Beste iPhone Xs skjermbeskyttere for herdet glass i 2020: Trusted Guard for OLED-skjermen

I det øyeblikket jeg tenker på å gi den vesentlige beskyttelsen til iPhone, er det første som slår tankene mine— ”Berøringsskjerm.” Siden det er den mest delikate delen av smarttelefonen, tar jeg alltid ekstra forsiktighet for å beskytte den mot riper. Og det som hjelper meg å avverge skaden er en skjermbeskytter i toppklasse. Det er den viktigste grunnen til at jeg har stilt opp de øverste iPhone Xs-skjermbeskyttelsene, slik at OLED-skjermen får maksimal beskyttelse.

Så hva gjør disse skjermbeskyttere pålitelige skjold for berøringsskjermen? For det første er de alle laget av herdet glass av høy kvalitet og har topp hardhet. Og for det andre tilbyr de uberørt klarhet for å forbedre seeropplevelsen. Dessuten blir de installert på skjermen uten problemer.

Beste iPhone Xs herdet glass skjermbeskytter fra 2019

Rask tilgang:

 • Winnergear
 • i-Blason
 • DEFENSLIM
 • JETech
 • ESR
 • Maxboost
 • amFilm
 • Ailun
 • Trianium
 • TETHYS
 • Ainope

#1. Winnergear

Winnergear lager herdet glassbeskytter for iPhones fra de siste fem årene. Deres skjermbeskyttere er ikke vanlige, de er nanobelagt og hevdet som verdens sterkeste glassskjermbeskyttere. Bortsett fra det, er denne skjermbeskytteren for iPhone Xs en 3D buet kant-til-kant, i motsetning til andre glassbeskyttere som lar en del være åpen for sprekker.

Det beste er installasjonen. Den kommer med en praktisk guide som hjelper deg raskt å installere den. Skjermbeskytteren er boblefri og motstandsdyktig mot fingeravtrykk. Det er fem ganger sterkere enn vanlige glassskjermbeskyttere, og beskytter dermed iPhone Xs dine mot fall, ujevnheter og riper. Til slutt er prisen litt på høyere side, men gitt kvaliteten på produktet er det berettiget.

USP: 2 års garanti

Ta en titt på WinnerGear

# 2. i-Blason

Denne skjermforsvareren fra i-Blason er laget for å være et langsiktig perspektiv for iPhone Xs. 0, 3 mm tykkelsen er i kategorien til en av de tynneste skjermbeskyttelsene. På grunn av hovedsakelig den solide strukturen, kan det hindre påvirkning.

Glatte kanter spiller også en viktig rolle i at skjermbeskyttelsen blir rullet pent ut. Den uberørte klarheten gir den forbedrede seeropplevelsen. For å holde følsomheten i live, tillater det ikke at skitt og støv bygger seg opp.

USP: Uberørt klarhet

Ta en titt på i-Blason

# 3. DEFENSLIM

Når det gjelder å gi maksimalt forsvar til OLED-skjermen på iPhone X-ene dine, er “DEFENSLIM” opp til oppgaven. Kvaliteten som gjør det så pålitelig er det herdede glasset i toppklasse.

Med den sterke hardheten kan skjermbeskyttelsen motstå riper selv fra skarpe gjenstander. De avrundede kantene og presise utskjæringer hjelper skjermbeskyttelsen til å bli perfekt montert.

Takket være den høye klarheten, gir den en bedre synsvinkel. Dessuten holder det også fingeravtrykk og flekker i sjakk for å beholde høy responsivitet lenge.

USP: det antireflekterende laget

Sjekk ut på Amazon

# 4. JETech

Til bare 5, 39 dollar er JETechs skjermbeskytter en av de rimeligste i markedet. Når det gjelder kvalitet, har det imidlertid varene å konkurrere med de beste.

Støttet av 0, 33 mm tykkelse, har herdet glass pute for å overleve sjokket. Kvaliteten for å motstå støv og fingeravtrykk hjelper skjermbeskyttelsen til å beholde den høye transparensen.

Sjekk ut de buede kantene som sikrer at berøringsskjermen har full dekning. Enda bedre, JETech herdet glass skjermbeskytter kommer i to pakker støttet av livstidsgaranti.

USP: 9H hardhet

Sjekk ut på Amazon

# 5. ESR

ESR hevder at skjermbeskyttelsen for herdet glass er 5X sterkere takket være evnen til å motstå kraft opp til 22 kilo. Ser du på vurderingen (fire stjerner av fem fra over 1300 kundeanmeldelser), ser det ut til at skjermbeskytteren får mye positiv tilbakemelding.

Glasset har presise utskjæringer og fungerer sømløst med Face ID. Det gir ikke støv, svette og flekker en sjanse til å ødelegge klarheten og følsomheten. Så forvent at forsvareren skal holde åpenheten og glattheten sikker.

Dessuten tilbyr produsenten en ekstra skjermbeskyttelse til samme pris slik at du har en ekstra pakke i sikkerhetskopien.

USP: Kraftbestandig opp til 22 kilo

Sjekk ut på Amazon

# 6. Maxboost

Med sann touchfølsomhet er Maxboost lett en av de beste skjermbeskyttelsene for iPhone Xs. Det ypperste glasset gir HD-klarhet. Med det hydrofobe og oleofobe belegget tillater det ikke støv og svette å skade dens klarhet og respons.

Maxboost sports avrundede kanter for å bli montert immaculately og tilby full dekning på skjermen. Den åpne kanten design gjør det sakvennlig. Dessuten kommer Maxboost skjermbeskyttere i tre pakker som støttes av livstidsgaranti.

USP: True touch-følsomhet

Sjekk ut på Amazon

# 7. amFilm

amFilm er en av de mest populære skjermvaktene for iPhone X / X på Amazon. Med de fire stjernene av over 1220 kundevurderinger, har skjermbeskytteren fått alle kvalitetene som kreves for å tilby det kompromissløse forsvaret til skjermen.

En viktig funksjon ved skjermbeskyttelsen er den sakvennlige designen som hjelper den å fungere med de fleste tilfeller. Muligheten til å levere 99, 99% klarhet øker seeropplevelsen. Med 0, 3 mm tykkelse og industristandard hardhet kan det lett unngå utfordringene fra riper.

USP: 99, 99% klarhet

Sjekk ut på Amazon

# 8. Ailun

Med 2, 5D avrundede kanter, blir Ailun installert sømløst på berøringsskjermen. 99.99% HD-klarhet gir deg en bedre seeropplevelse.

Ta imot det hydrofobe og oleofobe belegget; det er i stand til å forhindre fingeravtrykk og støv. Dermed fortsetter 3D Touch med jevn seiling.

Alle utklippene er på stedet, og sikrer at det ikke er interferens med frontkamera og sensor. Utover funksjoner er Ailun tilgjengelig i tre pakker til bare en pris.

USP: 2, 5D avrundede kanter

Sjekk ut på Amazon

# 9. Trianium

Dette tilbudet fra Trianium har vunnet mye ros på Amazon. De fire og en halv stjernene av nesten 1400 kundevurderinger viser hvor bra det blir mottatt av brukere.

Når du snakker om funksjonene, har Trianium skjermbeskyttelse deg fullstendig dekket fra alle aspekter. Enten det er muligheten til å bekjempe knust eller tilby maksimal klarhet, gjør det en rimelig god jobb. I tillegg tillater det ikke at støv hoper seg og holder følsomheten intakt lenge.

USP: Anti-shatter

Sjekk ut på Amazon

# 10. TETHYS

Ikke mange av dere ville ha hørt om TETHYS. Hvis du snakker om funksjonalitet, kan denne imidlertid gjøre jobben med et bedre resultat.

Denne skjermbeskyttelsen tilbyr kant-til-kant-beskyttelse til OLED-skjermen, slik at den forblir beskyttet ved alle farer. Bransjens standardhardhet gjør den mer pålitelig.

Når det gjelder klarhet og følsomhet, skal herdet glass av høy kvalitet ikke skuffe deg. Med livstidsgarantien å starte opp, sjekker TETHYS av alle boksene.

USP: Svært lydhøre for berøringen

Sjekk ut på Amazon

# 11. Ainope

For å gi det ønskede skjoldet til OLED-skjermen på din nye iPhone, er Ainope et fint alternativ. Det høykvalitets herdet glass har 9H-hardhet for å bekjempe knusing og riper med letthet. På grunn av HD-klarhet, har du forbedret seeropplevelsen.

Evnen til å motstå skitt, svette og fingeravtrykk hjelper det å holde responsen lenge. Siden det er helt boblefritt, har du ikke noe problem med å installere det. Til slutt kommer Ainope i doble pakker toppet av livstidsgaranti.

USP: 9H hardhet

Sjekk ut på Amazon

Det er det!

Din favoritt-berøringsskjermforsvarer?

Forutsatt at du har funnet riktig skjermbeskyttelse for berøringsskjermen på smarttelefonen. Får jeg vite navnet og det som skiller det fra resten?

Hva med å utforske flere iPhone X-saker ettersom den har samme skjermstørrelse som iPhone Xs:

 • Beste iPhone Xs tilfeller
 • Beste iPhone Xs lommebokvesker
 • Beste iPhone Xs støtfangervesker
 • Beste iPhone Xs batteri tilfeller

Vil du lese mer om slike iPhone-tilbehør? Sørg for å laste ned iGB-appen vår, og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus, slik at du får tilgang til alle de siste innleggene våre litt mer praktisk.