Hvordan øke iPhones minne og ytelse ved å tømme appbuffer og data

Hvis ikke en 256 GB iPhone blir fullstendig rotet hvis den ikke blir tatt vare på ordentlig. Den stadig doble cache- og søppelfilene bruker ikke bare mange plassplasser og hackingsminne, men påvirker også drastisk enhetens ytelse. Så hva er den perfekte måten å holde iOS-enheten din fra å falle byttedyr til stadig økende cache-filer?

Veldig enkelt, aldri la de uønskede hurtigbufrene bygge seg opp. Følg disse levedyktige løsningene for å øke iPhone-minnet og optimalisere ytelsen ved å tømme app-cache, data så vel som overflødige filer!

Med utgivelsen av File Manager-appen kan du enkelt administrere filer og eliminere unyttige apper. Dessuten er det en rekke svært funksjonelle apper og programvare som lar deg rydde opp i enheten uten problemer. Klar til å ta de unødvendige filene til en oppgave akkurat nå? La meg gå sammen med deg!

Hvordan styrke iPhone-minnet og optimalisere ytelsen ved å tømme appbuffer og overflødige filer

Løsning 1: Tøm RAM-en på iOS-enheten din fra tid til annen

Selv om iOS jobber effektivt med å håndtere bakgrunnsoppgavene, kan det hende at den ikke kan leve opp til den høye etterspørselen din hvis du spiller kraftfylte spill og ser mye på media. I et slikt tilfelle vil du legge merke til treghet i ytelsen.

Å tilbakestille minnet på iPhone 8 og tidligere enheter er ganske enkelt. Men prosessen er litt annerledes på iPhone X. Prøv å gi dette trikset en sjanse første hånd for å bli kvitt den hengende.

 • Slik tømmer du RAM på iPhone og iPad
 • Slik tømmer du RAM på iPhone X

Løsning 2: Bruk en Smart Cache Cleaner-app

En av de enkleste måtene å holde en oversikt over unødvendige filer er å bruke en cache cleaner-app. Ved hjelp av slike apper kan du enkelt kvitte deg med cache og duplisere eller uønskede bilder og videoer. Heldigvis er det mange flotte cache-renser-apper som kan være enorme nyttige for å holde enheten din ren.

 • PhoneClean: Det fungerer perfekt ved å la deg raskt finne store søppelfiler og slette dem. Det er veldig effektivt å holde en fane over unødvendige filer. Dessuten er appen gratis og kompatibel med Mac og Windows.
 • iMyFone Umate: Jeg bruker ofte denne appen for å bli kvitt uønskede bilder og videoer, store filer og annet søppel fra iOS-enheten min. Med denne appen tar det knapt noen sekunder å finne uønskede filer og sende dem til søpla.

Løsning 3: Last ned ubrukte apper

Hver gang jeg kommer over en interessant app, sørger jeg for å prøve den. Når jeg har gitt den en god del spinn, bestemmer jeg meg for å fortsette å bruke den eller fjerne den. Hvis jeg ikke synes det er nyttig nok, sørger jeg for å slette det. Men takket være denne nye funksjonen trenger jeg ikke å slette appene manuelt som jeg ikke bruker lenger.

Er du bekymret for at du kan miste dokumentene og dataene som er lagret i appen etter at du har slettet dem? Unødvendig å bekymre deg, for du kan laste ned de ubrukte appene uten å slette dokumenter og data. Sjekk ut dette innlegget for mer informasjon.

Løsning 4: Få mest mulig ut av File Manager-appen for å holde filene fullt organisert

Vi har en svært funksjonell filbehandler “Files” som lar deg organisere dokumentene dine komfortabelt. Det er en løsning for å holde alle dokumentene dine i perfekt synkronisering. Gå over til denne komplette guiden for bruk av filer-appen på iPhone og iPad.

I tilfelle du ikke vil bruke Files-appen, eller iOS-enheten din ikke støtter den, kan du sjekke denne elite-listen over de beste filbehandler-appene for iPhone og iPad for å håndtere dokumenter mer effektivt.

Løsning 5: Gå noen ekstra meter og bruk den mest kompetente iOS-rengjøringsprogramvaren

Hvis du vil gå noen ekstra kilometer for å ha fullstendig kontroll over lagring av enheten din og ønsker å fjerne hurtigbufferen, søppelfiler med mer bekvemmelighet, vil jeg anbefale deg å prøve en iPhone / iPad rengjøringsprogramvare.

Det er flere veldig effektive iPhone-rengjøringsmidler som iFreeUp, CleanMyPhone, Cisdem iPhoneCleaner og Tenorshare iPhone Care Pro. De er ganske brukervennlige når du lar deg optimalisere ytelsen til enheten din og gjenvinne dyrebar lagring.

Jeg vil anbefale deg å prøve ut gratisversjonen (hvis tilgjengelig) av telefonrenseprogramvaren før du går til premiumversjonen bare for å sikre at den passer perfekt til dine behov.

Løsning 6: Alder gammel, men veldig effektiv triks: Hold en fane manuelt på app-cache og unødvendige filer

Den en ganske enkle måten å forhindre app-cache og unyttige filer i å gjøre livet vanskelig for iPhone-en din er å manuelt skyte opp unødvendige ting regelmessig. Det er flere apper som lar deg tømme hurtigbufferen.

Hvis du bruker en meldingsapp som WhatsApp mye, må du huske å fjerne overflødige chats og medier fra tid til annen. I tillegg tillater ikke at bilder og videoer lastes ned automatisk til kamerarollen. Hvis noen apper har mer lagringsplass enn vanlig, må du slette dem for å fjerne dokumentene og dataene og installere dem på nytt.

Det er en annen utprøvd måte å bli kvitt dokumentene og dataene til en hvilken som helst app - bare tørk ut alle dataene og tilbakestill enheten din! For å gjøre det, ta sikkerhetskopi av enheten din via iTunes → åpne deretter Innstillinger-appen på enheten → Generelt → Tilbakestill → Slett alt innhold og innstillinger → Gjenopprett enheten fra sikkerhetskopien.

 • Slik tømmer du Twitter-hurtigbuffer og webdata på iPhone
 • Slik tømmer du WhatsApp chatlogg
 • Slik tømmer du Snapchat-cache
 • Slik tømmer du Dropbox-hurtigbufferen

Det er alt, kompis!

Pakk inn ...

Ovennevnte løsninger skal definitivt ha løst tregheten på din iPhone eller iPad. Spesielt er den siste løsningen med å tilbakestille og slette alt den jeg personlig gjør hvert par måneder. Hvis du vet om noen annen måte å øke ytelsen til iPhone og iPad, så sørg for å gi beskjed til andre brukere ved å kommentere nedenfor.

Du kan også gjerne utforske:

 • Slik forbedrer du batterilevetiden på iOS 12: Tips for å unngå hurtig batteriavløp
 • Hvordan begrense bruken av data på iPhone som kjører iOS 12 [Tips om lagring av båndbredde]
 • Slik sletter du flere dupliserte iPhone-kontakter samtidig

Liker du denne guiden? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike nyttige artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar