje spør? Vel, trikset er at du sammen med å lære sanskrit også kan lære noen få ord av Devanagari-manus. Slags en pakket avtale.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 8. Øk sanskrit ordforråd

Å øke ordforrådet er en av de essensielle aspektene ved å lære et språk. Du kan utmerket det grunnleggende, men hvis ordforrådet ditt ikke er opp til merket, vil du ikke kunne snakke, lese eller skrive språket godt.

Så hvis du allerede har lært det grunnleggende om sanskritspråk, er det på tide å gå videre til neste trinn med denne gratis iOS-appen for å lære sanskrit. Med et greit og brukervennlig grensesnitt lærer denne appen deg hvordan du raskt kan lage ditt sanskrit-ordforråd.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Sanskrit MAL

Lær sanskritspråket på en morsom måte med denne appen. Sanskrit MAL er en enkel og effektiv måte å lære språket på en enkel måte. Denne gratis iOS-appen lar deg lære sanskrit i ditt eget tempo og din komfort.

Spill morsomme spill, spørrekonkurranser, eller lær sanskrit med brukervennlige Flash-kort på nettet. Ta tester og evaluer deg selv med denne appen. Og flyt flytende tak på dette språket.

Pris: Gratis

nedlasting

Logger av…

Jeg håper du kan finne denne applisten nyttig hvis du ser frem til å lære et av verdens eldste språk, sanskrit. Flaunt ditt sanskrit ved å si gode ting om i kommentarene nedenfor.

Du kan like å lese:

  • Beste iPhone- og iPad-apper for å lære tysk, fransk og spansk
  • Beste japanske læringsapper for iPhone og iPad
  • De beste iPhone-appene du kan bruke for å lære et fremmedspråk

Du kan også flagre sanskritferdighetene dine via Facebook, Instagram og Twitter. Og ikke glem å laste ned appen vår for mer så interessant innhold.

 

Legg Igjen Din Kommentar