Beste iPad Pro 10,5-tommers skjermbeskytter i 2020: Ultimate Shield for touchscreen

Den første forsvarslinjen som jeg sørger for å velge min iPad selv før jeg har fullstendig samhandling med den, er en skjermbeskytter av høy kvalitet. Når jeg vet hvor vondt selv en liten ripe kan skade brukeropplevelsen, sørger jeg for å gå etter et pålitelig skjold. Og denne kloke beslutningen holder alltid nettbrettet mitt på den tryggere siden av spekteret; ved tilfeldige fall! Når jeg tar alle må-ha-egenskapene i bakhodet, har jeg valgt de beste 10, 5-tommers iPad Pro-skjermvaktene som er forberedt på å imøtekomme oppgaven beundringsverdig.

Så, hva skiller disse skjermbeskyttelsene for iPad Pro 2017? De har uovertruffen hardhet og gir suveren klarhet. Disse beskyttelsene er veldig følsomme for berøringen og gir naturlig berøringsfølelse. Vil du utforske dem alle? La oss finne ut mer om de topp 10, 5-tommers iPad Pro-skjermbeskyttere!

Beste iPad Pro 10, 5-tommers skjermbeskytter i 2019

#1. Anker

Anker skjermvakt er et absolutt beist. Konstruert med det fineste herdet glass, er det enormt sterkt og fullt i stand til å slå enda stygg riper ned. Den er bare 0, 3 mm tykk og leveres med oleofob belegg for å forhindre fingeravtrykk og støv.

Siden det er boblefritt, vil du ikke ha det vanskelig når du installerer det på enhetsskjermen. High definition-klarhet gir en herlig seeropplevelse. Å være svært følsom, gjenkjenner det hver berøring og trykk.

USP: HD-klarhet

Kjøp det fra Amazon

# 2. TANTEK

Denne skjermforsvareren fra TANTEK er en pålitelig innsats. Og det som legger den foran kurven er den nøyaktige laserskjæringen. Så forvent at denne skjermbeskyttelsen passer perfekt på skjermen.

Den høye klarheten kombinert med 9H-hardhet gjør den til en komplett pakke. Dermed har du en mye forbedret seeropplevelse. Til slutt tilbyr TANTEK den i pakke med tre toppet av livstidsgaranti.

USP: Anti-scuffs og flekker

Kjøp det fra Amazon

# 3. Skinomi Tech

Skinomi Tech skjermbeskyttelse er ekstremt enkel å installere takket være de glatte kantene. Det gir fullskjermbeskyttelse fra bunnen av. Det som holder denne herdet glassskjermbeskyttelse i god stand, er 9H-hardheten.

Når den er så robust, tåler den til og med den skarpe riper med en kniv. Krystallklarheten sikrer at du får en flott seeropplevelse. Når det holder skitt og flekker unna, vil du fortsette å glede deg over seilende berøringsopplevelse.

USP: 9H hardhet

Kjøp det fra Amazon

# 4. iCarez

Den ene kvaliteten som gjør iCarez skjermbeskytter til et topp valg, er den eksepsjonelle responsen. Det førsteklasses herdet materialet beholder sin fulle funksjonalitet lenge. Styrket med ripebestandig belegg, lar ikke skjermbeskyttelsen riper skade skjermen på enheten din.

Den høye gjennomsiktigheten sikrer at netthetsdisplayet aldri mister sjarmen. Presise utskjæringer lar sensorer og frontkamera fungere uten forstyrrelser. Til slutt kommer den i pakke med to beskyttere med enkeltkjøp.

USP: Berøringsfølsom

Kjøp det fra Amazon

# 5. OMOTON

OMOTON skjermbeskyttelse kan skryte av klargjøring i høy definisjon. Utstyrt med bransjestandard hardhet, har den styrke nok til å holde skraping i sjakk. Siden beskytteren er boblefri, vil du kunne installere den uten problemer. Dessuten etterlater det ikke rester når du fjerner det. En annen viktig kvalitet å ta til etterretning er at den er begavet med høy følsomhet.

USP: Bransjestandard hardhet

Kjøp det fra Amazon

# 6. Halnziye

Halnziye skjermbeskyttelse kommer med avrundede kanter som hjelper den med ikke bare å bli perfekt installert på skjermen, men også gir kant-til-kant-beskyttelse. Den industriledende hardheten har blitt ytterligere styrket av det oleofobe belegget som ikke tillater fingeravtrykk, olje eller skitt å skade kvaliteten.

Det herdige glasset i premiumklassen gir fantastisk klarhet. Når du er ganske glatt, har fingrene en fin følelse når du berører overflaten. Dessuten er beskyttelsen solid nok til å beholde sin imponerende funksjonalitet lenge.

USP: Runde kanter

Kjøp det fra Amazon

# 7. Ztotop

Ztotop skjermbeskytter har pakket inn alle nødvendige kvaliteter for å bli vurdert som et pålitelig skjold for berøringsskjermen på din iPad. De lett buede kantene gjør det ekstremt praktisk å installere beskyttelsen. Siden det ikke er noen boble i det hele tatt; du vil ikke møte noen problemer mens du legger den på skjermen.

Siden det ikke etterlater rester når det fjernes, vil du kunne avinstallere det uten smerter i det hele tatt. Det hydrofobe oleofobe belegget holder både klarhet og reaksjonsevne intakt ved å fjerne støv, svette og fingeravtrykk. Den leveres med to beskyttere inne i boksen.

USP: Anti-fingeravtrykk

Kjøp det fra Amazon

# 8. amFilm

Med 0, 33 mm tykkelse og robust hardhet, har amFilm blitt grunnlagt til å være en plettfri forsvarer av iPad Pro sin berøringsskjerm. Den har presise utskjæringer for frontkamera og sensorer. Beskytteren har buede kanter som gir den muligheten til å tilby den komplette beskyttelsen på skjermen. Når det gjelder åpenhet og lydhørhet, er det akkurat der oppe med det beste. Skjermbeskyttelsen tillater ikke støv, skitt eller olje å bygge seg opp.

USP: Anti-scratch

Kjøp det fra Amazon

# 9. ESR

ESR skjermbeskytter er laget for å være anti-scratch. Derfor kan skjermbeskyttelsen hjelpe berøringsskjermen på enheten din til å komme ut uskadd selv fra et brutalt fall - med forsiden ned. Med en tykkelse på 0, 33 har den styrken til å avverge riper når det virkelig betyr mest.

En annen ting som er verdt å nevne er at denne beskyttelsen gir maksimal klarhet - 99% som er ganske anstendig. Dessuten får du en naturlig følelse når du samhandler med skjermen på enheten.

USP: Knusemotstand

Kjøp det fra Amazon

# 10. iLLumiShield

Drevet av en herdet ballistisk glassskjerm, er iLLumiShield akkurat det du trenger for å holde den delikate berøringsskjermen beskyttet mot brutal riper. Beskytteren har 9H-hardhet som til og med kan slå ripa av en dolk.

Både når det gjelder å tilby naturlig berøringsfølelse og åpenhet, står det opp til merket. Og siden det ikke er noen boble i det hele tatt, vil du kunne legge den på skjermen med en lek. Unødvendig å si, det er godt nok til å forhindre at skitt eller svette ødelegger din glatte opplevelse.

USP: Naturlig berøringsfølelse

Kjøp det fra Amazon

Det er alt!

Plukk opp riktig skjold

Hvilken av disse skjermvaktene har gjort det til iPad Pro? La meg få vite navnet og kvaliteten du har likt det.

Og ja, hvis jeg savnet å inkludere skjermbeskyttelse av kvalitet, informer meg om det. En viktig ting, jeg vil fortsette å oppdatere denne elitelisten slik at du lett finner det mest robuste skjoldet til nettbrettet.

Ditto, du vil også ta en titt på disse listene:

  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-tilfeller
  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro lærvesker
  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro Folio-deksler
  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-tastaturetui

For å lese flere slike topplister for iPad-tilbehør, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar