De beste iPhone-prosjektledelsesappene fra 2020: Overvåk prosjektene dine mens du er på farten

Prosjektledelse er en anstrengende oppgave ettersom den krever mobilitet og ferdighet for å få ting gjort i tide. Mangel på strukturert innsats og planlegging gjør ikke bare vondt i prosjektene, men gjør også saksbehandlingen komplisert.

Med Apples siste reiserute iPhone 6 og 6 Plus som får et fornyet utseende med ultra-stor skjerm og mange nyttige funksjoner, kan prosjektstyring gjennom iPhone bli mye enklere nå enn før. Du kan håndtere hele prosjektet rett fra enheten din.

Og dessuten kan du til og med være i stand til å delta i diskusjoner med teamet eller kollegene dine når som helst og hvor som helst. Gå over til kortlisten for å finne de beste iPhone-prosjektledelsesappene. La oss ta en rask titt!

De beste prosjektstyringsappene for iPhone og iPad i 2019

#1. Smart

Smartsheet er en elegant prosjektledelsesapp som gir den mye tiltrengte fleksibiliteten i håndteringen av prosjekter. Det lar deg følge med på alle de siste hendelsene øyeblikkelig. Du kan delta aktivt i forretningsdrift hvor som helst og også være i stand til å gi dine innspill.

Denne appen holder arbeidet ditt i flyt ved å hjelpe deg med å legge ved filer, angi et varsel, se Gantt-diagrammer og mer. Med så mange godt utformede maler som prosjektplanmal, salgsledningsmal, prosjektbudsjettmal, viser Smartsheet seg å være et avgjørende verktøy for styringssystemet ditt.

Hvis du ønsker å gjøre prosjektledelsen din til en ganske behagelig oppgave, kan du se denne appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. asana

Det som er veldig nyttig når du vil ta full kontroll over alle prosjektene dine, er superenkelig fremdriftssporing. Og med Asana til din disposisjon, har du et ganske effektivt verktøy som lar deg holde en oversikt over alle prosjektene og deres status.

Du vil legge til oppgavene som er nødvendige for å bli fullført i tide. Med tillatelse fra "Mine oppgaver" -visningen, kan du raskt finne ut hva som er oppstilt for deg. I tillegg sørger påminnelsene for at ingen av de viktige tingene blir igjen.

Til slutt lar gratisversjonen av Asana deg legge til bare 15 personer i gruppen. Hvis du vil bryte denne begrensningen, må du gå for premiumversjonen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Trello

Når alt er organisert, kan du gjøre arbeidet ditt smidig og på en mye bedre måte. Og med Trello får du et plettfritt verktøy for å holde hele oppgavene dine ideelt organisert og synkronisert med arbeidsflyten.

Ettersom appen er fullt tilpassbar, har du den nødvendige fleksibiliteten til å finjustere alt for å passe dine behov bedre. Ved hjelp av sjekklister, etiketter og forfallsdato vil du kunne gjøre prosjektledelse til en problemfri opplevelse. Dessuten er det også et alternativ å legge til lokasjoner på kort for å ha en nyttig kartvisning.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Redbooth

Redbooth utmerker seg både som prosjekt- og oppgaveleder. Så hvis du leter etter en app for å ta kontroll over begge disse tingene, må du huske det.

Appen har et mer intuitivt grensesnitt og tilbyr flere tilpasningsverktøy. Derfor er det mye lettere å organisere alle oppgavene dine og tilordne dem.

En annen avdeling hvor jeg har funnet denne appen veldig nyttig, er at den gjør vurderingen av prosjekter mer praktisk. Du kan enkelt visualisere fremdriften og også finne ut manglene som må fjernes.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Prioritetsmatrise

Den mest effektive måten å håndtere mange oppgaver på er å prioritere hver enkelt av dem. Det hjelper både når det gjelder å få arbeidet gjort i tide og å ha ønsket resultat.

Prioritetsmatrise kan komme langt med å få fart på prosjektledelsen din og også forbedre produktiviteten ved å hjelpe deg med smart prioritering av alt som er stilt opp. Dermed vil det ikke lenger være noen forsinkelse.

Dessuten fungerer det med flere andre apper og tjenester som Apple Mail, Outlook, Gmail, Google Calendar, iOS-påminnelser, slik at du kan administrere hver enkelt av oppgavene dine sømløst.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Jira Cloud av Atlassian

Spesielt når vi jobber med en stor gruppe mennesker på et stort prosjekt, ønsker vi å ha sømløs kommunikasjon for å sikre at det ikke er noen forvirring. Atlassians Jira Cloud er designet for å hjelpe teammedlemmer til å samarbeide om en oppgave ulastelig.

Bortsett fra å gjøre sporingsprosessen problemfri, gir appen rettidig varsling om viktige oppdateringer. Så alle blir umiddelbart varslet om endringer.

På toppen av alt gir appen omfattende rapporter om resultatene til lagene. Derfor har du en klarere idé om hva som må gjøres for å forbedre ytelsen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Wrike

Wrike har lenge vært en av mine favoritt prosjektledere for iOS. Det jeg har funnet veldig merkelig i denne appen, er enkelheten og den sømløse opplevelsen den tilbyr.

Det holder alt som må gjøres på ett sted. Derfor trenger du ikke bruke mye tid på å finne ut oppgavene som er tildelt. Dessuten er det ganske greit å sjekke alle de siste oppdateringene.

Det er en imponerende tilpasset arbeidsflyt som lar deg raskt endre statusen til oppgavene. Og med tidssporing kan du følge med på hvor mye tid du bruker på hvert prosjekt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Prosjektplanlegging Pro

Enkelt sagt: “Project Planning Pro” er en topp prosjektleder med et bredt spekter av nyttige verktøy. For meg er det beste med denne appen at den gir deg muligheten til å se nærmere på oppgavene dine fra forskjellige visninger som Gantt, Kalender og Kritisk bane. Derfor er du i stand til å analysere planene dine mer effektivt og også få en mer dyptgående innsikt i fremdriften.

Dessuten er det også et “Risikoregister +” som lar deg se på prosjektrisiko som spiller en viktig rolle i å hjelpe deg med å forberede deg på utfordringene. Du kan dele filene dine i flere formater, inkludert PDF, CSV eller XML-fil.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. QuickPlan Pro

QuickPlan Pro er en av de mest allsidige prosjektstyrings- og planleggingsappene. Med bruk av naturlig gest kan du vedlikeholde prosjektet ditt så effektivt du noensinne kan ønske deg. Denne appen lar deg eksportere prosjekter som bilder, PDF, Excel, WBS-filer og Microsoft-prosjekt. Du kan også importere prosjekter fra Mobilink WBS, Mindmap, Excel-filer og Microsoft-prosjekt.

Denne appen lar deg automatisk synkronisere prosjekter på tvers av enheter gjennom iCloud. Du kan dele prosjektene med teamet ditt via Dropbox, AirDrop, e-post, Box og iTunes.

Hvis du jakter på en avansert prosjektstyringsapp, kan QuickPlan Pro være det perfekte alternativet for deg.

Pris: $ 8.99

nedlasting

# 10. Zoho-prosjekter

Zoho Projects tilbyr en mer forenklet prosjektledelseserfaring. Med denne appen vil du perfekt planlegge alle dine prosjektrelaterte aktiviteter og tildele oppgavene til de aktuelle personene.

Og med samarbeidsfunksjonen hjelper Zoho Projects deg til å arbeide sømløst sammen med teamene dine. Takket være den pene startskjermen vil du kunne følge med på alle arbeidsgjenstandene.

Feedene holder deg synkronisert med alle pågående diskusjoner og kommentartråder. I tillegg er det et praktisk tidsarkvisning som gjør det lettere å godkjenne og avvise logger.

Pris: Gratis

nedlasting

BONUS

Basecamp

Basecamp er en prosjektledelse-app med flere oppgaver. Den lar deg spore prosjektene dine med største letthet. Du kan se de siste nyhetene om hvert prosjekt og dermed være i stand til å følge nøye med på fremdriften. Hvis du føler behov for å dele dine synspunkter, kan du raskt delta i enhver diskusjon med teammedlemmene dine og komme med tankene dine.

Det fine er at denne appen fungerer med Basecamp Classic-konto også. Så hvis du er en del av Basecamp klassiske prosjekter, vil du se prosjektlistene rett på Basecamp-kontoen din. Så du kan legge inn kommentarer, lese meldinger, se på prestasjonene dine og mer.

Hvis du leter etter en hendig prosjektstyringsapp med alle de brukervennlige funksjonene, kan denne appen være verdt å prøve.

Pris: Gratis

nedlasting

Der går du! Så dette er mine mest produktive prosjektledere for iOS.

Hva er ditt beste alternativ?

Når du har sett nøye på valgene mine, kan du fortelle meg hvilken av appene ovenfor som er mer tilpasset dine behov. Kast også opp synene dine om de tingene du vil se i favorittprosjektlederen din.

Det kan være lurt å lese disse appoppdateringene:

  • Beste presentasjonsapper for iPhone og iPad
  • Beste kalenderapper for iPhone og iPad
  • De beste appene som tar notater for iPad
  • Beste ordbokapper for iPhone og iPad

Har du noen smarte tips knyttet til prosjektledelse? Del det gjerne med oss. Og last ned iOS-appen vår, så følg med på oss via Facebook, Twitter og Telegram for å utforske flere slike roundups.

 

Legg Igjen Din Kommentar