De beste iMessage-alternativene i 2020: 'Vi trenger dem når iMessage ikke fungerer

Hvis jeg fikk en sjanse, ville jeg bare bruke iMessage til å kommunisere både i det personlige og profesjonelle livet. Det er imidlertid ikke mulig ettersom Apple ikke tilbyr sin populære meldingsapp på Android. Og det er akkurat dette som har ført til at jeg har undersøkt de beste iMessage-alternativene.

Ikke at det er mangel på funksjonsrike meldingsapper, de gir ikke det samme sikkerhetsnivået. I tillegg fungerer de ikke så sømløst som Apples iMessage. Når det gjelder å krydre meldingstiden, kan disse tredjepartsmeldingene for iOS overliste iMessage.

Ønsker du å få en app som lar deg kommunisere fritt på plattformene? Følg med for å ta en titt på førsteklasses kandidater og bestemme hvilken som kan leve opp til fakturering!

Beste iMessage-alternativer - utgaven av 2019

#1. Hva skjer

Ingen premier for å gjette. Whatsapp er den desidert mest populære meldingsappen i verden. Med en svimlende 1, 5 milliard brukere i 180 land, skiller denne messenger seg fra resten hva popularitet angår.

Du kan bruke denne appen til å kommunisere på en morsom måte og sende / motta meldinger, samtaler, bilder, videoer, talemeldinger og morsomme GIF-er. Ettersom det ikke koster noe ekstra, kan du også sende meldinger internasjonalt.

Del din sanntidsplassering med dine nære venner, og sett også en kul status. Takket være WhatsApp Web, vil du kunne sende og motta meldinger selv fra datamaskinens nettleser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. budbringer

Facebook Messenger er sannsynligvis den mest funksjonsrike meldingsappen. Fra et enormt bibliotek med GIF-er til en enorm samling av klistremerker, har appen fått deg full dekning. Dessuten kan du gjøre lyd, videosamtaler, sende bilder, videoer og til og med spille med vennene dine.

Plutselig går tom for lommeboken? Ikke noe problem, be vennen din om å sende penger til deg. Dessuten kan du også få kontakt med favorittbedriftene dine for å løse problemer eller få øyeblikkelig hjelp.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Kik

Vær synkronisert med dine venner og kjære. Kik kan la deg uttrykke alle fargene på følelsene dine, hovedsakelig på grunn av den store samlingen av emoji, GIF og klistremerker. I tillegg vil du også starte en gruppe for å forbli koblet med dine klienter eller morsomme kompiser.

Fang hvert spesielle øyeblikk og del det med dine kjære. Få også mest mulig ut av videosamtalefunksjonen for å holde deg i nærheten av menneskene som betyr mye for deg. Og åh, appen kan også hjelpe deg med å møte nye mennesker med lignende interesse.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Signal

“Signal” er en privat messenger. Og hvis du vil tilby litt mer privatliv til din personlige informasjon, kan denne være et rimelig alternativ.

Appen lagrer ingen av dataene dine og gir en-til-ende-kryptering for å holde dem ivaretatt. Bortsett fra den pålitelige sikkerheten, lar den deg kommunisere gjennom video, lyd og tekst. I tillegg har den også et alternativ å sende meldinger som forsvinner, og som er utmerket for hemmelig samtale.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Telegram Messenger

Det som gjør “Telegram Messenger” til en verdig utfordrer, er muligheten til å gi en pålitelig sikkerhet for din personlige informasjon. Alle dataene dine er beskyttet med den avanserte 256-biters symmetriske AES-krypteringen sammen med 2048-biters RSA-kryptering og Diffie – Hellman sikker nøkkelutveksling.

Det fungerer ganske raskt og holder også beskjedene dine beskyttet. En viktig funksjon ved denne messenger er synkronisert funksjonalitet. Det betyr at du kan begynne å skrive på iPhone-en og plukke den opp fra venstre på iPad-en.

Enda bedre kan du lage en gruppechat med opptil 200 000 medlemmer for å holde kontakten med alle som betyr noe for deg.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. WeChat

“WeChat” er enormt populært i Kina og har over en milliard aktive brukere over hele verden. Det som skiller seg ut for denne meldingsappen er muligheten til å lage gruppechatter med opptil 500. Så om du vil holde kontakten med kundene dine eller et antall venner, kan den oppfylle behovet ditt veldig bra.

Det lar deg foreta gruppesamtaler med opptil 9 personer. Spill inn en kort video og del den med bestiene dine i Time Capsule. Klippet forsvinner automatisk etter 24 timer. Få dessuten mest mulig ut av tilpassede klistremerker for å livne opp samtalen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Viber Messenger

“Viber” har alle slags ingredienser som lyser opp samtalen. Med over 1 milliard brukere over hele verden, er det ikke langt etter WhatsApp når det gjelder popularitet.

Denne appen lover kryptering fra ende til annen for å tilby den ønskede beskyttelsen av dine personlige meldinger. Lag en gruppechat for opptil 250 venner og hold kontakten med dem - når og hvor som helst.

Dra nytte av den selvdestruerende funksjonen for å slette ulykkelige sendte meldinger. Det er ikke alt, du kan også starte et Viber-samfunn for å samhandle med likesinnede.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Skype

Hvis videosamtaler er hovedprioriteten din, kan du gå til Skype. Du kan bruke denne appen til å nyte en-til-en eller gruppevideochat med opptil 24 venner om gangen.

I tilfelle du ikke vil chatte ansikt til ansikt, bruk lydanropsfunksjonen. Dessuten vil du også sende fine bilder og klipp til bestiene dine. Det er ikke alt, du kan kommentere bildene dine og også dele noen av de mest fascinerende GIF-ene for å holde stemningen i samtalen i live.

Pris: Gratis

Last ned for iPhone | Last ned for iPad

# 9. LINJE

“LINE” er kanskje mindre populært enn de fleste av sine kolleger, men det kan gi dem et langt løp for pengene sine. Det har fortjent over 600 millioner brukere over hele verden.

Du kan bruke denne appen til å ringe gruppesamtaler med opptil 200 personer. Den lar deg lagre favorittbildene, videoene og til og med meldingen for å dele dem med vennene dine. Alternativet for å ringe både tale- og videosamtaler, sikrer at du har alle viktige verktøy for å kommunisere.

Videre har den også en sosial nettverkstjeneste som lar deg legge ut fantastiske bilder på tidslinjen din og kommentere bildene som vennene dine deler.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Kakaotalk

Jeg har funnet KakaoTalk mer enn en anstendig meldingsapp. Det brukervennlige grensesnittet kombinert med alle viktige verktøy betyr at kommunikasjonen din vil forbli fri.

Enten du vil gå en-mot-en med din nære venn eller ønsker å ta med flere venner ombord, vil videosamtalefunksjonen oppfylle dine forventninger. Planlegg avtaler og få rettidige påminnelser om å aldri glemme dem. Sjekk alternativet for å filtrere taleanropene dine for moro skyld.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er ganske mye det! Så dette er mine favorittalternativer til iMessage.

Topp innsatsen din?

Avtalt, disse appene kan ikke erstatte iMessage og kan heller ikke tilby samme nivå av sikkerhet og erfaring. Imidlertid har de nok til å la deg kommunisere med aplomb. Og det er dette som gjør dem verdt en sjanse.

Du vil også sjekke ut disse innleggene:

  • Beste WhatsApp-alternativer for iPhone
  • De beste sosiale nettverksappsene for iPhone og iPad
  • Beste videoapper for iPhone og iPad
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad

Hvilken er favorittmeldingsappen din, og hvorfor? Del tankene dine nedenfor. Husk å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å utforske flere slike app-roundups.

 

Legg Igjen Din Kommentar