Slik legger du til automatisk utfylling av kredittkort i Safari på iPhone og iPad

Safari på iPhone og iPad lar deg automatisk fylle ut kredittkortdata på nettsteder. Akkurat som passord, kan kredittkortdata også lagres for å brukes på nettsteder som krever kredittkortinformasjon.

Dette kommer selvfølgelig med rikelig sikkerhetstiltak som forhindrer andre i å misbruke autofyllfunksjonen med kredittkort på iPhone / iPad. Her er mer om hvordan du konfigurerer funksjonen for automatisk utfylling av kredittkort på en sikker måte og sørger for at den forblir trygg:

Slik lagrer du kredittkortinfo i Safari på en iPhone, iPad og iPod Touch

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen → Trykk på Safari.

Steg 2. Trykk nå på Autofyll.

Trinn 3. Rull ned, så er det en bryter som heter kredittkort . Slå på dette.

Trinn 4. Hvis du ikke allerede har satt opp passkodelås, vil du bli bedt om det med en dialog. Du kan enten sette opp en passkodelås som skal brukes hver gang du autoriserer et automatisk utfylling av kredittkort eller fortsetter uten å sette opp en passord. Det anbefales på det sterkeste at du setter opp en passord.

Trinn 5. Nå er automatisk utfylling av kredittkort PÅ, men du må lagre kredittkort som skal brukes. For å gjøre dette, trykk på Lagrede kredittkort → Trykk på Legg til kredittkort.

Trinn 6. Fyll ut detaljene. Du kan bruke feltet Beskrivelse for å identifisere korttypen (kommer godt med når du er på en side som krever kredittkortinformasjon.

Beskytte informasjonen din

Den eneste forsvarslinjen som beskytter denne informasjonen, er passkodelåsen. Når du har en passordkode aktivert og bruker den til å godkjenne automatisk utfylling av kredittkort, ber iPhone / iPad deg om en passordoppføring når kredittkortinformasjonen blir brukt.

Når du er på en side som krever kredittkortinformasjon, må du også sørge for at nettadressen til siden starter med // ('s' står for sikker). Sikker tilkobling som er bekreftet av gyldige sertifikater, sørger for at kredittkortdataene dine ikke kan "løftes."

Når du lagrer kredittkortinformasjonen din på iPhone / iPad, er det best å ikke la andre få tilgang til disse områdene på iPhone / iPad.

Det er alt!

Sørg for å laste ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.