De beste FaceTime-alternative appene fra 2020 for videosamtaler på iPhone

FaceTime har alltid vært min favoritt videosamtale-app for iDevices. Imidlertid ser det ut til at appen har mistet sin sjarm på grunn av mangel på nye funksjoner. Mens mange av sine mangeårige rivaler som Skype og Viber har fått flere svært imponerende funksjoner, har Apples app-videosamtalerapp knapt sett noen betydelige forbedringer i nyere tid. Hvis du også er skuffet over det, kan du sjekke ut vårt utvalg av de beste FaceTime-alternativene for iPhone og iPad.

Alle disse topp videosamtaler-appene for iOS støtter tverrplattform. Bortsett fra å la deg ringe gratis, lar de fleste av disse appene deg også kommunisere ved hjelp av tekstmeldinger, bilder og videoer. Gå over for å finne ut hva de har å tilby!

De beste FaceTime-alternativene i 2019

#1. Hva skjer

Verdens mest populære meldingsapp WhatsApp er uten sidestykke når det gjelder å gi topp videosamtaleropplevelse. Du kan chatte med venner og familie ved hjelp av WhatsApp Calling for å holde kontakten med dem selv om de bor i et annet land. Du trenger ikke å betale ekstra kostnader for å sende meldinger internasjonalt.

Appen lar deg angi midlertidig status som utløper automatisk etter 24 timer. Du kan også slette de sendte meldingene og gjenopprette meldinger ved å bruke livlige GIF-er. Enda bedre, WhatsApp støtter en rekke internasjonale språk som arabisk, bengalsk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, hindi og mer slik at du kan kommunisere uten hindringer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Skype

Skype har alltid vært den beste i bransjen når det gjelder tale- og videosamtaler. For meg er det den fineste videosamtaler-appen for grupper. Du kan enkelt legge til vennene dine og begynne å chatte. Appen lar deg ringe gratis video- og taleanrop for å sikre at du holder kontakten med dine kjære. Det tilbyr lave samtalepriser til mobiler og fasttelefoner over hele verden med Skype.

Utover å ringe, kan du sende bilder, videoer, talemeldinger, uttrykksikoner, emoji. Den lar deg også svare på alle meldinger fra kontaktene dine med reaksjoner. Dessuten lar Skype deg sende høydepunkter fra dagen din. Bruk morsomme uttrykksikoner eller send en privat melding om høydepunktene, som forblir synlige i syv dager for dine følgere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Google Duo

Hvis jeg skulle velge en app som kan utfordre overlegenheten til Facebook Messenger og Skype, ville jeg valgt Google Duo. Den viktigste grunnen til at jeg vurderer denne videosamtale-appen fra søkegiganten så høyt er den førsteklasses videokvaliteten.

Brukergrensesnittet er ganske pent, og funksjonene er enkle å bruke. Den ene funksjonen, som jeg har likt mye i denne appen, er "Knock Knock." Den lar en annen person du ringer se live videoen din når telefonen ringer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Tango

Da vennen min først introduserte denne appen for meg, var jeg virkelig skeptisk til den. Men når jeg prøvde det, fant jeg det opp til merket. Med høykvalitetsvideo gjør det videosamtalene dine til en flott opplevelse. Du kan foreta tale- og videosamtaler hvor som helst i verden.

Dessuten lar appen deg også sende tekstmeldinger, bilder og videoer. Ved hjelp av morsomme klistremerker kan du krysse meldingstiden din. Videre kan du samhandle med likesinnede i nærheten og rundt om i verden og utveksle synspunkter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Hangouts

Slutt å torturere fingrene ved å skrive lange meldinger når du har Hangouts. Hangouts er fullastet med funksjoner med statusoppdateringer, bilder, kart, emoji-klistremerker og animerte GIF-er for å uttrykke. En gruppeprateliste som går opp til 100 venner for å holde kjære i sjakk med dine profesjonelle kontakter.

Enhver samtale kan gjøres om til en gratis gruppevideoanrop med opptil 10 venner. Med kartintegrasjonen kan du også dele din nåværende plassering med enhver samtale. Hold kontakten med dine venner og familie over hele verden gratis!

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. budbringer

For meg er Facebook Messenger den klart beste meldingsappen på alle plattformer. Det som setter det foran sine kolleger er tilgjengeligheten til en mengde funksjoner. Bortsett fra at du lar deg ringe lyd, videosamtaler, lar appen deg også sende penger, bruke Apple Music chatbot for å få øyeblikkelig tilgang til og spille sangen mens du chatter med vennene dine.

Dessuten kan du sende øyeblikkelig video og også spille øyeblikkelig spill. Gruppesamtaler er morsomme og enkle å bruke, ettersom du kan melde hele gruppen på en gang. Få mest mulig ut av tonnevis med forskjellige emojier for å uttrykke følelsene dine akkurat slik du vil.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. imo

For så vidt populariteten angår, kan imo ikke stemme med WhatsApp, Facebook Messenger eller til og med Viber. Hvis du snakker om funksjonalitet og de nødvendige funksjonene som er kjent for å være de uunnværlige ingrediensene for kommunikasjon, er imo designet for å være opp til oppgaven på alle fronter.

Når jeg snakker om videoanropsfunksjonen, har jeg funnet det ganske anstendig. Videokvaliteten er bedårende, og det samme er det brukervennlige grensesnittet. I tillegg lar den deg sende meldinger, bilder og videoer for å sikre at du har en morsom samtale.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. WeChat

WeChat er det jeg foretrekker når jeg vil chatte gratis med familie og venner! Du kan ringe gratis av høy kvalitet til hvor som helst i verden uten å gå på akkord med høy videokvalitet. Med over 500 personer til å chatte, dele video, bilder og bilder, i en gruppe, kan du alltid finne nok til sosiale sommerfugler - et stort antall alternativer for morsomme, animerte klistremerker for å uttrykke følelsene dine mens du chatter.

Du kan finne nye venner med "Friend Radar", "People Near" på appen. Støttet av 20 forskjellige språk og kan oversette meldinger til hvilket som helst språk. Så la oss begynne å chatte på WeChat.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Viber Messenger

Med over 900 millioner brukere er Viber en av de mest populære meldingsappene. Pakket med alle funksjonene, inkludert video- og lydanrop, slik at du kan kommunisere med ønsket frihet. Jeg har alltid gledet meg til videosamtaler med denne appen takket være HD-lydkvaliteten.

Du kan også fange øyeblikket med 30 sekunders videoer og sende dem til vennene dine. Appen lar deg lage grupper med opptil 250 deltakere.

Det er også et alternativ å skjule chatter og få tilgang til dem senere med en PIN-kode. Den beskytter alle meldingene og anropene dine med ende-til-ende-kryptering for forbedret personvern.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. tur messenger

"Hike messenger" er misunnelig smart. Bortsett fra å tilby en hendig videosamtalefunksjon, kan appen være en velsignelse for folk som elsker meldinger.

Det enorme biblioteket med mer enn 15 000 fantastiske klistremerker er grunnlagt for å livne opp samtalen din. Du kan opprette grupper med opptil 1000 medlemmer og holde kontakten med dem alle. Det er en skjult modus for å la deg skjule chatter og få tilgang til dem i hemmelighet ved hjelp av passordet.

Med 11 fargerike temaer ombord, kan du endre utseendet på samtalen slik at den passer perfekt til dine forskjellige følelser. Og ja, du har også fått en nattmodus til å chatte med dine kjære komfortabelt om natten.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Så velg appen som er perfekt tidsbestemt til dine behov, og gi morsommere til videosamtalene dine! Hvilken av disse appene nevnt over vant deg? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Beste WhatsApp-alternativer
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste apper til musikkredigering av iPhone og iPad

Likte du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topp-app-lister.

 

Legg Igjen Din Kommentar