Soundot AF1-øretelefoner Lar deg bruke FM-radio på iPhone uten Internett

Gi tommelen opp til Blackloud sine innovative Soundot AF1-øretelefoner for å gjøre det mulig å bruke FM-radio på iPhone uten Internett. Tidspunkter når nødsituasjoner forstyrrer hele livet og kaster ut mobildata og Wi-Fi for å kaste seg, blir FM-radio timenes behov for å holde seg oppdatert om katastrofen og holde seg trygge. Videre tilbyr det også fleksibiliteten til å fange opp de lokale begivenhetene og lytte til en rekke programmer fra forskjellige stasjoner.

Dessverre hadde Apple aldri vært opptatt av å aktivere FM-radio på iPhone. Selv om klassiske iPhones til iPhone 6/6-ere hadde en innebygd FM-radiobrikke; tech-giganten gjorde det ikke i kraft. Verre er det at det Cupertino-baserte selskapet har fjernet brikken helt fra de nyeste iPhonene (fra iPhone 7). Og ingen vet om det noen gang kan komme tilbake til iOS-enheten.

Hvordan få FM-radio på iPhone uten Internett

Å bevege seg utover skuffelsen; Soundot AF1-øretelefoner kan fylle tomrommet med god effekt. Så hvordan fungerer de? Vel, de kommer med den innebygde FM-mottakeren som lar dem fungere ordentlig.

For å komme i gang, er alt du trenger å gjøre å bare koble Soundot AF1-øretelefonene ($ 79.89) til din iPhone via Lightning-porten. Og bruk deretter ledsager-appen sin til å bytte stasjoner, justere EQ og mer.

Appen støtter både iPhone og iPad som kjører iOS 11 eller nyere. Dessuten kan du bruke den på flere språk som engelsk, japansk, forenklet kinesisk og tradisjonell kinesisk.

Verdt et forsøk?

Hvis du liker å høre på radioen og vil glede deg over den sømløst på iOS-enheten din, vil det være verdt et skudd. Ørepluggene er ganske glatte og behagelige å ha på.

In-ear-designen hjelper dem å holde seg tøffe i øret slik at du kan fange opp musikken din sømløst. Når det gjelder lydkvalitet, kan de oppfylle kravet rimelig.

Produsenten har bekreftet at USB-C-modellen skal planlegges lansert neste år.

Prisen ser ut til å være litt høy, men gitt den komplette pakken er det fortsatt en god del.

Video: Blackloud SOUNDOT FM-headset

Pris: 79, 89 dollar

Sjekk ut på det offisielle nettstedet

Du vil gjerne lese følgende innlegg også:

  • Slik deaktiverer du regjeringsvarsler på iPhone
  • Beste musikkapper for iPhone og iPad
  • Beste musikkspill for iPhone og iPad
  • Beste Bluetooth-øretelefoner for iPhone Xs, Xs Max og XR

Vil du kjøpe Soundot AF1? Del dine verdifulle tilbakemeldinger om disse øretelefonene. Følg oss på Facebook og Twitter i tillegg til å laste ned iOS-appen vår for å forbli innstilt.

 

Legg Igjen Din Kommentar