De beste kodingsappene for iPhone og iPad for barn i 2020: Lære å kode Made Fun Loving

Satser det lille barnet ditt på å bli den neste generasjons apputvikleren, eller vil du at kjæresten din skal komme videre med koding tidlig? Vi har deg dekket til de beste koding-appene for iPhone og iPad for barn.

Disse toppkodingsappene for iOS gjør læring utrolig enkelt. De er lastet med en gazillion av gåter, skinnende animasjon og mer betydelig rikt utformet konsept som barna dine gjerne vil bli hekta på. Å ja, de tilbyr også mange belønninger for å holde dem pumpet opp for mer! Så hvorfor ikke snakke med en fin en til å starte joyriden for din raskt voksende mester?

De beste iPhone / iPad-kodingsappene for barn i 2019

#1. codeSpark Academy

codeSpark Academy tilbyr et utrolig nyttig kodingsprogram for barn 4-9. Læreplanen er utarbeidet basert på samarbeid med og forskning fra MIT, Princeton og Carnegie Mellon.

For meg er det største flammepunktet i denne appen det veldig interessante “ingen ord” -grensesnittet som lærer det grunnleggende om dataprogrammering ved hjelp av noen interaktive læringsaktiviteter som gåter, spill, trinnvise kreative prosjekter, spilldesign og mer.

I henhold til ditt barns fremgang gir appen også tilpassede daglige aktiviteter for å holde interessen hans intakt. Dessuten kan du også følge med på læring av barn. Når prøveperioden er utløpt, må du oppgradere appen ($ 7.99 / månedlig) for å fortsette.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Lightbot: Programming Puzzles

Lightbot er designet av Apple i mer enn 100 land, og er designet for å være et spennende programmeringsspillspill. Spillet har 50 nivåer og 20 utfordringsstjerner å samle på. Hvert nivå er laget smart for ikke bare å undervise, men også underholde barna.

For å sprekke conundrums, må de bruke programmeringslogikk. Dessuten kan de spille Lightbot på flere språk, inkludert engelsk, fransk, russisk, brasiliansk portugisisk, spansk, tradisjonell kinesisk, forenklet kinesisk, norsk, slovensk, rumensk, indonesisk, tysk, polsk, dansk, kroatisk, nederlandsk, slovakisk, tsjekkisk, Gresk, italiensk, japansk, koreansk, malaisk, thai, hindi, svensk, finsk og ungarsk.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 3. SpriteBox-koding

SpriteBox er et fantastisk eventyrspill som er grunnlagt for å lære koding på en morsom måte. Appen tilbyr et pent strukturert program som starter med ikonkoding og gradvis går over til ekte Swift-syntaks. Barn kan utforske forskjellige verdener, låse opp nye antrekk og også møte nye figurer.

Det er 70 spennende gåter å løse. Dessuten har de 500 stjerner å samle på. Med fantastisk grafikk og imponerende animasjon tar SpriteBox ikke mye tid å vinne hjertet til barna!

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 4. Code Kingdom: Treasure

Alle barn (6 til 11) vil gjerne ha Code Kingdom for å lære grunnleggende programmering. Barn får samhandle med morsomme karakterer som utvikler en sterk interesse for å programmere i dem. De lærer begrepene romlig fantasi, logiske operasjoner og algoritmiske tanker.

Utfordrende spillscenarier der barna må bruke programmeringskunnskap for å løse gåter. Med hundrevis av nivåer som tilbys, vil de like å spille spill mens de også lærer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Code Karts - Forkodingslogikk

Det som gjør Code Karts til en så strålende kodelærings-app er den gjennomtenkte læreplanen. Den lærer elevene gjennom en rekke oppmerksomhetsoppnåelige gåter presentert i form av en løpebane.

Det er mer enn 70 nivåer, som er grunnlagt for å teste barna sine ferdigheter. Den har to moduser av klassikk og konkurranse som er rettet mot å utvikle sekvensering, problemløsning og logikk. Enda bedre, Code Karts støtter 21 språk for å sikre at du kan lære å kode på favorittspråket ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Tenk og lær kode-a-pilar

Jeg har funnet denne appen veldig underholdende. Appen lærer førskolebarna flertrinnsplaner for å oppnå et mål. Dessuten tilbyr det også morsomme belønninger, lydeffekter og animasjoner for å gjøre spillet til en fantastisk opplevelse.

Barn vil få kunnskap om tall og hvordan de danner en sekvens. De kan også lære å finne en løsning på et problem. Til slutt støtter Code-a-pillar fire språk som engelsk, fransk, portugisisk og spansk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Daisy the Dinosaur

Det største høydepunktet av Daisy the Dinosaur er evnen til å lære koding på en ganske enkel måte. Takket være dra og slipp-grensesnittet gjør det å lære en enkel oppgave. Barn vil elske å animere Daisy og få henne til å danse på skjermen deres.

Barna vil forstå det grunnleggende om objekter, sekvensering, løkker og hendelser som tar utfordringer i front. Det rene brukergrensesnittet og kule animasjoner spiller en sentral rolle i å vinne over hjertet til barn.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Flytt Turtle-programmeringen for barn

Etter å ha vært Vinneren av en foreldrenes valggullpris og priset av forskjellige populære teknologiske nettsteder, er Move The Turtle et snitt over resten når det kommer til undervisning i grunnleggende programmering til barn (5+).

En trinnvis guide til fargerike omgivelser gjør læring til en hyggelig affære. Ved å følge enkle eksempler kan barnet ditt fortsette å lære jevnt.

I løpet av læringen byr appen på noen utfordringer for å teste mengden av barn. Og ja, det er mange belønninger å få. Bortsett fra, er Move The Turtle kompatibel med tre språk, inkludert engelsk, polsk og spansk.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 9. ScreenPlay - Kod din historie

Manus er grunnet til å være et veldig engasjerende og utfordrende spill som barna kan lære grunnleggende programmeringskonsepter. Alle karakterene blir intelligent styrt av forskjellige handlinger som gjør det litt greit å forstå.

Hvert nivå sikrer at barna har forstått konseptet grundig, og at de også gleder seg over det uten noe hinder. Det er et stort utvalg av gåter som aldri lar spillet bli forutsigbart. I tillegg kan ScreenPlay spilles på tre språk som engelsk, portugisisk, spansk, etc.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 10. Coda Game - Lag dine egne spill

Coda Game gir barna frihet til å spille spillet akkurat slik de vil. De kan dra og slippe de visuelle kodingsblokkene for å lage fantastiske spill som airhockey, flappy bird og plattformspill. De kan også dele mesterverket sitt med venner og kjære.

Med 37 utløsere ombord, kan barna danne sin egen regel å følge. Det har et stort bibliotek med over 70 grafiske eiendeler for å la dem smykke spillene sine. Dessuten er det åtte lydeffekter for å krydre ting på en stor måte!

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 11. GoldieBlox: Adventures in Coding

Hva med å hengi seg til noen kjeftedroppende eventyr mens du lærer å kode? Vel, GoldieBlox er det du bør velge for barna dine for å hjelpe dem å bli kjent med alle de grunnleggende nyansene ved koding.

Aktiviteter som å levere cupcakes til festgjester bringer mye glede i skuespillet. Eventyrmodusen med mer enn 20 nivåer av kodingpuslespill er imponerende. Enda bedre kan barna også kode sitt eget spillkart ved å lære seg å justere variabler. Sa jeg, det er også flere minispill som holder dem underholdt?

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

Det var alt folkens!

Hva er ditt valg?

Jeg antar at du har funnet en flott kodingsapp til barnet ditt, ikke sant? Det ville være min glede å kjenne navnet og funksjonene du har likt i det.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Beste Scrabble-apper for iPhone / iPad
  • Beste utdanningsspill for iPhone og iPad
  • Beste nummerspill for iPhone og iPad
  • Beste AR-puslespill for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topp iOS-applister.

 

Legg Igjen Din Kommentar